Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotko gratuluję córy! Super, że zasiliłaś nasze niewielkie grono
Pomponiary rosną w siłę
Dłuuuga ta kość udowa - ale będzie modelka!
A te ciuszki to z pepco? Faaaajne!! Narobiłas mi ochoty na zakupy córkowe - jeszcze takich nie robiłamweronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Dzień dobry brzuchatki
Gratuluję wam synów i córek.
Ja witam dzisiaj 20 tydzień (wdł owu) I jakoś tak mi cięzko to ogarnąć, że to już połowa. Brzuch rośnie , dzidek ma dużo miejsca więc ruchy czuję tyle co kot napłakał, płci nie znamy i nie mam pojęcia kiedy poznamy i ogólnie mam mega wkurwa i nic mi się nie chce.
Czytam was codziennie więc jbc jestem z Wami na bieżąco. -
Fasia wrote:A u mnie:
Waga - 290g
Obwód główki - 16,3 cm
Obwód brzuszka - 13,8 cm
Kość udowa - 2,5 cm ..
Mój to w ogóle mały ale pomiary z 19t+2dciesz sie, latwiej wyjdzie
Fasia lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:jaga nie masz jeszcze wyznaczonego polowkowego? to juz powinno byc zrobione do 2tyg raczej jesli to twoj 20tc
3 grudnia ide na wizyte do gina ale nie wiem czy będzie to jako połówkowe liczone. Jak coś to pójde prywatnie na USG połówkowe i tyle. Ale to zobaczymy po 3 grudnia. -
nick nieaktualnyu mnie ph aktualnie 7 więc wq tej teorii jajka
No i Kaśki - najlepszego
ja o mały włos nie byłam Kaśką
wieźli mnie na operacje której miałam nie przeżyć i mając 10 dni babcia mnie ochrzciła wodą święconą żebym do nieba trafiłai dostałam imię Kaśka po prababci
oczywiście jest to nieaktualne
a moja mama jaka była wściekła na teściową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:14
weronika86, Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:A mnie przed chwilą odwiedziły panie z kontroli z ZUSu
taka niespodzianka we wtorkowy poranek
W zeszłym tygodniu miałąm na ten temat pogadanke z księgową i szefową. Żebym wstrzymała się jak najdłużej ze zwolnieniem lekarskim , coby nie mieć problemów. Bo wróciłam po 8 miesiącach do pracy u starej szefowej u której pracowałam 8 lat (w grudniu się zwolniłam a w sierpniu przyjełam na nowo). -
nick nieaktualnyFasia wrote:A mnie przed chwilą odwiedziły panie z kontroli z ZUSu
taka niespodzianka we wtorkowy poranek
bo ciąży to ukryć się u ciebei nie da!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:15
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Niestety ZUS wziął się za ciężarne i lewe zwolnienia lekarskie( mowa tu o normalnych ludziach). Kontrolują jak tylko mogą , albo np zamiast robić kontrole odrazu wystawiają pismo do prokuratury o wyłudzenie świadczenia zdrowotnego i problemy ma pracodawca i pracownik.
W zeszłym tygodniu miałąm na ten temat pogadanke z księgową i szefową. Żebym wstrzymała się jak najdłużej ze zwolnieniem lekarskim , coby nie mieć problemów. Bo wróciłam po 8 miesiącach do pracy u starej szefowej u której pracowałam 8 lat (w grudniu się zwolniłam a w sierpniu przyjełam na nowo). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny