Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:Cześć laseczki.
Ola piękny brzuch.
Fasia również niezły ten domek Julka, sukienka też fajna ale ta koronkowa też była piękna.
Ja po echo. Wszystko dobrze. Serduszko dzidzi pracuje w porządku. Komory kurczą się elegancko, tylko tyle że lewa jest mniejsza. Genetyk powiedziała, że pierwszy raz widzi takie serduszko. Z reguły albo się zmniejsza ta dysproporcja albo pogłębia a u naszego synka jest taka sama cały czas. Badała nas 1h, wszystko działa jak powinno. Synek nadal jest synkiem i nie ma innej opcji.
Ale dobrze ze serduszko dobrze pracujeto ze jest inne nie znaczy ze gorsze prawda ?
kluska lubi tę wiadomość
-
Kluska fajnie, że badania wyszły dobrze. Rozumiem, ze ta lewa komora nie jest niepokojąca? Dobrze, że synusiowi nic nie odpadło i nie okazał się nagle córką
Koronkowa jest śliczna ale to 2-3 rozmiary większa sukienka niż ja noszę więc te koronkowe rękawy mocno odstawały i jednak jak w domu przymierzyłam zaczęło mi to przeszkadzać. Ta czarna jest przewygodna, jakbym nic na sobie nie miałaNo i może wykorzystam ją po ciąży zobaczymy, 39zł to nie majątek
-
Uwierzycie ze ten duzy tatuaz ukrywalam przed tata rok czasu i nic nie zauwazyl?! Mieszkalam z Nimi wtedy! Lato nie lato a tata jak byl w domu to ja w dlugich rekawach chodzilam
moj tata jest przeciwny tatuazpwaniu sie
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Uwierzycie ze ten duzy tatuaz ukrywalam przed tata rok czasu i nic nie zauwazyl?! Mieszkalam z Nimi wtedy! Lato nie lato a tata jak byl w domu to ja w dlugich rekawach chodzilam
moj tata jest przeciwny tatuazpwaniu sie
Hehe no nieźle aż trudno uwierzyćMoże tata wolał nie widzieć dla spokoju psychicznego
Mój tato ma tatuaż, który zrobił sobie w wojsku, ogólnie też nie był zadowolony jak powiedziałam, że idę się wytatuować ale jestem dorosła i to moje ciało więc tak naprawdę nie miał nic do gadaniaRudzia lubi tę wiadomość
-
Jak ja nie lubię wymyslać co komu kupić na Święta ... nie wiem co teściom, co cioci i wujkowi, kuzynce z mężem .. No nie mam pomysłów !! To mają być bardziej drobiazgi no ale nawet w tej materii nic mie do głowy nie przychodzi ..
Wy już macie wszystko? -
Fasia wrote:Jak ja nie lubię wymyslać co komu kupić na Święta ... nie wiem co teściom, co cioci i wujkowi, kuzynce z mężem .. No nie mam pomysłów !! To mają być bardziej drobiazgi no ale nawet w tej materii nic mie do głowy nie przychodzi ..
Wy już macie wszystko? -
nick nieaktualny
-
RUDZIA wiem, ze takie zestawy są fajne i w sumie najmniej kłopotliwe - idziesz, kupujesz i pakujesz
Ale co roku są te kosmetyki i chciałam coś innego wymyślić i dupa ... pewnie i tak na nich stanie
HWESTA nie wiem czy można, nigdy tego nie robiłam -
Hwesta super, że już w domku. Nie pomogęz kruszeniem bo nigdy nie brałam tego. Skoro farmaceutka powiedziała, że można to chyba ona się zna. Przeczytaj czy w ulotce nie jest zaznaczone, że trzeba w całości łykać.
Rudzia no ja mam nadzieję, że inne serduszko mojego synusia nie oznacza gorszego. Jak się nic nie zmieni to znaczy, że taki jego urok i oby.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wszystkim kupuje podobne zestawy,albo gotowe z the body shop lub l'occitane albo kupuję od takiej Pani naturalne mydełka, balsamy itp. piękne rzeczy i pakuję w zestawy a do wszystkiego dodaje domowe ciasteczka i jakoś fikuśnie pakuję
polecam:
http://lawendowafarma.pl/
Rudzia, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FASIA to prawda ale gdybym miala sie tak co roku zastanawiac co mam kupic kazdemu to bym osiwiala
ja jestem zdania ze kasmetykow nigdy za wiele i z takiego zestawu bym sie bardzo cieszyla
wiadomo rodzicom czy siostrze zawsze kupuje cos specjalnego i na nich wydaje najwiecej kasy ale tak dla ciotek czy kuzynek zawsze sprawdzaja sie komsetyki
Hela85 lubi tę wiadomość
-
HELA super pomysł z tymi mydełkami + ciasteczka!
Nie chcę dużo kasy wydawać, bo wydatków mamy w tym roku od groma. Zaraz zerknę do tego sklepu, dzięki
RUDZIA no właśnie mi chodzi o ciotki, kuzynki - swoją drogą to rodzina mężaDla niego, taty, teściów wiadomo że coś lepszego ale dla nich to tak symbolicznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 20:12
Hela85 lubi tę wiadomość