Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Ola się już chwaliła kiedyś że z Kutna
Znam jedną bardzo FAJNĄ Olę z Kutnaale dawno z nią nie rozmawiałam
O no to masz świetną pamięć. Ja nie pamiętałam... Ale mi ciąża odbiera rozum ostatnio. Dobrze, że nie urodę bo wszyscy mi mówią, że kwitnę (ale ja tego nie widzę jakoś). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti a ja właśnie czuję się pięknie w tej ciąży
Wszyscy mi to wokół mówią, że zgrabnie, że brzuszek to tylko taka piłeczka i po buzi ładnie
Ciąża to fajny stan oczywiście jak się nic nie dzieje
ja mam czas ze mowie ale super wygladam moj tez mi mówi cały czas ale czasem wole w lustro nie patrzeć na mą bladą twarz
haha to hormony wiem rządzą mną
-
Angela89 wrote:Amy - ja już nie chce takiej kupy (wody) jak ostatnio wole się zatkać kupą hahah
Co do bólów - dziewczyny nie ignorujcie ich i jeżeli boli długo za długo marsz do lekarza, nie wypytywać się nas na forum bo to naprawdę mało da. Mnie jak zzaczeło boleć nawet nie miałam siły ani ochoty pytać czy Was też tak boli spakowałam się i pojechałam na IP. Miałam ból niemal identyczny do rwy kulszowej i byłam pewna że to, to bo wcześniej mi doskwierał a było innaczej. DLATEGO NIE BAGATELIZUJEMY I KONSULTUJEMY SIĘ Z LEKARZEM - ja nim nie jestem więc nic nie poradzę
Ja też tak myślę. Tez ostatnio przy kłuciach do lekarza pojechałam, dowiedziałam sie co mi jest, uspokoiłam i teraz nie świruję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Dziewuszki, w Rossmannie sa legginsy ciążowe roz.xl mam,a są genialne!! Polecam,jak maz wróci to polece wykupić wszystkie które zostały :p bo są po 26 zl,a są super
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:O no to masz świetną pamięć. Ja nie pamiętałam... Ale mi ciąża odbiera rozum ostatnio. Dobrze, że nie urodę bo wszyscy mi mówią, że kwitnę (ale ja tego nie widzę jakoś).
)
Ola89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Amy - ja już nie chce takiej kupy (wody) jak ostatnio wole się zatkać kupą hahah
Co do bólów - dziewczyny nie ignorujcie ich i jeżeli boli długo za długo marsz do lekarza, nie wypytywać się nas na forum bo to naprawdę mało da. Mnie jak zzaczeło boleć nawet nie miałam siły ani ochoty pytać czy Was też tak boli spakowałam się i pojechałam na IP. Miałam ból niemal identyczny do rwy kulszowej i byłam pewna że to, to bo wcześniej mi doskwierał a było innaczej. DLATEGO NIE BAGATELIZUJEMY I KONSULTUJEMY SIĘ Z LEKARZEM - ja nim nie jestem więc nic nie poradzęAAAAle, każda z nas zna swój organizm najlepiej - same dobrze wiemy czy jakiś ból nas niepokoi, jak niepokoi to śmiegam na pogotowie - wszystko co niepokoi i za długo trwa nalezy konsultować
Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie powtórzę tego mężowi, bo mi powie - A widzisz? ładne imię, nawet kolezankom się podoba
i jeszcze tak zostanie hihi
Krysti ja to mogę na siebie patrzeć jak make up zrobię, inaczej blada twarz mnie przeraża
HWESTA a one ciepłe są? Jaki DEN mają ?haha
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny