Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OLKA no właśnie co to za straszenie ciężarnej??? dziecko Ci się na świat pcha??? bierzesz jakieś leki kurcze???
nieciekawie nooo.....;/
o rany jakie buciusie:D chcę je:D w tym tyg będę w tesco może coś wyhaczę
a tak serio to dziś zrobię przewertowanie szmatek i wybiorę te najmniejsze na początek:) i poukładam w komodzie:D zobaczę co mi brakuje i będę szalała:P -
Haneczka nie denerwuj się, na pewno nikomu świadczenia nie odbiorą, bo był na spacerze
Biorę luteinę, no-spę i magnez.. Naciska główką na ujście szyjki macicy, całe szczęście na razie jest długa, ale już w tamtym tygodniu wyczułam że zmiękła i mnie to zaniepokoiłoMam nadzieję, że to jednak tylko tak się teraz ułożyło, troszkę więcej się ostatnio ruszałam, może temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:53
Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Haneczka nie denerwuj się, na pewno nikomu świadczenia nie odbiorą, bo był na spacerze
Biorę luteinę, no-spę i magnez.. Naciska główką na ujście szyjki macicy, całe szczęście na razie jest długa, ale już w tamtym tygodniu wyczułam że zmiękła i mnie to zaniepokoiłoMam nadzieję, że to jednak tylko tak się teraz ułożyło, troszkę więcej się ostatnio ruszałam, może temu
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:Dziewczyny a Wy to znieczulenie u dentysty bierzecie na zwykłą dziurę czy na kanałówkę? Przed ciążą wyleczyłam wszystkie zęby, a niestety było ich bardzo dużo (panicznie bałam się dentysty) i wszystkie zrobiła mi bez znieczulenia mimo, że miałam też 2 dosyć pokaźne ubytki. Totalnie nic mnie nie bolało - no może ze 2 razy przez 2 sekundy..
Ja nie biorę znieczulenia na zwykłe dziury. Bo samego zastrzyku się bardziej boję.Mam bardzo słabe zęby i praktycznie w ciągu kilku miesięcy potrafi mi się spory ubytek zrobić. Byłam we wrześniu ostatnią małą dziurkę załatać, bo tak akurat miałam umówione i moja dentystka nie mówiła, że mam jeszcze w ciąży przychodzić, tylko żeby wyjątkowo dbać i że mogą dziąsła krwawić (co akurat u mnie jest standardem). Więc teraz w drugim trymestrze nie idę a w trzecim to już bym nic w buzi nie chciała mieć robione, bo mam plomby stare do wymiany, ale to boli ja nie wiem i powiedziała, że po ciąży zrobimy.
A w ogóle to dzień dobry.Czytałam was wcześniej, ale z telefonu nie chciałam pisać.
Gratuluję poznania płci.I śliczne rzeczy kupiłyście.
Ale mnie tymi kontrolami nastraszyłyście. Dobrze, że jednak nie zakładałam działalności w ciąży, bo miałam taki plan. Ale na szczęście się inna okazja trafiła, bo mnie znajoma zatrudniła, ale do końca styczna muszę popracować, żeby mieć roczny macierzyński. Ale na szczęście to praca zdalna z domu, więc luz.
A mi biust coś mało urósł.Z B na C może, większe na pewno nie są. Ale może to i dobrze, bo mniejsze ryzyko rozstępów i plecy aż tak nie ucierpią. Na dodatek mój zamiast się cieszyć to rozpacza, że mu się tak fajnie w rękach nie mieszczą.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:KRYSTI jestem wielką fanką Twojego pieska, który zawsze występuje jako mistrz drugiego planu
Co do zwolnień to może Fasia ma "życzliwego", który na nią ZUS nasyła. Sami tacy ambitni i tak często dziewczynę męczą?kochana
weronika86 lubi tę wiadomość