Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Ja wszystkim kupuje podobne zestawy,albo gotowe z the body shop lub l'occitane albo kupuję od takiej Pani naturalne mydełka, balsamy itp. piękne rzeczy i pakuję w zestawy a do wszystkiego dodaje domowe ciasteczka i jakoś fikuśnie pakuję
polecam:
http://lawendowafarma.pl/ja mydła rożne kupuje tam i sie myje nimi kocham ,masła do ciała
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Bambi85 rozkruszylam tluczkiem i dodałam troszkę wody i siup,ale smak ma taki,ze się cofa aż. Ale mogę tak robic,tak? Bo nie przejdzie mi podzielony nawet,niedosc ze gruby i duży to jeszcze taki suchy. Jaki probiotyk kupić? Nie biorę teraz nic
slodziak te Twoj avatarek ; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:26
hwesta lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Jej dziewczyny wróciłam niedawno od gina. Miałąm dzisiaj prywatnie usg połówkowe. Wszystko jest ok , głowa , nogi rączki , brzusio wszystkie narządy w środku obecne. Waga aż 347 g i będzie ......... CÓRA
Jaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 dzięki
mogłam zawiesine poprosić, bralabym 2 razy po 250 2 rady dziennie,ale nie wiedziałam że jest i ze one takie wielkie
no trudno... jeszcze 9 dawek musze tak przyjąć, przecież chyba się na dziecku nie odbije takie kuszenie a ja się nie będę stresowala ze nie przelkne i się rozpusci,wole zastrzyki :p
-
KRYSTI dopiero zauważyłam Twoj nowy avatarek, bo przez tel dobrze nie widzę. Jaki masz świetny ten blond na włosach! Ja od początku ciazy nie byłam u fryzjera... Ale juz czas cos zrobić z odrostami
wcześniej co 2 miesiące biegałam a teraz... Bez komentarza
zapuszczona matka w ciazy
mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kruszenie zinnatu na pewno dzidzi nie zaszkodzi, bez obaw.
Z tymi zasytrzykami to pojevchalas hihi.
kurcze ja tez kupilam tyle tabsow w aptece dzisiaj, moglabym sie tym zywic, nie wiem czy sie cieszyc, czy nie ze nie wszystkie doustnie ; P.
Boshe jak sie ciesze ze moje meki przynosza jakis rezultat, i chyba na swieta pojade do domu, jeszcze 19 raz pojde spr i jak dalej tak bedzie jak dzis to bede mogla jechac, jak nie bedzie mega zimy i wybierzemy dogodna pore to moze ta podroz nie bedzie az taka dluga, auto mamy duze wygodne wiec jakos moze dojade. Mojej mamie moglam powiedziec ze lepiej i ze chyba przyjedziemy a akurat dzisiaj ma urodziny
-
nick nieaktualnyBambi85 dobrze,ze jestes,uspokajasz mnie
moje dziecko w brzuchu szaleje,a mąż ma radoche bo tydzień nie czuł a już kopniaki mocniejsze nie niż tydzień temu. Bambi85 co do tych zastrzykow,to naprawdę wole niz wielkie tabsy
dopiero w szpitalu nauczyłam się zelazo lykac,a jest wielkości ibupromu. Jutro pójdę po jakiś probiotyk. W życiu nie brałam tyle leków co teraz!! Ale jak mus to mus. Pępek mi się splaszcza i obstawiam ze do sylwestra się wywinie;) a te bakterie Bambi85 to jakieś ziarniakowce gram+ czy jakoś tak,w każdym razem z ziarnem cos. Ale to do potwierdzenia w tym posiewie który mam odebrac
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
no polecam sie na przyszlosc, ja jak tu sobie pojecze tez sie czuje uspokojona. Moj tez coraz mocniej kopie, ale moj maz ma pecha bo jak go wolam ze kopie, za nim podejdzie i przylozy reke to maly przestaje, jak maz odejdzie to znowu zaczyna hih zlosnik jeden. Moj pepek podobnie, coraz plytszy.
Ziarniniaki no to cala grupa, grunt ze badania lepsze, pewnie tych bakterii tez juz niewiele zostala albo wcale.
Ilosc tabsow masakra, a zaczynalam tak skromnie od witaminek, a dzisiaj w tej aptece to czulam sie jak babcia- te takie babcie co zawsze ciagna wor lekow za soba. -
Rudzia trzymam kciuki za wizytę
Ewelcia dobrze, że chłopaki to nadal chłopakino i super, że imiona zostaja - są bardzo fajne!
Ida jak lekarz każe odpoczywać to nie ma co protestować. Odpoczniesz przed najgorszym czyli czasem po porodzie jak będziemy błagac o chwilę dla siebie, chwile spokoju
No i co do moich zakupów to już były ostatnie w tym rokumam już w zasadzie wszystko, szkoda kasy na więcej. Rajstopy jeszcze tylko dokupić musze
płaszcz zimowy robi się za ciasny wiec w styczniu pewnie czeka mnie grubszy zakup..
A co do kopniakow to ja je uwelbiam ale pod warunkiem ze sa kolo pepka lub nad nim. Najgorzej jak mnie dziecko oklada na dole jakby po szyjce. Jest to mega nieprzyjemne!
Hwesta ja zawsze jak czuje kopniaki to wołam męża i jak syn przestaje kopać to lekko uciskam w miejscu kopniecia palcami dziecko odpowiadataka zabawa
Spijcie dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 23:45
Ida lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!!
ja juz na nogach
pierwszy raz od miesiaca o tej godzinie hehe
wlasnie poczytalam opinie lekarza do ktorego ide
podobno bardzo dobry jest i pomimo ze kobiety chpdzily do Niego na potwierdzenie plci to On sprawdzal wszystko
i daje pewnosc na 110% co do plci !!! Takze !!! Aleee jestem podekscytowana !!
I dostane zdj!!!a myslalam ze nie
Milego dnia !! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 07:32
Fasia, KasiaKwiatek, liloe, Robotka1, Justinka, Ewelcia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Ufff myślałam że to ja jestem jakaś dziwna i nie płaczę ze szczęścia przy każdym ruchu Franka. Dla mnie to niestety nie jest przyjemne, cieszę się że tam jest, że daje znać że wszystko u niego w porządku ale jakoś tak dziwnie. Lubię kopniaczki wlaśnie zlokalizowane gdzieś wyżej ale najczęściej nie kopie tylko tak jakby się kotłuje w dole brzucha, jak by się z kimś boksował. I wlaśnie za tym boksowaniem nie przepadam.
-
Dzień dobry
Rudzia powodzenia! Czekamy na wieści po wizycie
Adk mi tez te kopniaki na dole nie sprawiają przyjemności. To takie dziwne uczucie jakby kopal po jakichś narzadach albo szyjce, a czasem nawet jakby raczkami zachaczal o cos. Niezbyt mile. Natomiast dokladnie tak jak piszesz, ze te na gorze sa bardzo fajne i je osobiscie uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 07:49
-
nick nieaktualny