Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:ładne sukienunie są w zarze, ja dostałam tę pierwszą ale wszystkie mi się podobają
http://www.zara.com/pl/pl/mini/sukienki-c675002.htmlpsotka wlasnie nie wiem..fasia zniknela, robotka i amy tez
-
Lali wrote:Mnie tam sie podobaja rozowe wiadomo, ze nie od stop do glow ale róż w polaczeniu z granatowym, czarnym lub szarym wyglada super.
-
Fasia wrote:Jeste, jestem Kochane moje
mąż pracę skończył więc do tesco po wodę pojechaliśmy żebym miała co pić i kupiliśmy 5 bodziaków - mąż wybierał hihi
Byłam tu dziś już wcześniej i wrzucałam fotkę brzucholka mojego co rośnie jak na drożdżach))
Ale to prawda, że AMY tu dziś nie widziałam :>
A Robotka miała na 18 wizytę ale, że nie ma w domu internetu to koło 8 ma napisać czy udało się Jej poznać w końcu płeć !
Dawaj fote bodziakow -
mąż pracę skończył więc do tesco po wodę pojechaliśmy żebym miała co pić i kupiliśmy 5 bodziaków - mąż wybierał hihi
Byłam tu dziś już wcześniej i wrzucałam fotkę brzucholka mojego co rośnie jak na drożdżach))
A Robotka miała na 18 wizytę ale, że nie ma w domu internetu to koło 8 ma napisać czy udało się Jej poznać w końcu płeć !Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
A Robotka miała na 18 wizytę ale, że nie ma w domu internetu to koło 8 ma napisać czy udało się Jej poznać w końcu płeć !
A widzisz to cie przegapialam bo dzisiaj kupe pracy mialam i pewnei tak do swiat zostanie.
Rozumiem ze juz nic cie nie boli?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 22:42
-
Ulka84 wrote:Mam pytanie o ruchy dziecka. Czujecie je Codziennie?
Ja nie czuję codziennie a jak czuję to tak naprawdę kilka puknięć od środka wieczorem a tak poza tym wcale. Ale się nie przejmuję. Łożysko mam na przedniej ścianie, więc mi trochę blokuje a maluch nawet na usg mało się rusza. Lekarz mi mówił, że jeszcze przyjdzie czas na porządne kopniaki.
A i ja zwykle nie czuję na leżąco, tylko właśnie w pozycji półsiedzacej albo jak siedzę przy kompie. Zresztą ja dopiero tydzień temu pierwszy raz poczułam.
OLA, to podziel się z nami pytaniami i odpowiedziami. Może któreś z nas też podobne dręczą.
Ja dzisiaj znowu prawie zapomniałam zapłacić za wizytę. Zawsze mi się prawie w drzwiach przypomni.
I u mnie tak jak u was, też mnóstwo rzeczy z odzysku. Łóżeczko, ubranka, krzesełko do karmienia, kocyki, nawet jakieś kubeczki chyba, wszystko od kuzynki dostanę. Wózek raczej też używany, właśnie po to, żeby nie zapłacić 2 tysięcy a później się okaże, że spacerówka nie pasi. Bo w końcu jeszcze się na samą gondolkę na 100% nie zdecydowałam, bo jednak takie nosidełko na stelażu to dobra rzecz jak trzeba gdzieś na chwile wyskoczyć. -
weronika86 wrote:tzn ja sie WIDZIALAM dzisiaj z amy, ale widocznie nie komenyowala nic...aaa nie moge sie doczekac wiesci od robotki...obstawiamy? stawiam na cipuche
Ja tez mysle ze Robotka bedzie miala CORECZKEbrzuch ma taki okragly
weronika86, Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ta sa wszystkie na 62 a te co nie pokazalam to mam na 68 chyba
musze teraz szukac na uzywkach 3 do 6..pewnie ten rozmiar co mowisz...i 6 do 9m