Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dokładnie to miałam na myśli.
Powiem Wam że mam znajomą pieprzniętą, przyplątała się do mnie na fb też ma termin na kwiecień i jak się dowiedziała że w szpitalu jestem to zaczeła pytać mnie jak mnie bolało bo ją też boli i nie czuje ruchów i w ogóle. Myślałam że ręce mi opadną. Później dowiedziałam się od przyjaciółki że ona sobie już kiedyś wmówiła różne raki nie raki .. no i dzień po mojej operacji napisała do mnie że była w szpitalu że z jej dzidzia jest wszystko ok i że to macica się powieksza ale ona dalej się martwi. Wczoraj do mnie pisała czy też mam wzdęcia bo ja tak boli że napewno mnie mniej boli po operacji jak ją od tych wzdęć. Już się przed nią ukrywam bo mam serdecznie dosyć. Ile można wymyślać.
Hehe śmieszni są tacy ludzie -
nick nieaktualnyFasia wrote:A ja nie uważam, że ból musi być długi. Jestem tego przykładem. Mi brzuch twardniał wieczorami, ciągnął do dołu, czułam napięcie. W ciągu dnia raczej nic takiego się nie robiło. A jednak była to oznaka czegoś złego. Jak już zaczęło mnie niepokoić zadzwoniłam do gina i od razu kazała jechać na IP, bo na tym etapie ciąży takie rzeczy nie powinny się dziać. Ja tam się cieszę (mimo wszystko), że pojechałam w sumie przez męża, sama jakbym miała decydować to bym w domu została i nie chcę wiedzieć jakby to się skończyło ..
Także jak coś niepokoi to na IP zeby rozwiać wątpliwości i sprawdzić czy wsio jest ok
I dobrze, że się posłuchałaś.
Mnie moje bóle nie niepokoją bo nie wiążą się z innymi dolegliwościami..
nigdy mi brzuch nie twardniał nic się nie działo, dlatego olewam swoje pobolewanianie zalecałabym czekać zbyt długo jeśli jest kilka dolegliwości na raz typu własnie ciągnięcia, ból i twardnienie brzucha - już jak o tym pisze to mi się zapala czerwona lampka, że to nienormalne i zgrywanie dzielnej Matki nic by mi nei dało
-
Krysti wrote:No to popielaty blond jasny
zawsze ten kolorek nakladalam
chyba każda z nas zapuszczone ja się czuje juz jak rebeka jakaś nie podobam się sobie :/zawsze lubiałam swoją urodę
a Ignaś mi zabiera
ale to tylko takie powiedzenie. Wczoraj spotkałam sie z koleżanka której nie widziałam 2 miesiące i mówi ze nigdy nie wyglądałam lepiej
czuje sie ładna, aczkolwiek ociężała i troszkę gruba, a synek jak chce to niech zabiera cos z mojej urody i bedzie przystojniak
Tylko troszkę zapuscilam sie jedli chodzi o fryzjera czy kosmetyczkę... Hennę zrobiłam pierwszy raz dopiero tydzien temu bo wyglądałam juz jak kret...Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Dokładnie to miałam na myśli.
Powiem Wam że mam znajomą pieprzniętą, przyplątała się do mnie na fb też ma termin na kwiecień i jak się dowiedziała że w szpitalu jestem to zaczeła pytać mnie jak mnie bolało bo ją też boli i nie czuje ruchów i w ogóle. Myślałam że ręce mi opadną. Później dowiedziałam się od przyjaciółki że ona sobie już kiedyś wmówiła różne raki nie raki .. no i dzień po mojej operacji napisała do mnie że była w szpitalu że z jej dzidzia jest wszystko ok i że to macica się powieksza ale ona dalej się martwi. Wczoraj do mnie pisała czy też mam wzdęcia bo ja tak boli że napewno mnie mniej boli po operacji jak ją od tych wzdęć. Już się przed nią ukrywam bo mam serdecznie dosyć. Ile można wymyślać.
Jebnięta? :] sory, ale zdrowa na pewno nie jest skoro szuka u siebie choroby -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie lubię takich osób, które na siłę szukaja sobie choroby czy problemów, przecież totak fajnie jak nic nie boli, jest dobre samopoczucie że po co sobie ten czas psuc, pewnie że jak coś dolega to nie jest fajnie, ale normalnie ciąża to cudowny stan
Ja teraz po wizycie u lekarza wiem na co zwracać uwagę, czy kłucia sa centralnie, czy delikatnie z boku, czy brzuch twardnieje jak się go poszturcha - to jest to stawianie się brzucha. teraz natomiast musze się go wypytać o te bóle w miednicy bo coś mnie zaczęło pobolewać i czy są na to jakieś sposoby oprócz leżenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Amy no jebnięta to ona jest, dlatego ja unikam. Choć jak nieraz do mnie napisze to czytam mężowi co pisze to mamy z czego się pośmiać
HUHUHU jaka ja podła
ALE JESTES PODŁA!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 10:42