Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia no to miałaś noc Kochana, nie zazdroszczę
Dobrze, że z małą lepiej i, że to nic groźnego. Ty pewnie ledwo żyjesz co? Ja miałam kiepską noc jeśli chodzi o sen - obudziłam się o 3, zasnęłam chyba dopiero koło 5, po 6 wstawał mąż do pracy i od tamtej pory nie mogę zasnąć więc w końcu podniosłam się z łóżka .. Będę jak zombi w ciągu dnia
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dzisiaj będę miała łóżeczko, także czekam niecierpliwie
A wczoraj chyba poczułam ból spojenia, jeżeli to to
W trakcie spaceru się zaczęło, a później na kibelku trudno było usiedzieć, ale po nocy jest mniejszy. Ale to chyba normalne prawda?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LILOE może to znak, że córa będzie podróżniczką ?
A mnie chyba jako jedynej od początku ciąży nic się nie śni !! No kompletnie nic .. żadnego nawet najmniejszego snu nie byłoliloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczynki:) Jaga gratuluje coreczki, a Tobie Rudzia zycze powodzenia na usg:* Do mnie zaraz przyjezdza Pani ktora chcę kupić sukienke slubna wpadlam na pomysl że jak kupi to od razu jade do ikei po lozeczko bo akurat za 599 ja wystawilam:). Co do prezentow dla meza to ja mu umowilam dentyste na wigilie rano:P haha jedziemy do rodzicow a tam jest super dentysta i w dodatku polowe tanszy niż w wawie:P. Co do soku z zurawiny to ja też stosuje taki 100% kupuje w tesco lub almie, popijam w miare regularnie odkad mialam 2 lata temu zapalenie pecherza i od tamtej pory nic się nie dzieje także polecam:) ja mieszam z woda lub sokiem marchewkowym żeby lepiej wchodzil
CzaryMary, Jaga, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Fasia jak po pobycie w więzieniu
Fasiu,a Ty jak się czujesz? Dobrze chyba, co?
hehe trochę tak
Dobrze, dziękuję. Operacja mi pomogła, bo od początku ciąży w końcu czuję się dobrze. Nic nie ciągnie, nie boli, nie twardnieje, nie mam kamyka zamiast brzuszka. Wszystko zniknęłoJest tylko jeden ból, który mam właśnie od operacji - jak sie kładę w nocy na prawym boku i nie daj Boże dodatkowo mam jeszcze pełny pęcherz to później nie jestem w stanie się przekręcić, tak mnie ta prawa strona na dole, nad pachwiną boli. Mam to od szpitala, wcześniej nic takiego się nie pojawiało. Uznałam, że albo Julek na coś wtedy uciska albo macica. Nie wiem, nie zastanawiam się zbytnio najważniejsze że czuję się lepiej. Wiadomo, że jak pójdę na dłuższe zakupy to po czasie mam dość i brzuch ciągnie ale poza tym jest fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:04
hwesta lubi tę wiadomość
-
hej hooo:)
ale tu tematów poruszonych od wczoraj
KASIA dobrze że pomogli córce na pogotowiu i się już nie męczy, dzielna dziewczynka!!!
HELA fajne mydełka z lawendowej farmy:) mam już w domu ałun i myślę że mydełko też się znajdzie, bo używam takie z rossmana niby naturalne ale czy ja wiem? może widziałaś w rossmanie coś godnego uwagi?
my z prezentami mamy sprawę jasną, robimy wcześniej losowanie co kto komu kupuje:D wtedy każdy ma jedną osobę i może na nią wydać nieco więcej kasy niż jakby miał kupować każdemu drobiazg:)
no i pierniki u nas są priorytetowe:) w tym roku robię dla trzech rodzin na choinkę
a mój mąż dostał perfumy na Mikołaja;)
i co tam jeszcze...
aaa JAGA gratuluję córci:D
Kluska cieszę się że wizyta się udała i więcej pewnie się najadłaś strachu niż to było warte:)
RUDZIA trzymam kciuki za wizytę
KRYSTI ładny avatarek:D
a to my w 24 tygodniu
adk_1989, Fasia, CzaryMary, Justinka, Krysti, Jaga, Rudzia, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość