Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:HELA to ja się boję jak ja będę w 9 wyglądać
RUDZIA kilka prostych też trzeba mieć a te się mężowi bardzo spodobały
Ok laseczki ja też się kładę! Śpijcie spokojnie)
Tak dokladnieja mam pare zwyklych bialych bodziakow
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Jejjjku po polnocy wplywa moja wyplata na konto aaa juz niecala godzina i zamawiam juz bujaczek, posciel cala z dodatkami itd
zeby doszlo na czas jak bede w Polsce !!!
!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:O Krysti to juz masz cos dla Maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 23:13
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Szalona jestes
!!
Tzn?ze po polnocy czy ze juz zamawiam?
Ostatnio zasypiam dopiero kolo 2 w nocy wiec bede chociaz mogla sie czyms zajac tym bardziej ze ja juz wszystko mam wybrane tylko zamowic wystarczy
A juz musze zamawiac bo w Polsce bede tylko tydzien wiec musze teraz, pozniej nie bedzie juz jak, a oplaca mi sie w PL zamawiac bo wychodzi taniej, z reszta tu nie ma takiego duzego wyboru.. Wszystko na jedno kopyto -
Krysti wrote:Tak 3 pajacyki pierwsze mam .Ciekawa jestem jakiej jakości są bo na ebay zamawiane . Dobrze ze są odpinane fajnie bo przez główkę w pierwszych miesiącach nic nie chcem mniec .
A jakiej firmy? Bo po firmie mozna tez poczytac czy sa donrej jakosci -
FASIA sliczne te bodziaki!
KRYSTI maz ma dobry gust, nie ma co...
Swietne ciuszki dziewczyny!
Pisalyscie dziewczyny o ruchach dzidzi ze jeszcze regularnie nie czujecie itp... ja to dzisiaj lekko sie zestresowalam bo wydaje mi sie ze to moje to w ogole nie spi... teraz to juz chyba 3 godziny daje, caly brzuch sie rusza... wogole to mial dzisiaj czkawke!Krysti, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:FASIA sliczne te bodziaki!
KRYSTI maz ma dobry gust, nie ma co...
Swietne ciuszki dziewczyny!
Pisalyscie dziewczyny o ruchach dzidzi ze jeszcze regularnie nie czujecie itp... ja to dzisiaj lekko sie zestresowalam bo wydaje mi sie ze to moje to w ogole nie spi... teraz to juz chyba 3 godziny daje, caly brzuch sie rusza... wogole to mial dzisiaj czkawke!ma ma to co ja wybrałam mówi ze beeeee Hahaha jednak facec musi synkowi wybierać ,chłopy się znają .
Gosha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Tzn?
ze po polnocy czy ze juz zamawiam?
Ostatnio zasypiam dopiero kolo 2 w nocy wiec bede chociaz mogla sie czyms zajac tym bardziej ze ja juz wszystko mam wybrane tylko zamowic wystarczy
A juz musze zamawiac bo w Polsce bede tylko tydzien wiec musze teraz, pozniej nie bedzie juz jak, a oplaca mi sie w PL zamawiac bo wychodzi taniej, z reszta tu nie ma takiego duzego wyboru.. Wszystko na jedno kopyto
Szalona bo po polnocy i ze juz zamawiasz,ale ja Ci zazdroszcze tej checi zakupow bo ja jakos nie moge sie zebrac, ale moze dlatego ze nie znam plcisuper bedziesz miec juz wszystko , tym bardziej jesli ma to czekac juz na Ciebie w PL. Tylko nie wydaj calej wyplaty bo nie bedzie co do gara wlozyc
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Szalona bo po polnocy i ze juz zamawiasz,ale ja Ci zazdroszcze tej checi zakupow bo ja jakos nie moge sie zebrac, ale moze dlatego ze nie znam plci
super bedziesz miec juz wszystko , tym bardziej jesli ma to czekac juz na Ciebie w PL. Tylko nie wydaj calej wyplaty bo nie bedzie co do gara wlozyc
Eee niemieszkam z rodzicami
Umowa jest taka ze ja zajmuje sie dzieckiem i wszystkim co dla niego potrzebne a Oni mnie "utrzymuja"
takze mam duze pole popisu
heh
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Tzn?
ze po polnocy czy ze juz zamawiam?
A juz musze zamawiac bo w Polsce bede tylko tydzien wiec musze teraz, pozniej nie bedzie juz jak, a oplaca mi sie w PL zamawiac bo wychodzi taniej, z reszta tu nie ma takiego duzego wyboru.. Wszystko na jedno kopytonie moge spac zawsze mi coś nie pasuje juz do mojego mówię zeby materac zmienić bo ten jest nie wygodny
-
Krysti wrote:Mamas and Papas rudzia 15 £ 3 pary plus shiping 6 £
To na pewno dobre saslyszalam dobre opinie o ubrankach z tej firmy, sama chcw pozniej pare od Nich zamowic
ale jak Sofia bedzie wieksza bo ladne maja ubranka na juz starsze niemowlaki heh
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja mam to samo zasypiam bardzo późno
nie moge spac zawsze mi coś nie pasuje juz do mojego mówię zeby materac zmienić bo ten jest nie wygodny
ja tezz.. nie wysypiam sie w cale.. a to stopy mam suche i musze posmarowac a to dlonie a to siku a to boli lewy bok a to prawy i tsk cala noc ;/