Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia ja też najbliższym kupuję coś bardziej od serca ale innym robię takie zestawiki, mydełko,świeczka lub balsam np. w kształcie serduszka ciacha i starczy, przynajmniej wiem że tego na pewno ktoś użyje i pięknie pachnie, jak takie mydełko np. cynamonowe położę w łazience to zapach jest nie do opisania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:21
mimka84, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:A co kupujecie/kupiłyście mężom? Może się zainspiruję
Ja mojemu kupowalam zawsze cos do ubrania zazwyczaj jakis sweter raz czapke na zime Tommy Hilfiger ( bo chcial) albo zegarek o ktorym marzyl.. zazwyczaj kupowalam cos co wiedzialam ze bardzo by chcial
Fasia lubi tę wiadomość
-
My w tym roku kupujemy sobie drobiazgi - mój dostanie ode mnie pasek do spodni
znalazłam dziś fajny w TKmaxx od Tom'a Tailor'a. Myślę ze się ucieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:27
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ja to mam problem z siostra, jedynie dla Niej nic nie mam jeszcze..i nie wiem czy kupic jej cos do ubrania czy moze jakis mega wypasiony zestaw kosmetykow do wlosow ( ostatnio ma swira na ich punkcie)
albo po prostu p
Karte prezentowa do jakiegos sklepu i zeby sama sobie cos kupila.. eh nie wiem.. -
mimka84 wrote:Rudzia, nie ma tego złego. Lepiej że na początku ciąży pokazał kim jest, niż miałaby zrobić tak jak mój tata - zostawił mamę jak miałam 3 miesiące, tak poprostu, pewnego dnia, nie wrócił z pracy do domu.
lubie za pierwsza czesc tylko! No nie rozumiem takich facetow!! ;/ nawet nie chce myslec o tym bo sie tylko zdenwrwuje ;/ Ze tak powiem - Szmaty nie mezczyzni..
-
mimka84 wrote:Ja jestem zła na mojego z kolei, podpadł mi dziś bardzo. Nie lubię się kłócić o pieniądze, nie chcę też Was obarczać naszymi problemami, ale poczułam się trochę dziwnie i czuję że prędzej czy później wybuchnę.
a co sie stalo? Jesli cos Cie boli i chcesz sie wygadac to pisz smialo..po to jestesmyzeby sie wspierac
-
mimka84 wrote:Tak to czasem jest. Mama szukała, bała się że coś się stało, zgłosiła na policję, a on przysłał list jak miałam chyba 2 latka, że on ma go w spokoju zostawić bo mu życie niszczy tymi poszukiwaniami haha.
o boze ;/ nawet nie mial odwagi pwooedziec w prost ze odchodzi!!! Jaki tchórz!!
-
nick nieaktualnyMimka przykre i smutne to, brak słów.
Rudzia jakbyś piła sam czysty sok żurawinowy taki niesłodzony albo nawet dolewała go do wody czy herbaty to problemy infekcyjne moczowe by odeszły na zawsze w zapomnienie, ja nie pamiętam kiedy coś takiego miałam -
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:A co do mojego męża to poprostu dziś odniosłam wrażenie, że jak mi się trafi jakaś ekstra gotówka, to inwestuję w Nas, jako rodzinę, a jak jemu ma się trafić to pomyślał tylko o sobie i mi się przykro zrobiło. Jak zaczniemy rozdzielać na Twoje - Moje, to wtedy jaki to ma sens?
Wiem o co chodzi.. Niestety faceci chyba tak maja ? Porozmawiaj z Nim i powiedz mu ze Cie to zabolalo moze zrobi mu sie glupio.. moze sie zapomnial po prostu;)