Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
przebudziłam się w nocy na siusiu i śnieżek zobaczyłam ale rano już nie ma,eh
Robotka wiedziałam że córa ale nie chciałam Ci krakać wcześniej, dopiero wczoraj jak Cię nie było obstawiałyśmy, Alicja piękne imię
Amy Ciebie wywala tak jak mnie czyli tak że tylko my to widzimy hehehe
wrócę jeszcze do tego spania na lewym boku i oszaleć można, kiedyś były tu dyskusje na ten temat i wielu dziewczynom lekarze mówili że trzeba na nim spać więc zapytałam swoją i ta tez mi mówi że spać na lewym bo ta żyła wrotna się uciska ale ja na szczęście na plecach nie potrafię spać więc na bokach tylko ale co to za loteria, jeden mówi tak a drugi siak już mnie to wkurzaAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Mnie dzisiaj wyjątkowo ciągnie w pachwinach - chyba więzadła się rozciągają więc brzusio intensywnie rośnie
Niedługo będę jak wieloryb
wczraja caly dzien przelezalam... zla na siebie, glupia baba jestem i juz. -
Na l4 masz napisane czy wolno Ci się poruszać czy masz nakaz leżenia.
Wiadomo , że jeśli mam ciążę zagrożoną to bym nawet nie myślała by nie iść na l4 ale jeśli jest ok to wole jednak nie kusić losu.
Robotka jakby Cię nie zastały a powiedziałabyś , że byłaś u lekarza musiałabyś dostarczyć zaświadczenie. I prawda bo ciężarne na L4 wyjeżdzają na wakacje , za granice latają po sklepach , pabach i uj wie gdzie jeszcze wykorzystując ciąże i L4 jako dobry czas na świetny wypoczynek od pracy i kase należną od ręki. Tak samo robią ludzie któym się poprostu nie chce pracować. MAm takiego jednego ewenementa który popracował miesiąc i półtora na zwolnieniu. Zmienił prace popracował 3 dni a ponieważ jest leniem to do 1 grudnia siedzi na zwolnieniu bo mu się nie chciało nowych tras uczyć. A jak mu się tam nie spodoba to pociągnie zwolnienie jak najdłużej byle kase wycisnąć i już.
Mówicie , że macie wielkie brzuchy , ja swojego strach pokazać bo nauczycielki w szkole syna myslały ,że ja na świeta w grudniu rodze:( Taka jestem wielkahaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ej laski nie straszcie, ja idę odpocząć na L4 od pracy siedzącej, boli mnie kręgosłup, a żeby go rozruszać muszę właśnie spacerować....a nie siedzieć w domu, choć pewnie w zimie będę
zanim mi wypisze to L4 to zapytam sie go co mam mówić w razie kontroli:P a może już tych w wysokiej ciązy
Amy hehe czekam z niecierpliwością na Twojego "kasztanka"hehe
Amy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mieszkajace w Polsce, jedno pytanie, licze na szybka odpowiedz
Jakie witaminy bierzecie teraz? chodzi mi o jakis kompleks witamin dla kobiet w ciazy, i bierzecie jakies probiotyki, jak tak to jakie? Bo moj akurat w Polsce w chce zeby mi tam kupil bo tutaj za witaminy to 25€ a za probiotyki 20€ za 20 kapsulek... Ajak jest okazja to moze mi zakupic na te 4 miesiace -
Robotka1 wrote:ej laski nie straszcie, ja idę odpocząć na L4 od pracy siedzącej, boli mnie kręgosłup, a żeby go rozruszać muszę właśnie spacerować....a nie siedzieć w domu, choć pewnie w zimie będę
zanim mi wypisze to L4 to zapytam sie go co mam mówić w razie kontroli:P a może już tych w wysokiej ciązy
Amy hehe czekam z niecierpliwością na Twojego "kasztanka"hehe
ale Chyba takich zwolnień pod koniec ciąży to nie będą kontrolować, ja też mam zamiar iść od stycznia albo lutego,ale to już byłaby głupota jakby i te kontrolowali -
Fasia wrote:.
No, bo skoro mam L4 tzn że nie jestem zdolna do pracy czyli powinnam siedzieć w domu.
a niech spadowują, ja będe buszować po ciuchach w ramach rehabilitacji:P
nie wiem czy będę wykorzystywać L4 czy jak to będzie nazwane ale po prostu mam zamiar odpocząć od pracyOla89 wrote:ale Chyba takich zwolnień pod koniec ciąży to nie będą kontrolować, ja też mam zamiar iść od stycznia albo lutego,ale to już byłaby głupota jakby i te kontrolowaliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:41