Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja tam większość czasu siedzę w domu więc mogą przychodzić ale często gęsto muszę iść do sklepu po zakupy, jutro koleżanka poprosiła mnie abym popilnowała jej synka. Oni bardziej sprawdzają czy np ktoś sobie nie dorabia przy zwolnieniu. Nie planuje żadnych wakacji.
A mam pytanie jeżeli bym miała stanąć przed komisja - wiem że ich warunki pracy nie interesują a czy mogę zaznaczyć że jakiś czas temu rodziny stwierdził u mnie rwę kulszową mogą to jakoś podważyć?ja też przez rwę idę na zwolnienie bo już nei daję rady
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ej no to teraz ja już zdziczałam co z tym zwolnieniem - bo gadałam z Panią z zusu i mi powiedziała że jeżeli mam 2 czyli mogę chodzić - kontroli nie mam co się spodziewać bo takich nie robią tylko bardziej kontrolują te osoby co mają 1. Teraz to już nic nie wiem
Też mi się tak wydaje... -
Krysti wrote:Ja dzis dentysta drugi raz wczoraj zalepila dziurke dzis bedzie robic aaaaaaaa
dobrze ze ma znieczulenie dla kobiet w ciązy:)
A potem moj Micho mial 3 miesiace poszlam do dentystki a ona z uzasadnionymi pretensjami ze karmie dziecko z chorym (juz podropialym) zebem... Ze same bakterie dla dziecka i przede wszystkim ALERGIE od tego beda jak nic.Krysti lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:No nie do końca jest z tym, że jak możesz chodzić to od razu gdzie chcesz.. Nie trzeba siedzieć non stop w domu, ale trzeba mieć w razie czego jakąś dobrą wymówkę, że cię nie ma. A kino to chyba nie za bardzo. W końcu chorobowe to chorobowe, a nie płatny czas wolny do przeznaczenia na rozrywkę
Ola, ale praca trwa 8 godzin dziennie, więc za wieczory spędzone poza domem nikt mi nie płaci. Nie zgodzę się z takim podejściem, bo skoro pracodawca nie może zagwarantować mi warunków do pracy, a ja mam przeciwwskazania do pracy choć nie jestem obłożnie chora, to nie uważam, żebym okradam ZUS, wychodząc na spacer, żeby ulżyć kręgosłupowi. Pytam się o sprawdzoną informację, skąd Fasia wie, że można "do sklepu", bo mi się to wydaje niedorzeczne. Próbuję tylko zweryfikować czy mówimy o czymś pewnym, czy gdybamy. -
Dziewczyny a Wy to znieczulenie u dentysty bierzecie na zwykłą dziurę czy na kanałówkę? Przed ciążą wyleczyłam wszystkie zęby, a niestety było ich bardzo dużo (panicznie bałam się dentysty) i wszystkie zrobiła mi bez znieczulenia mimo, że miałam też 2 dosyć pokaźne ubytki. Totalnie nic mnie nie bolało - no może ze 2 razy przez 2 sekundy..
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Dziewczyny a Wy to znieczulenie u dentysty bierzecie na zwykłą dziurę czy na kanałówkę? Przed ciążą wyleczyłam wszystkie zęby, a niestety było ich bardzo dużo (panicznie bałam się dentysty) i wszystkie zrobiła mi bez znieczulenia mimo, że miałam też 2 dosyć pokaźne ubytki. Totalnie nic mnie nie bolało - no może ze 2 razy przez 2 sekundy..
i nieważne czy mała dziurkaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:ROBOTKA - no zabrały, a szkoda bo chciałam go sobie zabrać, pasowałby do wystroju pokoju
OLA - tak o to właśnie chodzi, że jak jestem na L4 to mam być w domu. Tak jak pisałam laski na L4, na lewym L4 robią sobie wszystko co chcą,bo im się pracować nie chce i takie właśnie osoby ZUS ściga. Bo oszukują i wyłudzają pieniądze. Jeżdżą na wakacje, całymi dniami ich w domu nie ma itd
WERONIKA a ja bym chciała Twój brzunio zobaczyć .. chociaz w bluzce, bo wiem że golaska nie chcesz nam pokazać -
Jestem po wizycie!!!ZASILAM GRONO DZIEWCZYNEK
!!!Jestem bardzo szczesliwa
Ola89, Ewelcia, Amy, Rudzia, Ida, Robotka1, MartaAlvi, Gosha, Klaudia90, olka30, Fasia, Eweliśka, Agucha, haneczka, Krysti, mantissa, Bambi85, liloe, Angela89, Hela85, KasiaKwiatek, Justinka, kluska, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny