Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:HELA mała szkodowość???? co ty opowiadasz?? ja zwróciłam się w związku z oszustwem na allegro o kwotę coś 70zł i wszczęli postępowanie i kasę odzyskałam!!!
2500tysiąca mała szkodowośc ja pierdole co to za policja??
LALI aaaaa!!!! trzymam kciukasy:D:D:D
SYLVIA dzięki:) widzę że Belka króluje na kwietniówkach:) super te bluzeczki sobie kupiłaś
No 2500 to juz nie taka mała szkodliwość...
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:HELA mała szkodowość???? co ty opowiadasz?? ja zwróciłam się w związku z oszustwem na allegro o kwotę coś 70zł i wszczęli postępowanie i kasę odzyskałam!!!
SYLVIA dzięki:) widzę że Belka króluje na kwietniówkach:) super te bluzeczki sobie kupiłaś -
Gosha wrote:ja to juz miseczke HH musialam zamawiac... ale ja to wogole taka krotka jestem itp, zawsze musze uwazac co kupuje... mi nie jest dobrze w zadnym nietoperku!
Mi w tej ciąży tak koło 12 tc powiększyły się o 1 rozmiar i od tamtej pory stoją w miejscu.
-
Robotka1 wrote:HELA mała szkodowość???? co ty opowiadasz?? ja zwróciłam się w związku z oszustwem na allegro o kwotę coś 70zł i wszczęli postępowanie i kasę odzyskałam!!!
SYLVIA dzięki:) widzę że Belka króluje na kwietniówkach:) super te bluzeczki sobie kupiłaśRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja pitole ale historie z allegro ... Mega chciałabym te rzeczy. Nie mam tak że muszę czegoś dotknąć. Zamawiam bardzo dużo przez internet i nigdy się nie naciełam, nigdy nikt mnie nie oszukał. Ale w tym przypadku za duża kasa ... Kombinujemy z mężem ale chyba odpuścimy bo nie ma jak tego rozegrać
-
sylvia007 wrote:Fasia, a mogłabyś link jeszcze raz wstawić, bo wczoraj nie miałam jak wejść i zobaczyć co to za rarytasy!
Mnie i mężowi bardzo się podobają, wyglądają jak nowe
Proszę : http://allegro.pl/zestaw-mamaspapas-kosz-mata-lezaczek-jak-nowe-i4824387490.html -
hehe CHLOPIEC:) mówilam ze za duzo kopie jak na dziewczynke:)
siłacz mały:)
z tego szczescie zakupilam dresiki w C&A I 2 bodziaki na długi rękaw, a dzis na uzywaku fajny spioszek polarkowy za 14zl no mega jestem zadowolony:)Robotka1, Fasia, Bambi85, Ewelcia, Klaudia90, Amy, MartaAlvi, Eweliśka, Gosha, Krysti, haneczka, Hela85, weronika86, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehe CHLOPIEC:) mówilam ze za duzo kopie jak na dziewczynke:)
siłacz mały:)
z tego szczescie zakupilam dresiki w C&A I 2 bodziaki na długi rękaw, a dzis na uzywaku fajny spioszek polarkowy za 14zl no mega jestem zadowolony:)iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Iwonka gratuluję
:D już Cię dopisuję
hehe może coś w tym jest:) bo moja siedzi spokojniutka w brzuszku:)weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:IWONKA gratulacje !!
))
ROBOTKA - nie sprawdza się. Ja mam najspokojniejsze dziecko świata w brzuchu, a to synwystarczy że zabobony poszły po Twojej myśli
-
Fasia wrote:Mnie i mężowi bardzo się podobają, wyglądają jak nowe
Proszę : http://allegro.pl/zestaw-mamaspapas-kosz-mata-lezaczek-jak-nowe-i4824387490.html