Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:ja się już czuję taka duuuża że masakra, zaczyna mi być nawet ciężko
A tu dopiero połowa
A co do dziewczyn, które brały duphaston, bierzecie jeszcze?pod koniec to bedziemy na czworaka chodzic
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Myślałam, że wejdą ale tato otworzył one poprosiły czy mogę do nich wyjść. Były dwie. Pokazały legitymację i dały dokument na kartce A4 do podpisania, że kontrola przeprowadzona, że mnie zastały. Tam były informacje - moje dane, kto prowadzi moją ciążę czyli od kogo mam L4, kiedy się kończy i wsio. Poszły
Fasia lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny jeszcze raz:) na prawdę to przemiłe:)
FASIA dobrze że sobie juz poszły:P a fotel zabrały czy zostawiły
AMY no wyjebuje Cię nieziemsko:D rośniesz w zastraszającym tempie
laski co zamawiały pościel u NATALI - ona wam wysłała jakieś wzorniki przykładowe materiałów czy wybrałyście z tego co ona na zdjęciach ma??
nie wiem jak zagadac:PAmy, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Myślałam, że wejdą ale tato otworzył one poprosiły czy mogę do nich wyjść. Były dwie. Pokazały legitymację i dały dokument na kartce A4 do podpisania, że kontrola przeprowadzona, że mnie zastały. Tam były informacje - moje dane, kto prowadzi moją ciążę czyli od kogo mam L4, kiedy się kończy i wsio. Poszły
Czyli tylko że jesteś w domu, może jak są jakieś widoczne choroby to te kontrole mają większy sens, bo w ciąży to nie wiem po co one są tak naprawdę...weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
AMY no wyjebuje Cię nieziemsko:D rośniesz w zastraszającym tempieczuję się jak foka dzisiaj
a w pracy jak idę na szpital do koleżanek i im się chwalę jak mnie wywaliło to wszystkie mnie wyśmiewają.. a weźcie !!
weronika86, Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
laski co zamawiały pościel u NATALI - ona wam wysłała jakieś wzorniki przykładowe materiałów czy wybrałyście z tego co ona na zdjęciach ma??
nie wiem jak zagadac:P
jak to nie wiesz jak?
Cześć jestem Kasiachce kocyk
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość