X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zaeraz śpi ale nareszcie bez bólu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do pracy na 9. Chyba zasnę na stojąco ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:11

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia no to miałaś noc Kochana, nie zazdroszczę :/ Dobrze, że z małą lepiej i, że to nic groźnego. Ty pewnie ledwo żyjesz co? Ja miałam kiepską noc jeśli chodzi o sen - obudziłam się o 3, zasnęłam chyba dopiero koło 5, po 6 wstawał mąż do pracy i od tamtej pory nie mogę zasnąć więc w końcu podniosłam się z łóżka .. Będę jak zombi w ciągu dnia :/

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza noc była jakaś kiepska,moj maz tez nie mógł spać. KasiaKwiatek ciesze sie,ze juz dobrze z mala.

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Dzisiaj będę miała łóżeczko, także czekam niecierpliwie :) A wczoraj chyba poczułam ból spojenia, jeżeli to to :P W trakcie spaceru się zaczęło, a później na kibelku trudno było usiedzieć, ale po nocy jest mniejszy. Ale to chyba normalne prawda?

Robotka1 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola nie mam pojęcia jak boli spojenie .. więc nie pomogę :) a łóżeczkiem proszę się pochwalić jak przyjdzie i zostanie złożone :D

Ola89 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:35

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ola nie mam pojęcia jak boli spojenie .. więc nie pomogę :) a łóżeczkiem proszę się pochwalić jak przyjdzie i zostanie złożone :D

My na razie nie będziemy składać, bo nie mamy dużo miejsca, ale na pewno przymierzymy :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE może to znak, że córa będzie podróżniczką ? :D

A mnie chyba jako jedynej od początku ciąży nic się nie śni !! No kompletnie nic .. żadnego nawet najmniejszego snu nie było :/

liloe lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe dzięki za info o probiotyku,bo nie wiedzialam,ze trzeba później. Wróciłam do domu po tygodniu,a w tv juz święta pełna geba...a ja zero akcentów w domu,ale ogarnę :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta miałam dokładnie to samo jak wyszłam ze szpitala - po pierwsze mega zimno, a po drugie jak weszłam do galerii handlowej to przeżyłam szok, bo wszędzie Świątecznie :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziewczyny że już jesteście wszystkie w domu :) Oby już nic się żadnej z nas nie przytrafiło :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia jak po pobycie w więzieniu ;) Fasiu,a Ty jak się czujesz? Dobrze chyba, co?

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki:) Jaga gratuluje coreczki, a Tobie Rudzia zycze powodzenia na usg:* Do mnie zaraz przyjezdza Pani ktora chcę kupić sukienke slubna wpadlam na pomysl że jak kupi to od razu jade do ikei po lozeczko bo akurat za 599 ja wystawilam:). Co do prezentow dla meza to ja mu umowilam dentyste na wigilie rano:P haha jedziemy do rodzicow a tam jest super dentysta i w dodatku polowe tanszy niż w wawie:P. Co do soku z zurawiny to ja też stosuje taki 100% kupuje w tesco lub almie, popijam w miare regularnie odkad mialam 2 lata temu zapalenie pecherza i od tamtej pory nic się nie dzieje także polecam:) ja mieszam z woda lub sokiem marchewkowym żeby lepiej wchodzil

CzaryMary, Jaga, Hela85 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska,ja swoja tez mogłabym wystawic,bo wisi w szafie;) ciekawe czy jest popyt na kiecki slubne

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Fasia jak po pobycie w więzieniu ;) Fasiu,a Ty jak się czujesz? Dobrze chyba, co?

hehe trochę tak :D

Dobrze, dziękuję. Operacja mi pomogła, bo od początku ciąży w końcu czuję się dobrze. Nic nie ciągnie, nie boli, nie twardnieje, nie mam kamyka zamiast brzuszka. Wszystko zniknęło :) Jest tylko jeden ból, który mam właśnie od operacji - jak sie kładę w nocy na prawym boku i nie daj Boże dodatkowo mam jeszcze pełny pęcherz to później nie jestem w stanie się przekręcić, tak mnie ta prawa strona na dole, nad pachwiną boli. Mam to od szpitala, wcześniej nic takiego się nie pojawiało. Uznałam, że albo Julek na coś wtedy uciska albo macica. Nie wiem, nie zastanawiam się zbytnio najważniejsze że czuję się lepiej. Wiadomo, że jak pójdę na dłuższe zakupy to po czasie mam dość i brzuch ciągnie ale poza tym jest fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 09:04

hwesta lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hooo:)

ale tu tematów poruszonych od wczoraj :)

KASIA dobrze że pomogli córce na pogotowiu i się już nie męczy, dzielna dziewczynka!!!:)

HELA fajne mydełka z lawendowej farmy:) mam już w domu ałun i myślę że mydełko też się znajdzie, bo używam takie z rossmana niby naturalne ale czy ja wiem? może widziałaś w rossmanie coś godnego uwagi?

my z prezentami mamy sprawę jasną, robimy wcześniej losowanie co kto komu kupuje:D wtedy każdy ma jedną osobę i może na nią wydać nieco więcej kasy niż jakby miał kupować każdemu drobiazg:)

no i pierniki u nas są priorytetowe:) w tym roku robię dla trzech rodzin na choinkę:)
    a mój mąż dostał perfumy na Mikołaja;)

i co tam jeszcze...

aaa JAGA gratuluję córci:D
    Kluska cieszę się że wizyta się udała i więcej pewnie się najadłaś strachu niż to było warte:)
    RUDZIA trzymam kciuki za wizytę:D

KRYSTI ładny avatarek:D

a to my w 24 tygodniu :D
    8d27dda781cf72d7med.jpg

adk_1989, Fasia, CzaryMary, Justinka, Krysti, Jaga, Rudzia, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie mi ile trzeba tego soku wypić żeby on faktycznie miał jakieś działanie. Ja kupiłam w aptece i był pioruńsko drogi i jak bym miała go pić szklankę dziennie to chyba zbankrutuje na sok żurawinowy :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Eweliska,ja swoja tez mogłabym wystawic,bo wisi w szafie;) ciekawe czy jest popyt na kiecki slubne
    . Teraz nie bardzo, predzej wiosna bo wtedy się weseliska zaczynaja

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też swoją chcę sprzedac, bo szkoda żeby niszczała w szafie a bardzo ładna miała suknię, taką klasyczną w koronkę, to może się sprzeda...

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1334 1335 1336 1337 1338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ