Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Mala rosnie tak jak powinna
ulozona aktualnie glowka w dole
wagi nie podal bo mowi ze Maluchy teraz wszystkiw warzą podobnie a wage tutaj podaje sie po 32 tyg.
No to super
uff to się przynajmniej te wszystkie przepiękne sukieneczki nie zmarnują
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:
To dlaczego nie dostalam linka?!:p ja nie umiem nic poszukac:(
Bo dawno nikt nie wrzucał linków
ja w wolnej chwili poszukam mega pak dla dziewczynek to powrzucam na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:00
Eweliśka, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapomniałaś o kupie i cipceEwelcia wrote:
Właśnie zaczynam utwierdzać się w przekonaniu że to forum to jakies zboczone
Wszędzie tylko cycki, dupa i jaja 

w sumie kupa nie jest zboczona
jest TABU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 11:00
Ewelcia, mantissa lubią tę wiadomość
-
jaka wieśniara:D wychodzę na jakiegoś patologaAmy wrote:ROBOTKA nam psuje reputacje!!!!

no ale powiem wam że forum prywatne to spoko wyjście:)
pamiętam jak przy córce przeniosłyśmy się z ogólnodostępnego na E-mamie bo się zaczęły jakieś problemy z osobami podczytującymi no i założyłyśmy sobie osobne forum:) do dziś z niego korzystamy i nikt nie wie o jego istnieniu a tam się już wszystko pisze:) wrzucało zdjęcia dzieci bez obawy że ktoś niepowołany obejrzy:)
dobra sprawa:)
ale mnie wkurwili w pracy..... nosz kurwa mać!!!
jak co tydzień szefostwo ma zebranie z kierownikami poszczególnych działów i tam dyrka zawetowała to że przychodzę tydzień po nowym roku!!!! gdzie ja miałam jej dopiero dać znać czy dam radę!!! nosz huj jasny mnie strzeli, ale ciul, przyjdę te 3 dni bo tyle wyjdzie....wizytę sobie tylko na piątek przełożę i tyle....ehhh co za ludzie;/
Amy, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Ja sie sobie podobam w ciazy, a chłopcy to raczej dodają urodę mamusiami, a dziewczynki zabierają
ale to tylko takie powiedzenie. Wczoraj spotkałam sie z koleżanka której nie widziałam 2 miesiące i mówi ze nigdy nie wyglądałam lepiej
czuje sie ładna, aczkolwiek ociężała i troszkę gruba, a synek jak chce to niech zabiera cos z mojej urody i bedzie przystojniak 
Tylko troszkę zapuscilam sie jedli chodzi o fryzjera czy kosmetyczkę... Hennę zrobiłam pierwszy raz dopiero tydzien temu bo wyglądałam juz jak kret...
yo mysle ze urody moj synek nie weźmie mi
ja Hannę musze zrobic
bo marnie wygladam