Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:A ja nie uważam, ze w sklepach jest mniej rzeczy dla chłopców i broń Boże, że są brzydsze. Jest też bardzo duży wybór i ciuszki są suuuuper! Wczoraj z mężem w tesco nie mogliśmy się napatrzeć
Może też kwestia taka ze nie patrzymy tylko na niebieskie czy zielone rzeczy tylko również białe, szare, kremowe, beżowe, żółte itd
ja teraz wróciłąm z tesco z bodami i czapkamibyło dużo fajnych ciuchów przecena 50 % ale wisiały niektóre na tych wieszakach a metka nie przeceniona i w ciula walą, bo nie wzięłam dresów
ale w czwartek pojadę do Rzeszowa do tesco i tam pewnie będzie więcej rzeczy
jest dużo fajnych ciuszków dla chłopców potwierdzam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:No ale troche trzeba pochodzic ja na razie nie szlaeje wiecej z zakupami bo mąż głowe urwie:):)poczekam jeszcze na przecenki w tesco wlasnie bo u mnie nie wszystko poprzeceniane jest jeszcze no chyba ze letnie to moze tez kupie;):)a co sobie będę żałować
dobra zmykam ja obowiazki wzywaja mnie:)
bardzo dużo ciuchów mam dostać więc nie chcę za bardzo kupowac -
Gratuluje Iwonka synka:*
A to moj maly brziusio
Krysti, Amy, Fasia, Gosha, mantissa, Klaudia90, haneczka, Robotka1, Ola89, liloe, Jaga, Hela85, weronika86, Justinka, misia83, kluska, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nakupilam sobie ksiazek
- Rozwoj dziecka 0-3
- Troche beletrystyki
Mam nadzieje przeczytac to wszystko do narodzin maluszka naszego. Potem bede czytac jakie slatwe szybkie i przyjemne ksiazki albo wcale jak sie nei da. Teraz sprobuje na przyklad przerobic Archipelag Gulag a narazie czytam Idiote Dostojewskiego bo watpie ze niewyspana i zmeczona bede miala na takie dziela ochote
, wtedy poczytam Zmierzch albo Harrego Potera
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki zus kontroluje praktycznie wszystkie ciężarne, wątpię żeby którąś ominęło
A jak można chodzić to nie przychodzą do domu tylko wzywają do siebie na komisję. Nie słyszałam żeby komuś podważyli L-4 ale nerwów muszą trochę naszargać..
Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny