Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:Dziewczyny mieszkajace w Polsce, jedno pytanie, licze na szybka odpowiedz
Jakie witaminy bierzecie teraz? chodzi mi o jakis kompleks witamin dla kobiet w ciazy, i bierzecie jakies probiotyki, jak tak to jakie? Bo moj akurat w Polsce w chce zeby mi tam kupil bo tutaj za witaminy to 25€ a za probiotyki 20€ za 20 kapsulek... Ajak jest okazja to moze mi zakupic na te 4 miesiaceGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY - On w ogóle na żywo wygląda na większy niż na zdjęciach jeśli to możliwe
Miesiąc temu jak ubierałam płaszcz zimowy to nawet Wam pisałam, że raczej całą zimę przechodzę. Taaaa na pewno nie w nimJestem już na styk z brzuchem, jakiś miesiąc i będę kupować inny albo nie będę z domu wychodzić
ja wczoraj kupiłam kurtkę w LIDLu rozm 40 i zamierzam w niech prześmigaćnajwyżej pod koniec się będę owijać bandażem żeby brzuch był mniejszy:P
-
Gosha wrote:Dziewczyny mieszkajace w Polsce, jedno pytanie, licze na szybka odpowiedz
Jakie witaminy bierzecie teraz? chodzi mi o jakis kompleks witamin dla kobiet w ciazy, i bierzecie jakies probiotyki, jak tak to jakie? Bo moj akurat w Polsce w chce zeby mi tam kupil bo tutaj za witaminy to 25€ a za probiotyki 20€ za 20 kapsulek... Ajak jest okazja to moze mi zakupic na te 4 miesiace
Vita miner prenatal+DHA 30tab+30kaps ok 30złGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello i ja sie witam wtorkowo i depresyjnie ale postaram sie Wam nie mędzić .
Wszystkim Kasiom najlepsze imieninowe życzenia. Gratulacje poznania plci tym co sie udalo w ostatnim czasie. Robotka tez obstawialam dziewuszke u Ciebie.Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Dziewczyny - wklejałam wczoraj link na aukcję z allegro którą jestem bardzo zainteresowana. Niestety sprzedawca nie ma żadnego komentarza - jest po prostu nowy. Napisałam maila czy jest możliwość wysyłki za pobraniem - dostałam właśnie maila, że niestety nie, że jak on przekaże paczkę kurierowi dpd to ja mogę śledzić jej drogę na stronie. No ok, wiem że tak jest ale teraz pytanie do Was, bo mi i mężowi póki co nic do głowy nie przychodzi - o co można poprosić jako dowód, że ten ktoś mi nie wyśle cegieł w kartonie? Paczka jest z UK i koszt to 749zł z przesyłką. Wolałabym nie wtopić takiej kasy
http://allegro.pl/zestaw-mamaspapas-kosz-mata-lezaczek-jak-nowe-i4824387490.html
Wiesz, moim zdaniem to loteria, możesz trafić na uczciwego sprzedawcę i wszystko będzie ok a może Cię tez i oszukać... -
nick nieaktualny
-
FASIA cena minimalna całego zestawu to 600zł....ja bym nie zaryzykowała niestety takiej kwoty u gościa który nie ma ani jednego komentarza.
ryzyk fizyk jak dla mnie.
on Ci nie wyśle jak nie wyślesz kasy a Ty nie wpłacisz bez jakiegoś dowodu, no ale nie da się z jego strony chyba żadnego dowodu wysłać, chyba że sobie palec utnie i w kopercie Ci wyśle, ale nie wiadomo czy to jego będzie
BAMBI dzięki:) i gadaj szybko co Ci leży na wątrobie to pomożemy!!! -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1779b3b62b78.jpg
TadamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:54
Amy, olka30, kluska, MartaAlvi, Gosha, Krysti, Klaudia90, Robotka1, sylvia007, Hela85, Ewelcia, haneczka, Justinka, weronika86, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:OLA no wiem, dlatego chcę aby dał mi jakiś "dowód" na uczciwość ale nie wiem jak stąd moja prośba do Was o pomoc
LILOE ja w Opolu mieszkam, a Ty?
Nie przychodzi mi do głowy jak mogłabyś to sprawdzić, chyba to niemożliwe, nifajnie że nie chce wysłać za pobraniem -
nick nieaktualny