Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Ja nie lubię tak kupować. Zwłaszcza, że cena nie jest konkurencyjna. Jak coś będzie nie tak to Tobie będzie głupio reklamować a ona pewnie będzie myślała, że jeszcze jej wdzięczna powinnaś być. No chyba, że babeczka zajebista i macie z nią super kontakt.
No właśnie o tym samym myślałam, a ona mi przyniosła go do pracy i pokazała....£150 niby duzo niby mało nie wiem, wózki które oglądał moj maz na ebay kosztowały tyle samo i tez to miały...
Tyle ze u mnie w pracy wszyscy mówią jaki QUINNY jest super....faktycznie lekki był, fajnie sie składał ale nie wiem jakoś £150 wydało mi sie duzo
Szefowka w porządku ale krępowałem sie spytać czy £150 to ostateczna cena...i raczej nie zareklamuje do niej jak coś nie tak bedzie -
Robotka1 wrote:Lwica ciężko powiedzieć 150Ł to nie dużo za taki arsenał. te wózki stoją grubo ponad 2tysiące nowe a używki komplety ponad 1200zł to sama sobie oblicz, no i czy w ogóle Ci się podoba taki.
mi też chciała szwagierka sprezentować, ale nie zgodziłam sie i od razu powiedziałam że dziękuję ale chcę sobie kupić wózek taki jak mi się będzie podobał i nowy;)
Robotka cieżko powiedzieć bo ja ten wózek oglądałam i w sumie to nie widziałam nic wartego tej ceny ale pewnie dlatego ze jeszcze w cenach wózków sie nie orientuje...mowisz 2tys nowka w Polsce szok to duzo!
-
Pochwalę się Wam brzusiem, trochę kiepskie zdjęcie, ale może coś będzie widać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e3a8ad8ca47.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:37
Hela85, Lwica, Robotka1, MartaAlvi, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Rudzia, Krysti, Fasia, Justinka, Ulka84, mantissa, Gosha, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
LWICA no 2300-2600 i w górę tak pobieżnie na allegro teraz sprawdziłam. az strach pomyśleć po ile są w sklepach stacjonarnych.
do mnie osobiście ten rodzaj wózka nie przemawia:)
ale jeśli krępujesz się odmówić koleżance to może powiedz że mężowi sie nie podoba??
choć ogólnie jest okej, chyba bo dużo dziewczyn go kupuje
OLA nice brzuszek:D
u mnie jutro wielkie fotografowanie:D może mi się uda rano coś namodzićw końcu będzie nieoszukany brzuch:D
koleżanki jak mnie widzą to mówią że malutki:PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
OLA jaki piękny brzusio
HWESTA super, że już jesteś w domkuno i fajny avatarek
My dziś z Julkiem zaczynamy nowy tydzień, jak tylko zaraz pstrykne fotkę to wrzucę, jak co tydzień
shimmer_lip, Hela85, KasiaKwiatek, Ola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fasia dawaj zdjątko
Już, już
Kupiłam sobie dziś dwie pary spodni - jedne jasno beżowe w H&M za 50zł na wyprzedażydrugie w Szachownicy - szare nie ciążowe ale na szerokim pasie, baaardzo wygodne za 40zł
No i sukienka z koronki co Wam wrzucałam, że chcę na Święta ubrać to jednak mężowi się nie do końca spodobała, bo jednak na górze była na mnie za duża więc musze oddać a w jej miejsce kupiłam inną - całą czarną, meeeega wygodną
Zakupowy dzień dziś miałam
KRYSTI a jakie pierogi robisz ?? Też bym zjadła !! Nigdy w życiu nie lepiłam pierogów ..
Rudzia, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj mialam dzien zakupowy
kupilam sobie 4 pary majtek ciazowych takich pod cycki
i super czarny sweterek-tunika z tylu ze zlotymi kokardkami o ile dobrze pamietam
bede ja miala na teraz i na po ciazy
no i umowilam sesje zdjeciowa noworodkowa u mojej fotografki
))
Hela85, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość