Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Mala rosnie tak jak powinna
ulozona aktualnie glowka w dole
wagi nie podal bo mowi ze Maluchy teraz wszystkiw warzą podobnie a wage tutaj podaje sie po 32 tyg.
No to superuff to się przynajmniej te wszystkie przepiękne sukieneczki nie zmarnują
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:
To dlaczego nie dostalam linka?!:p ja nie umiem nic poszukac:(
Bo dawno nikt nie wrzucał linkówja w wolnej chwili poszukam mega pak dla dziewczynek to powrzucam na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:00
Eweliśka, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:
Właśnie zaczynam utwierdzać się w przekonaniu że to forum to jakies zboczoneWszędzie tylko cycki, dupa i jaja
w sumie kupa nie jest zboczonajest TABU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:00
Ewelcia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:ROBOTKA nam psuje reputacje!!!!
no ale powiem wam że forum prywatne to spoko wyjście:)
pamiętam jak przy córce przeniosłyśmy się z ogólnodostępnego na E-mamie bo się zaczęły jakieś problemy z osobami podczytującymi no i założyłyśmy sobie osobne forum:) do dziś z niego korzystamy i nikt nie wie o jego istnieniu a tam się już wszystko pisze:) wrzucało zdjęcia dzieci bez obawy że ktoś niepowołany obejrzy:)
dobra sprawa:)
ale mnie wkurwili w pracy..... nosz kurwa mać!!!
jak co tydzień szefostwo ma zebranie z kierownikami poszczególnych działów i tam dyrka zawetowała to że przychodzę tydzień po nowym roku!!!! gdzie ja miałam jej dopiero dać znać czy dam radę!!! nosz huj jasny mnie strzeli, ale ciul, przyjdę te 3 dni bo tyle wyjdzie....wizytę sobie tylko na piątek przełożę i tyle....ehhh co za ludzie;/Amy, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Ja sie sobie podobam w ciazy, a chłopcy to raczej dodają urodę mamusiami, a dziewczynki zabierają
ale to tylko takie powiedzenie. Wczoraj spotkałam sie z koleżanka której nie widziałam 2 miesiące i mówi ze nigdy nie wyglądałam lepiej
czuje sie ładna, aczkolwiek ociężała i troszkę gruba, a synek jak chce to niech zabiera cos z mojej urody i bedzie przystojniak
Tylko troszkę zapuscilam sie jedli chodzi o fryzjera czy kosmetyczkę... Hennę zrobiłam pierwszy raz dopiero tydzien temu bo wyglądałam juz jak kret...yo mysle ze urody moj synek nie weźmie mi
ja Hannę musze zrobic
bo marnie wygladam