X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:10

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:33

Fasia, Ida, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo kupy... To czekam i czekam i nic:P trzeba kawe zrobic :P

Amy lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:11

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:33

Amy lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dokładnie to miałam na myśli.

Powiem Wam że mam znajomą pieprzniętą, przyplątała się do mnie na fb też ma termin na kwiecień i jak się dowiedziała że w szpitalu jestem to zaczeła pytać mnie jak mnie bolało bo ją też boli i nie czuje ruchów i w ogóle. Myślałam że ręce mi opadną. Później dowiedziałam się od przyjaciółki że ona sobie już kiedyś wmówiła różne raki nie raki .. no i dzień po mojej operacji napisała do mnie że była w szpitalu że z jej dzidzia jest wszystko ok i że to macica się powieksza ale ona dalej się martwi. Wczoraj do mnie pisała czy też mam wzdęcia bo ja tak boli że napewno mnie mniej boli po operacji jak ją od tych wzdęć. Już się przed nią ukrywam bo mam serdecznie dosyć. Ile można wymyślać.

Hehe śmieszni są tacy ludzie :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja nie uważam, że ból musi być długi. Jestem tego przykładem. Mi brzuch twardniał wieczorami, ciągnął do dołu, czułam napięcie. W ciągu dnia raczej nic takiego się nie robiło. A jednak była to oznaka czegoś złego. Jak już zaczęło mnie niepokoić zadzwoniłam do gina i od razu kazała jechać na IP, bo na tym etapie ciąży takie rzeczy nie powinny się dziać. Ja tam się cieszę (mimo wszystko), że pojechałam w sumie przez męża, sama jakbym miała decydować to bym w domu została i nie chcę wiedzieć jakby to się skończyło ..

Także jak coś niepokoi to na IP zeby rozwiać wątpliwości i sprawdzić czy wsio jest ok :)

I dobrze, że się posłuchałaś.
    Mnie moje bóle nie niepokoją bo nie wiążą się z innymi dolegliwościami..
    nigdy mi brzuch nie twardniał nic się nie działo, dlatego olewam swoje pobolewania :) nie zalecałabym czekać zbyt długo jeśli jest kilka dolegliwości na raz typu własnie ciągnięcia, ból i twardnienie brzucha - już jak o tym pisze to mi się zapala czerwona lampka, że to nienormalne i zgrywanie dzielnej Matki nic by mi nei dało :P

• Gosha Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No to popielaty blond jasny :) zawsze ten kolorek nakladalam :) chyba każda z nas zapuszczone ja się czuje juz jak rebeka jakaś nie podobam się sobie :/zawsze lubiałam swoją urodę :) a Ignaś mi zabiera :D
    Ja sie sobie podobam w ciazy, a chłopcy to raczej dodają urodę mamusiami, a dziewczynki zabierają ;) ale to tylko takie powiedzenie. Wczoraj spotkałam sie z koleżanka której nie widziałam 2 miesiące i mówi ze nigdy nie wyglądałam lepiej :) :) :) czuje sie ładna, aczkolwiek ociężała i troszkę gruba, a synek jak chce to niech zabiera cos z mojej urody i bedzie przystojniak :)

Tylko troszkę zapuscilam sie jedli chodzi o fryzjera czy kosmetyczkę... Hennę zrobiłam pierwszy raz dopiero tydzien temu bo wyglądałam juz jak kret... ;)

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:11

mantissa lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:04

Ewelcia, Eweliśka lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI masz??:) jak to się stało że założyłaś FB??:)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dokładnie to miałam na myśli.

Powiem Wam że mam znajomą pieprzniętą, przyplątała się do mnie na fb też ma termin na kwiecień i jak się dowiedziała że w szpitalu jestem to zaczeła pytać mnie jak mnie bolało bo ją też boli i nie czuje ruchów i w ogóle. Myślałam że ręce mi opadną. Później dowiedziałam się od przyjaciółki że ona sobie już kiedyś wmówiła różne raki nie raki .. no i dzień po mojej operacji napisała do mnie że była w szpitalu że z jej dzidzia jest wszystko ok i że to macica się powieksza ale ona dalej się martwi. Wczoraj do mnie pisała czy też mam wzdęcia bo ja tak boli że napewno mnie mniej boli po operacji jak ją od tych wzdęć. Już się przed nią ukrywam bo mam serdecznie dosyć. Ile można wymyślać.
    oO
    Jebnięta? :] sory, ale zdrowa na pewno nie jest skoro szuka u siebie choroby

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj jest zdj opakowania http://naforum.zapodaj.net/7801ddb2b907.jpg.html nie umiem inaczej wstawić :( a ile den nie wiem,ale ciepłe sa,grube :)

Fasia, Ewelcia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia to teraz się NUDŹ na tym L4 jak większość z nas :D

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy no jebnięta to ona jest, dlatego ja unikam. Choć jak nieraz do mnie napisze to czytam mężowi co pisze to mamy z czego się pośmiać :D HUHUHU jaka ja podła :D

Amy lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubię takich osób, które na siłę szukaja sobie choroby czy problemów, przecież totak fajnie jak nic nie boli, jest dobre samopoczucie że po co sobie ten czas psuc, pewnie że jak coś dolega to nie jest fajnie, ale normalnie ciąża to cudowny stan :)

Ja teraz po wizycie u lekarza wiem na co zwracać uwagę, czy kłucia sa centralnie, czy delikatnie z boku, czy brzuch twardnieje jak się go poszturcha - to jest to stawianie się brzucha. teraz natomiast musze się go wypytać o te bóle w miednicy bo coś mnie zaczęło pobolewać i czy są na to jakieś sposoby oprócz leżenia :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie witam z przychodni :-) glukoza wypita, dwa pobrania za mna jeszcze raz i na sniadanie :-)

Ja kiedys wymyslilam Rydygiera :-) po tym jak dzieciom czytalam ksiazke o wampirku Rydygierku :-D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dziś mieć glukoze,ale idę za tydzień ;) babka mówiła żebym się zregenerowala po tym szpitalu. Fasia ten sklep Szachownica to on jest sieciowka w całej Polsce? Może w Wawie jest, super rzeczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Amy no jebnięta to ona jest, dlatego ja unikam. Choć jak nieraz do mnie napisze to czytam mężowi co pisze to mamy z czego się pośmiać :D HUHUHU jaka ja podła :D

ALE JESTES PODŁA!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:42

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:38

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 1339 1340 1341 1342 1343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ