Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie dlaczego Kluska ma to Echo zlecone? bo komory nie równo pracują???
Koleżanka z różowej strony nosi pod serduszkiem dzidzię z bradyarytmią wykrytą późno...to właśnie coś takiego że komory serca nie pracują symetrycznie, ale jest nadzieja że po porodzie wszystko się samo unormuje.
rozmawiałam o tym z moim lekarzem ostatnio nam połówkowy im ówił że jeśli chce to mogę zrobić w Krakowie ale on nie widzi wskazań bo na usg wszystko wychodzi prawidłowo.
MANTISSA fajna:D podoba mi się
można takie zrobić z filcu, z papieru, materiału itp:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 15:58
-
nick nieaktualnyWidzę , że większość z nas ma plan na koniec pracy w styczniu i bardzo dobrze! Trzeba się oszczędzać i wypoczywać na zapas
Ja kończę 16 stycznia. Chcemy 17-tego pojechać w góry na 6dni do Szczyrku. Ja w tym roku tylko spacery, ale mój K i dziewczyny narty i snowboard zaliczą. Znaczy babeczki to wysyłam do Włoch w Dolomity. A my Polska, ale też jeszcze sie zastanawiam czy jechać... No ale chyba dam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:00
-
nick nieaktualnyJa w zasadzie to do 19 grudnia, potem az 17 dni wolnego bo przerwa świąteczna w szkole do 6.01
i muszę wtedy wrócić tylko na półtora tygodnia wystawić oceny i zaliczyć radę pedagogiczną. Koniec ostateczny pracy 16.01 choć zobaczę jak będzie bo 29.12 mam wizytę u mojej gin i ona chce mi już wtedy dać zwolnienie...
od przybytku głowa nie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia ja też mam dostać L4 29 grudnia:) i nie zamierzam się litować nad firmą ani dnia dłużej, no po prostu nie i już, mimo że wiem że te parę dni mnie nie zbawi ale jak się człowiek nastawi to potem ciężko się przestawić.
Kasia a to w góry bys już na L4 jechała? nie boisz się?? teraz te kontrole z zusu....KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny doradźcie ja sie kompletnie na tym nie znam... Moja szefowa chce mi odsprzedać QUINNY BUzz -gondola, spacerówka, fotelik do samochodu, przykrywka przeciwdeszczowa i taka dodatkowa wkładka na zimne pogodę do spacerówki i nie wiem czy brać czy kupić coś innego....
Moj maz ogłada jakieś wózki na ebay....
Moja szefowka chce za niego £150, podobno dała za niego £800 chociaż trudno mi w to uwierzyć bo jak sprawdzałam online to one kosztuje tak £400-500
Proszę doradźcie.. -
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Dziewczyny doradźcie ja sie kompletnie na tym nie znam... Moja szefowa chce mi odsprzedać QUINNY BUzz -gondola, spacerówka, fotelik do samochodu, przykrywka przeciwdeszczowa i taka dodatkowa wkładka na zimne pogodę do spacerówki i nie wiem czy brać czy kupić coś innego....
Moj maz ogłada jakieś wózki na ebay....
Moja szefowka chce za niego £150, podobno dała za niego £800 chociaż trudno mi w to uwierzyć bo jak sprawdzałam online to one kosztuje tak £400-500
Proszę doradźcie.. -
Lwica ciężko powiedzieć 150Ł to nie dużo za taki arsenał. te wózki stoją grubo ponad 2tysiące nowe a używki komplety ponad 1200zł to sama sobie oblicz, no i czy w ogóle Ci się podoba taki.
mi też chciała szwagierka sprezentować, ale nie zgodziłam sie i od razu powiedziałam że dziękuję ale chcę sobie kupić wózek taki jak mi się będzie podobał i nowy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 16:27