Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:coooo??????? ktoś przeczytał i dowiedział się że Ty to Ty????? mam nadzieję że to tylko domownicy a nie ktoś z zewnątrz bo za chwilę będę pisać tylko o pogodzie:D
heheeh nie wprowadzaj dramatu!!!
Krysti mi napisała, że to nie na miejscu żalić się, więc oszczędze szopki - musiało Cię wtedy nie byćRobotka1, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka mnie osobiście najbardziej podoba się Julian z wiadomych przyczyn
Ale Marcel tez jest super
))
Ja odkąd Julek sie rusza jestem spokojniejsza, wiem że z nim wszystko dobrze i jakoś mniej tęskno mi do usg niż na początku ciąży. Aczkolwiek zawsze jest to cudowne przeżycie))
Wszelkie bóle konsultuj z lekarzem, mnie też się wydawało że coś jest normalne a jednak okazało się, że nie.iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Dzień dobry
No spospo
No sporo tematów poruszanych było bo wózek mam,czuje się ogólnie dobrze a że lekarzem nie jestem to I nie udzielam porad,nie obrazajac nikogo oczywiście
mam jedynie bezbolesne skurcze macicy puszczają po paru sekundach więc uznałam że chyba jest ok i czasem pobolewa jak na okres ale mało,najwyżej skonsultuje z ginka na wizycie po świętach,
nie wiem jak wy ale mi tęskno żeby maluszka zobaczyć na usg:):)na dodatek nie wybraliśmy jeszcze imienia dla synka,debata trwa,na tapecie Marcel,Miłosz,Julian,Filip,ale ten ostatni już jest w rodzinie a najbardziej mi podchodzi Marcel córci się podoba a mąż jakoś też się przekonuje:D
ja mam dośc tematów wózkowych więc też się nie odniosęchyba, że mnie natchnie
Mnie nic nei dolega, a jak dolega to zwyczajnie to olewam, w końcu ktoś tam siedzi w brzuchu i mnie wiecznie roziąga to czasem poczuje dyskomfort... nei są to bole trwające non stop przez 12 godzin więc się nei żalę
Ja mam sąsiada Marcelka - ma jakieś 4 może 5 lat - wcielenie DIABŁA
-
nick nieaktualnyHa kupa ! Przez ostatnie 4 dni było dużoooo kupy ! A teraz w ogóle nie ma - cieszyć się czy płakać ?
Ola u mnie 2 dni temu spaliła się restauracja 2 raz ale taka w stylu góralskim drewniana - chyba jej ktoś nie lubił bo mamy jeszcze jedną taka i tak wszystko okAmy, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ragnar ! Pisać się naucz
Oczywiście, że imię. Skandynawskie
A to, że Twoja ciąża to fake to przecież widać
PISAC? chyba CZYATAĆ !!!
Już wolę Juliana
No wiadomo, większość wie, ale chcę ten fake podkreślić żeby nie było że wy wszystkie już z dziećmi na bokach a ta z terminem na marzec do maja nie rozpakowanahaneczka, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ha kupa ! Przez ostatnie 4 dni było dużoooo kupy ! A teraz w ogóle nie ma - cieszyć się czy płakać ?
Nie bój się ona tam jest i czeka na swój czasczuwaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:57
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KRYSTI dopiero zauważyłam Twoj nowy avatarek, bo przez tel dobrze nie widzę. Jaki masz świetny ten blond na włosach! Ja od początku ciazy nie byłam u fryzjera... Ale juz czas cos zrobić z odrostami
wcześniej co 2 miesiące biegałam a teraz... Bez komentarza
zapuszczona matka w ciazy
zawsze ten kolorek nakladalam
chyba każda z nas zapuszczone ja się czuje juz jak rebeka jakaś nie podobam się sobie :/zawsze lubiałam swoją urodę
a Ignaś mi zabiera
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hej hooo:)
ale tu tematów poruszonych od wczoraj
KASIA dobrze że pomogli córce na pogotowiu i się już nie męczy, dzielna dziewczynka!!!
HELA fajne mydełka z lawendowej farmy:) mam już w domu ałun i myślę że mydełko też się znajdzie, bo używam takie z rossmana niby naturalne ale czy ja wiem? może widziałaś w rossmanie coś godnego uwagi?
my z prezentami mamy sprawę jasną, robimy wcześniej losowanie co kto komu kupuje:D wtedy każdy ma jedną osobę i może na nią wydać nieco więcej kasy niż jakby miał kupować każdemu drobiazg:)
no i pierniki u nas są priorytetowe:) w tym roku robię dla trzech rodzin na choinkę
a mój mąż dostał perfumy na Mikołaja;)
i co tam jeszcze...
aaa JAGA gratuluję córci:D
Kluska cieszę się że wizyta się udała i więcej pewnie się najadłaś strachu niż to było warte:)
RUDZIA trzymam kciuki za wizytę
KRYSTI ładny avatarek:D
a to my w 24 tygodniu
!slodkie
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy wcielenie diable nie strasz:)
moja córcia szalona a jak mi się taki drugi ancymon trafi to zwariuje ...
Poważnei Ci mówię, ma jakieś zaburzenia zachowania.. mnie się Marcel osobiście podoba, ale jak powiedziałam sąsiadce to ona mówi - żebym dziecka nie karałą imieniam jej syna. I zabrania mi się na niego patrzeć, żebym uroku na swojego nei rzuciła
hahahaah ona do nas wpada jak Marcel dostaje szajby i mowi - NO PRZYCHODZĘ BO ZARAZ ZABIJE TEGO MOJEGO MAŁEGO SKURWY***
Na prawde to dziecko jest NIEDOBRE i wyprowadza z równowagi
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość