X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Mimka przykre i smutne to, brak słów.

Rudzia jakbyś piła sam czysty sok żurawinowy taki niesłodzony albo nawet dolewała go do wody czy herbaty to problemy infekcyjne moczowe by odeszły na zawsze w zapomnienie, ja nie pamiętam kiedy coś takiego miałam

Jak bede w Polsce to na pewno zakupie taki sok bo tu u mnie nie wiem gdzie go dostac bym mogla

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela najważniejsze że tak szybko doszłaś do siebie.

Rudzia lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANGELA super ze juz wracasz do zdrowia :) i ze wszystko jest dobrze :) poki co nie martw sie tym cc bo jak sama mowic jeszcze to musza potwierdzic :)

mimka84 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję taką herbatę - żurawina-acerola z Vitax i nie dość że pyszna, to tez fajnie wspomaga drogi moczowe.

Rudzia lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    A co kupujecie/kupiłyście mężom? Może się zainspiruję :)
    4Ja mojemu chyba kupię elektryczną szczoteczkę do zębów. :P Bo mu się ostatnio zamarzyła, a dobrze wiem, że sam sobie nie kupi. Albo e-papierosa, bo ostatnio mu jego spadł i umarł. :( Lubimy praktyczne prezenty. :) Może też jakąś dobrą książkę. :)

hwesta, Krysti lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:47

relgh371djw8agni.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do drobnych prezentów to mam parę stron na których można znaleźć wlaśnie takie niezobowiązujące podarunki. Nie wkleję linków bo jestem na telefonie ale to na pewno była: Stara mydlarnia (fenomenalne pilingi cukrowe! Polecam!) chocolissimo (świetne zestawy z czekolady np. narzędzia:)), no i standardowo empik.

Hela85, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    A propos szczoteczek elektrycznych to wiecie co? Poczułam się dziś jak wyrodna matka... Mój syn dostał na mikołajki właśnie taką szczoteczkę i nic więcej, żadnej zabawki. Dziś przyszliśmy do szkoły a tam wszystkie dzieci poprzynosiły zabawki, które dostały. Syn bardzo cieszył się ze szczoteczki, ale dziś widziałam jak mu przykro było. Kurcze co za czasy przyszły, że tylko zabawki się liczą.

Kurczę, ja nie pamiętam, żeby "za moich czssów" przynosiło się prezenty, żeby się pochwalić. Dziwna sytuacja. Ale czasy się zmieniły, więc co ja tam wiem. Ba, u mnie w domu nawet na Mikołajki nie dawało się wielkich prezentów - słodycze, owoce - a coś konkretnego to w wigilię.

Rzeczywiście szkoda, zwłaszcza, że tak jak mówisz syn się ze szczoteczki cieszył. Chyba nie pozostaje ci nic innego jak pogadać z nim, że prezenty nie są najważniejsze (na pewno już to robiłaś :)), ewentualnie uszczęśliwić go jakąś zabawką pod choinkę. :)

Rudzia, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka to itak dobrze że zabawki a nie gadżety typu telefon czy tablet itp. bo u mojej siostry w przedszkolu to przedszkolaki chwalą się lepszymi sprzętami niż wychowawczynie mają, a jeden dzieciak jak mu dziewczyna powiedziała że ma ładne buciki i skąd takie ładne mamusia kupiła to walnął jej tekst w stylu po co to Pani wiedzieć itak Pani nie stać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:57

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HELA zapytam a w takim sklepie ze zdrowa zywnosci? To ma byc jakis specjany sok czy taki zwykly ?

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    HELA zapytam a w takim sklepie ze zdrowa zywnosci? To ma byc jakis specjany sok czy taki zwykly ?
    tak w aptece albo w sklepie ze zdrową żywnością, czysty sok żurawinowy nie słodzony takiego typu http://www.ceneo.pl/12921452, ja dolewam sobie trochę do wody albo herbaty i wypijam codziennie jedna taką szklankę profilaktycznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:03

mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:47

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super,ze u Ciebie lepiej :) ja też już w domu. Dzisiaj wyszłam i pospalam do 20 i teraz ja mam biegunkę ;) tak sobie myślę że może to ten szpitalny stres puszcza... bo do cholerki,wybaczcie za wyrażenie, skąd ja mam tyle kupki w sobie?! to zelazo co biorę pewnie też ma w tym swój udział. Kobieta 160 cm,ledwo ponad 50 kg a jak chłop co chwile ;) koooszmar

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra idę sobie bo smęce, jakiegoś ogólnego doła załapałam. Trzymajcie się brzuchatki, spokojnego wieczoru i nocy.

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:09

• Jaga Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej dziewczyny wróciłam niedawno od gina. Miałąm dzisiaj prywatnie usg połówkowe. Wszystko jest ok , głowa , nogi rączki , brzusio wszystkie narządy w środku obecne. Waga aż 347 g i będzie ......... CÓRA :D

Hela85, Fasia, Angela89, kluska, Rudzia, Justinka, iwonka1077, Lali, MartaAlvi, Krysti, Gosha, KasiaKwiatek, Ewelcia, mantissa, liloe, Eweliśka, Robotka1, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga serdeczne gratulacje.

Jaga lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam ten zinnat pokruszylam,do kieliszka i z wodą... mam nadzieje, ze nic mi nie bedzie,bo smak okropny

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caly dzien przespalam, a teraz wrocilismy od gina- moja szyjka ma sie lepiej :D a dzidź waży juz 508g, zakupilam siate lekow w aptece i wrocilam do lozka.
    Hwesta no pewnie ze sie nie zaleca gryzienia, rozgniatania lekow bo to zmienia ich kinetyke dzialania, moze tak jak mimka pisala, przetnij na pol albo1/4 i po kawalku , a jak tak nie przejdzie to rozgniec i trudno, jestem zdania ze lepiej zazyc tak niz wcale. Zinnat ma wyjatkowo duze e tabsy. A probiotyk biezesz ( a propo biegunki).
    Angela dobrze ze juz lepiej, wlasnie myslalam w ciagu dnia co u Ciebie, Twojej gince chodzilo o to, ze prawdopodobnie Twoje lozysko bedzie przosujace dlatego cc.
    Widzialam ze Kluska tez dobre info z usg przyniosla, super. Fasia zznowu sie obkupla - ladna sukienka, a bfrzuś cudo. Moze i ja jutro pokaze Wam moj, bo wydaje mi sie ze intensywnie rosnie.
    AAA i Jaga gratuluje córki.
    Dla meza tez nie mam pomyslu na prezent echh.

Fasia, Lali, kluska, Eweliśka, Jaga lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Już, już :)

Kupiłam sobie dziś dwie pary spodni - jedne jasno beżowe w H&M za 50zł na wyprzedaży :D drugie w Szachownicy - szare nie ciążowe ale na szerokim pasie, baaardzo wygodne za 40zł :D No i sukienka z koronki co Wam wrzucałam, że chcę na Święta ubrać to jednak mężowi się nie do końca spodobała, bo jednak na górze była na mnie za duża więc musze oddać a w jej miejsce kupiłam inną - całą czarną, meeeega wygodną :)

Zakupowy dzień dziś miałam :P

KRYSTI a jakie pierogi robisz ?? Też bym zjadła !! Nigdy w życiu nie lepiłam pierogów .. :P
    Fasia ruskie pyszne były:)

Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

‹‹ 1332 1333 1334 1335 1336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ