Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Kurcze jak ja bede rodzic to sie nikt interesowac nei bedzie bo tu juz wszystkie beda po! Chyba sie do majowek przepisze
wszystkie na mnie czekały do konca:D
-
hehe nio Robotka przesady co do ph tez sie nie sprawdzily u mnie 5 caly czas, 342 gramy wazy malenstwo z tego szczescia zapomnialam zapytac ile mierzy ale chyba ciezko bylo zmierzyc i tak bo miednicowo sie ułożylo dlatego po jednej stronie mnie kopie tylko, na stan terażniejszy wsio ok z dzidzia:)
Robotka1, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj no to teraz ja już zdziczałam co z tym zwolnieniem - bo gadałam z Panią z zusu i mi powiedziała że jeżeli mam 2 czyli mogę chodzić - kontroli nie mam co się spodziewać bo takich nie robią tylko bardziej kontrolują te osoby co mają 1. Teraz to już nic nie wiem
Iwonka gratuluje chłopca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 11:59
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł
Iwoooonka gratuluję synkaa Robotce corci
Swoją droga mój mały waży tyle samo co iwonki i mamy nawet ten sam tc
Mecze mojego żeby sie nad imieniem zastanowił a ten że dopiero połowa i że późnieja dla mnie to fajna sprawa wybieranie imienia. Już mu zapowiedzialam że jak nie wymyśli nic sensowniejsego niż Aleksander czy Cezary to klamka zapada
Robotka1, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehe CHLOPIEC:) mówilam ze za duzo kopie jak na dziewczynke:)
siłacz mały:)
z tego szczescie zakupilam dresiki w C&A I 2 bodziaki na długi rękaw, a dzis na uzywaku fajny spioszek polarkowy za 14zl no mega jestem zadowolony:)Bez przerwy kop, siup, boks i z główki
Raz na górze, raz na dole! Brzuszek faluje mi jak niespokojne morze
iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Bozeeee jak sie wystraszylam! Wstalam na siku, wstaje patrze a tam krwi jak w morzu!!! Takiej czystej. Juz myslalam ze cos z Mala ale to tylko ta rana moja:((( wczoraj zrobilam kompres ktory lekarka kazala robic i to chyba przez to .. bo w sumie nigdy tak az mi nie krwawilo
( choleraaa ...
Biedna:( Ja się kiedyś wydepilowałam, potem zapomniałam o tym i poszłam do toalety i na papierze zobaczyłam krew. Jaka panika była. A potem się głupia zorientowałam, że się zacięłam. Ale strachu było dużo, tym bardziej, że to był jakiś może 11 tydz. -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hehe CHLOPIEC:) mówilam ze za duzo kopie jak na dziewczynke:)
siłacz mały:)
z tego szczescie zakupilam dresiki w C&A I 2 bodziaki na długi rękaw, a dzis na uzywaku fajny spioszek polarkowy za 14zl no mega jestem zadowolony:)kolejny komandos
Mój mąż miał tą samą teorię - tak na pewno nie kopie babai miał rację
GRATULUJĘ!!!!iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe a to się zobaczy:D
a Wy będziecie się znęcały nad nami zdjęciami słodkich chłopaczków:D w jeansach i koszulach w kratęaaaaaa trochę mi szkoda tego ale ..... najbardziej kocham swoją córkę
jedną i drugą
na chłopaka przyjdzie czas:D nawpycham staremu następnym razem gwoździ i młotek w majtki żeby siura zmajstrował
Robotka, ratujesz honor dziewczynek na tym forum.Gratulacje!
Jak Ci już mąż zmajstruje chłopca to nazwiesz go mitycznie Uranos.Gaja i Uranos.
A mi Ala bardziej się podoba.Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość