Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry:) witamy się naszą śliczną buziulką
która jest uwaga
DZIEWCZYNKĄ!!!! :)ja prdole!!! zwariowałam!!! z niedowierzaniem jeszcze wychodziłam z pepco z naręczem ubranek ale tak!!! będziemy mieć drugą córkę
z tymi ubrankami myślałam że wczoraj zasnę, serio, byłam jak w amoku, ciągle powtarzałam, córeczka, córeczka:) przyjaciółka mojej starszej córy:)
była bitwa na imiona:) śmiesznie było:)
rodzinie powiem na święta:)
a ogólnie u nas dobrze:)
lekarz głównie skupił się na serduszku, potem brzuszek, i główeczka:) wszystko gra:)
nie wiem ile waży, ile ma kość udowa:P hehe ale to nic, za miesiąc się dowiem:)
przytyłam kilogram od poprzedniej wizyty czyli jestem 2 kg na plusie
mam zrobić test obciążenia glukozą po godzinie i po dwóch.
wczoraj nas to usg troszkę wymęczyło bo długo trwało, malutka się prawie potem nie ujawniała do wieczora, kilka niewielkich ruchów, może w końcu jest spokojna że mamusia wie że jest córcią?
czyli wszystkie przesądy chowam między książki i uważam za fajną zabawęa ph u mnie w ogóle nie sprawdziło się
w ogóle nic, cerę mam śliczną, paznokcie mocne, itp itd
pytałam o moje skurcze jak by mnie ktoś prądem kopnął, zrobił usg nerek czy nie mam kolki nerkowej ale jest czysto, prawdopodobnie mała uciska na jakieś narządy czasem:)
cytologia pobrana, no i wsio dobrze:)
aaaaaa!!!!!! zwariowałam!!!!Amy, Rudzia, Lali, Dajana28, CzaryMary, Fasia, Gosha, MartaAlvi, Klaudia90, Hela85, sylvia007, Eweliśka, liloe, Agucha, olka30, Krysti, Ewelcia, iwonka1077, haneczka, misia83, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Robotka, ale śliczna córcia
)))
pierwsze zdjęcie meganosek uroczy
Fajnie bo będziesz miała ciuszki po starszej
i jakie imię na prowadzeniu?
mężowi się spodobało jedno z moich wcześniejszych typów-GAJA ale nie wiem czy Gaja i Maja to dobre połączenie w domu:) nie za śmieszne??:)P
mi się podoba ALA
ja tam zaraz uruchomię internet i będę grzebać za imionami bo tak jak mówiłam z dziewczyńskim będzie problem, bo na chłopca miałam:P
hehe nooo pierwsze zdjęcie w 3D które mi się podoba:D
moja córa wczoraj dłubała w nosie (po mamusi:P) i głaskała się po polisiach:DAmy, Fasia, haneczka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dzień dobry:) witamy się naszą śliczną buziulką
która jest uwaga
DZIEWCZYNKĄ!!!! :)ja prdole!!! zwariowałam!!! z niedowierzaniem jeszcze wychodziłam z pepco z naręczem ubranek ale tak!!! będziemy mieć drugą córkę
z tymi ubrankami myślałam że wczoraj zasnę, serio, byłam jak w amoku, ciągle powtarzałam, córeczka, córeczka:) przyjaciółka mojej starszej córy:)
była bitwa na imiona:) śmiesznie było:)
rodzinie powiem na święta:)
a ogólnie u nas dobrze:)
lekarz głównie skupił się na serduszku, potem brzuszek, i główeczka:) wszystko gra:)
nie wiem ile waży, ile ma kość udowa:P hehe ale to nic, za miesiąc się dowiem:)
przytyłam kilogram od poprzedniej wizyty czyli jestem 2 kg na plusie
mam zrobić test obciążenia glukozą po godzinie i po dwóch.
wczoraj nas to usg troszkę wymęczyło bo długo trwało, malutka się prawie potem nie ujawniała do wieczora, kilka niewielkich ruchów, może w końcu jest spokojna że mamusia wie że jest córcią?
czyli wszystkie przesądy chowam między książki i uważam za fajną zabawęa ph u mnie w ogóle nie sprawdziło się
w ogóle nic, cerę mam śliczną, paznokcie mocne, itp itd
pytałam o moje skurcze jak by mnie ktoś prądem kopnął, zrobił usg nerek czy nie mam kolki nerkowej ale jest czysto, prawdopodobnie mała uciska na jakieś narządy czasem:)
cytologia pobrana, no i wsio dobrze:)
aaaaaa!!!!!! zwariowałam!!!!Robotka1 lubi tę wiadomość
-
dziękuję wam dziewczyny ślicznie:) widziałam że wczoraj była debata na obstawianie co tam u mnie i większość wskazywała dziewczynkę
czemu mi o tym nie powiedziałyście czarownice co???
WERA hehe Ty proroczko:DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 08:53
weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dziękuję wam dziewczyny ślicznie:) widziałam że wczoraj była debata na obstawianie co tam u mnie i większość wskazywała dziewczynkę
czemu mi o tym nie powiedziałyście czarownice co???
WERA hehe Ty proroczko:Dwrozymy z jelit
zart
hahahha
Lali, Amy, Robotka1, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka gratuluje!!! Ja też byłam pewna że bede miała chlopca a tu niespodzianka, druga córeczka. Ale ciesze się bardzo, nawet mąż już się oswoił że nie bedzie synka.
I Gaja bardzo ładne imię.
Dziewczyny kupowałyście już te wszytskie pierdołki, typu gaziki, sole fridy, termometry, podkłady? Ja bym chciała zamówic na allegro tylko szukam sprawdzonego sprzedającego, najlepiej zeby się udało wszytsko za jednym zamachem kupić.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:zydy tak maja
wrozymy z jelit
zart
hahahha
hehe z jelit powiadasz:D czemuś mi wcześniej nie powiedziała:D
Amy wrote:zapragnęłam córki
Amy podzielimy się z Tobąnaszymi sukieneczkami, opaseczkami, spineczkami, rajstopkami i lakierkami:D
jesu laski nie muszę mebelków kupować oprócz łóżeczka, będą po córce!!! są białe z różowym akcentem:)
LIWI hehe nooo fajne są dziewczynki:) będą dwie strojnisie:) zabawki mam po starszej:D rower zostanie miętowy dla młodszej:) no i ciuchy jak będzie starsza bo od jakiegoś czasu wszystko już odkładam:D bucików mam chyba z 20 par:D
kto jeszcze miał wczoraj usg????
mówisz że GAJA fajne??? a nie gryzie się z Mają?
mówiłam że nie chcę różowego, ale w tych pudłach sam róż!!! przecie nie wyrzucęAmy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Amy podzielimy się z Tobą
naszymi sukieneczkami, opaseczkami, spineczkami, rajstopkami i lakierkami:D
Robotka1, weronika86, Fasia, Ola89, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:znaczy się będziecie się znęcać słodkimi zdjęciami córek! wiedziałam że na was można liczyć!!!!
a Wy będziecie się znęcały nad nami zdjęciami słodkich chłopaczków:D w jeansach i koszulach w kratęaaaaaa trochę mi szkoda tego ale ..... najbardziej kocham swoją córkę
jedną i drugą
na chłopaka przyjdzie czas:D nawpycham staremu następnym razem gwoździ i młotek w majtki żeby siura zmajstrował
CzaryMary, weronika86, Amy, haneczka lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:A Gaja i Maja, no na początku może sie troche gryźć ale przecież imię sie wybiera na całe życie, tak naprawde dziećmi jesteśmy tylko chwilę a potem każda pójdzie w swoją strone.
nooo tak śmiesznie trochę jeśli chodzi o dwie dziewczyny w domu, ale zobaczymy. nie mówię nie, podoba mi się Gaja, ale ze względu na Maję biorę małą rezerwę
mała Gaja, duża Gaja i stara Gaja.
mała Majeczka, duża Majka i stara babcia Maja:Pweronika86 lubi tę wiadomość