Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:Mimka przykre i smutne to, brak słów.
Rudzia jakbyś piła sam czysty sok żurawinowy taki niesłodzony albo nawet dolewała go do wody czy herbaty to problemy infekcyjne moczowe by odeszły na zawsze w zapomnienie, ja nie pamiętam kiedy coś takiego miałam
Jak bede w Polsce to na pewno zakupie taki sok bo tu u mnie nie wiem gdzie go dostac bym mogla -
mimka84 wrote:A co kupujecie/kupiłyście mężom? Może się zainspiruję
Bo mu się ostatnio zamarzyła, a dobrze wiem, że sam sobie nie kupi. Albo e-papierosa, bo ostatnio mu jego spadł i umarł.
Lubimy praktyczne prezenty.
Może też jakąś dobrą książkę.
hwesta, Krysti lubią tę wiadomość
-
Co do drobnych prezentów to mam parę stron na których można znaleźć wlaśnie takie niezobowiązujące podarunki. Nie wkleję linków bo jestem na telefonie ale to na pewno była: Stara mydlarnia (fenomenalne pilingi cukrowe! Polecam!) chocolissimo (świetne zestawy z czekolady np. narzędzia:)), no i standardowo empik.
Hela85, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:A propos szczoteczek elektrycznych to wiecie co? Poczułam się dziś jak wyrodna matka... Mój syn dostał na mikołajki właśnie taką szczoteczkę i nic więcej, żadnej zabawki. Dziś przyszliśmy do szkoły a tam wszystkie dzieci poprzynosiły zabawki, które dostały. Syn bardzo cieszył się ze szczoteczki, ale dziś widziałam jak mu przykro było. Kurcze co za czasy przyszły, że tylko zabawki się liczą.
Kurczę, ja nie pamiętam, żeby "za moich czssów" przynosiło się prezenty, żeby się pochwalić. Dziwna sytuacja. Ale czasy się zmieniły, więc co ja tam wiem. Ba, u mnie w domu nawet na Mikołajki nie dawało się wielkich prezentów - słodycze, owoce - a coś konkretnego to w wigilię.
Rzeczywiście szkoda, zwłaszcza, że tak jak mówisz syn się ze szczoteczki cieszył. Chyba nie pozostaje ci nic innego jak pogadać z nim, że prezenty nie są najważniejsze (na pewno już to robiłaś), ewentualnie uszczęśliwić go jakąś zabawką pod choinkę.
Rudzia, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimka to itak dobrze że zabawki a nie gadżety typu telefon czy tablet itp. bo u mojej siostry w przedszkolu to przedszkolaki chwalą się lepszymi sprzętami niż wychowawczynie mają, a jeden dzieciak jak mu dziewczyna powiedziała że ma ładne buciki i skąd takie ładne mamusia kupiła to walnął jej tekst w stylu po co to Pani wiedzieć itak Pani nie stać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:57
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:HELA zapytam a w takim sklepie ze zdrowa zywnosci? To ma byc jakis specjany sok czy taki zwykly ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 21:03
mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela super,ze u Ciebie lepiej
ja też już w domu. Dzisiaj wyszłam i pospalam do 20 i teraz ja mam biegunkę
tak sobie myślę że może to ten szpitalny stres puszcza... bo do cholerki,wybaczcie za wyrażenie, skąd ja mam tyle kupki w sobie?! to zelazo co biorę pewnie też ma w tym swój udział. Kobieta 160 cm,ledwo ponad 50 kg a jak chłop co chwile
koooszmar
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jej dziewczyny wróciłam niedawno od gina. Miałąm dzisiaj prywatnie usg połówkowe. Wszystko jest ok , głowa , nogi rączki , brzusio wszystkie narządy w środku obecne. Waga aż 347 g i będzie ......... CÓRA
Hela85, Fasia, Angela89, kluska, Rudzia, Justinka, iwonka1077, Lali, MartaAlvi, Krysti, Gosha, KasiaKwiatek, Ewelcia, mantissa, liloe, Eweliśka, Robotka1, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caly dzien przespalam, a teraz wrocilismy od gina- moja szyjka ma sie lepiej
a dzidź waży juz 508g, zakupilam siate lekow w aptece i wrocilam do lozka.
Hwesta no pewnie ze sie nie zaleca gryzienia, rozgniatania lekow bo to zmienia ich kinetyke dzialania, moze tak jak mimka pisala, przetnij na pol albo1/4 i po kawalku , a jak tak nie przejdzie to rozgniec i trudno, jestem zdania ze lepiej zazyc tak niz wcale. Zinnat ma wyjatkowo duze e tabsy. A probiotyk biezesz ( a propo biegunki).
Angela dobrze ze juz lepiej, wlasnie myslalam w ciagu dnia co u Ciebie, Twojej gince chodzilo o to, ze prawdopodobnie Twoje lozysko bedzie przosujace dlatego cc.
Widzialam ze Kluska tez dobre info z usg przyniosla, super. Fasia zznowu sie obkupla - ladna sukienka, a bfrzuś cudo. Moze i ja jutro pokaze Wam moj, bo wydaje mi sie ze intensywnie rosnie.
AAA i Jaga gratuluje córki.
Dla meza tez nie mam pomyslu na prezent echh.Fasia, Lali, kluska, Eweliśka, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Już, już
Kupiłam sobie dziś dwie pary spodni - jedne jasno beżowe w H&M za 50zł na wyprzedażydrugie w Szachownicy - szare nie ciążowe ale na szerokim pasie, baaardzo wygodne za 40zł
No i sukienka z koronki co Wam wrzucałam, że chcę na Święta ubrać to jednak mężowi się nie do końca spodobała, bo jednak na górze była na mnie za duża więc musze oddać a w jej miejsce kupiłam inną - całą czarną, meeeega wygodną
Zakupowy dzień dziś miałam
KRYSTI a jakie pierogi robisz ?? Też bym zjadła !! Nigdy w życiu nie lepiłam pierogów ..Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość