Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja tam sobie mysle, ze do infekcji intymnych i zapalenia pecherza to chyba trzeba miec jakies predyspozycje poprostu ewentualnie cos zle robic. Ja soku z zurawiny nie pije a zapalenie pecherza mialam tylko raz kiedys, grzybek sie przyplatal dwa razy ale mial dobry powod akurat.
A my sobei prezentow nei dajemy na mikolaja i pod choinke tez nie. Nie lubie tego szalu i zastanawiania sie co komu kupic. I nie lubie dostawac niepotrzebnch prezentow. Ktos chodzil szukal, nei wiedzial co kupic, moze mu sie spodobalo to wzial a dla mnie to niepotrzebne wydawanie pieniedzy. Nie lubie dostawac takich prezentow z ktorych wypda sie cieszyc ale w sumie ich nie potrzebuje. Wole kupic sobei sama
-
nick nieaktualnyHello
Witam się poweekendowo.
Cieszę się, że już wszystkie powychodziły ze szpitala i mam nadzieję, że do porodu już żadna tam nie trafi.
Robotka - cudaśny brzuszek
U mnie weekend minął w kulinarnej atmosferze. Byliśmy ze znajomymi w restauracji meksykańskiej a w niedziele na targach kulinarnych. Jej wszystko było takie eko i zdrowehummusy, pesta, wina własnej roboty, nalewki, pasztety z ciecierzycy, smalec z fasoli i wiele wiele innych
Dzisiaj planuję świąteczne porządki w łazience
Miłego dzionka MamusieRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla skąd żeś wzięła taki brzuch?
Fasia chwalipięta !! a brzuch nadal nie rośnie
Robotka twój też nie
ale wszystkie śliczniutkie))
A mnei się udało nagrać Olka w tamtym tyg
wrzucę filmikoczywiście do końca filmu nie bryka, ale nei chciało mi się go
no i bałwanek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 21:16
CzaryMary, Robotka1, iwonka1077, Angela89, Rudzia, Hela85, Justinka lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:a powiedzcie mi ile trzeba tego soku wypić żeby on faktycznie miał jakieś działanie. Ja kupiłam w aptece i był pioruńsko drogi i jak bym miała go pić szklankę dziennie to chyba zbankrutuje na sok żurawinowy
Albo sokiemHela85 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż zwariował !! Oglądał ostatnio jakiś serial - Wikingowie czy coś takiego i tam bohaterem jest Ragnar i co? I mąż od kilku dni mówi do Julka - Ragnarek ! No oszaleję chyba ! I jeszcze mi pisze żebym poszukała jakiegoś skandynawskiego imienia, bo On chce mieć alternatywę do Julka
i jeszcze mi mówi "dupy szaleją, faceci się boją, imię idealne"
padnę zaraz
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haha a ja się własnie skapnęłam że jutro mam rocznicę ślubu:D
moja też schowana w szafie:) miałam piękną w stylu greckim:) ahhh, pewnie wystawię na wiosnę jak będzie mi się chciało:)
babeczka mi na zamówienie szyła:) potem wrzuciłam ją do pralki wyprałam i wyglądała jak nóweczka:) aż się zdziwiłam:) zero zaciągnięć, przebarwień i uszkodzeń -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Robotka twój też nie
Tobie za to wyebało hehe:D a tak serio to coś się tam ruszyło:) bardziej chyba dołem no nie??
i widzę jak sie Olek rusza na filmiku:D hehe fajnie no nie??u nas to samo:)
Amy, liloe lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:haha a ja się własnie skapnęłam że jutro mam rocznicę ślubu:D
moja też schowana w szafie:) miałam piękną w stylu greckim:) ahhh, pewnie wystawię na wiosnę jak będzie mi się chciało:)
babeczka mi na zamówienie szyła:) potem wrzuciłam ją do pralki wyprałam i wyglądała jak nóweczka:) aż się zdziwiłam:) zero zaciągnięć, przebarwień i uszkodzeń
Ja swoja tez do pralki wsadzilam. Zona mojego kolegi (ma salon sukien slubnych, jest krawcowa) tez wsadzala do pralki suknie a potem brala od klientek po 400 zlotych za czyszczenie....
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Amy ja jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego brzucha. Jest perfect. ahhhh widać że mięśnie trzymają wszystko w ryzach
trzymają, ale choć na jeden dzień mogłyby puścić
tak chyba nie powinien wyglądać brzuch w 25 tygodniuale okej daje sobie czas do 30
od 2 tygodni przyszedł mi INO JEDEN centymetr !! i tylko 0.3 kg!! to skandal!!!
chyba za mało jemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:33
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:FASIOWA ja też tęskniła, ale miałam tak płaczliwy czas do wczoraj że aż mi się nie chciało odzywać
Przepraszam za obraze! i tak nie rośniecie
Odezwała się ta co ma największy KUPKOWY brzuch świata
Foch !! -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:spiepszaj
Tobie za to wyebało hehe:D a tak serio to coś się tam ruszyło:) bardziej chyba dołem no nie??
i widzę jak sie Olek rusza na filmiku:D hehe fajnie no nie??u nas to samo:)
hahahahaokej juz sobie idę
żartowałam!!! już byś chciała żebym poszła !
A mlody no daje czasem takie akcje, ale niestety jak chce nagrać to się menda uspakajaale udało się w piatek więc się chwale
jest cudowny
Robotka1 lubi tę wiadomość