X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja się wam już chwaliłam, że w zeszłym tygodniu w końcu się dogadałam z szefową i tą dziewczyną, która w pracy zastępuję i ustaliłyśmy że ja pracuje do 16 stycznia? :D Z tej okazji sobie nawet suwaczek odliczający czas ustawiłam :) Fajnie, usiadłyśmy sobie we trzy przy stole i każdy mógł powiedzieć czego oczekuje, potrzebuje. Żeby zawsze się tak dało załatwiać sprawy.

mimka84, Ola89, KasiaKwiatek, mantissa, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo dziękuję Ci za linka :)

relgh371djw8agni.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A czy ja się wam już chwaliłam, że w zeszłym tygodniu w końcu się dogadałam z szefową i tą dziewczyną, która w pracy zastępuję i ustaliłyśmy że ja pracuje do 16 stycznia? :D Z tej okazji sobie nawet suwaczek odliczający czas ustawiłam :) Fajnie, usiadłyśmy sobie we trzy przy stole i każdy mógł powiedzieć czego oczekuje, potrzebuje. Żeby zawsze się tak dało załatwiać sprawy.

Fajnie tak już wiedzieć na czym się stoi :) Ja też dzisiaj już określiłam że pracuję do końca stycznia, także 2 tygodnie dłużej niż Ty ale od razu mi lżej :) Zleci już nam teraz :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odczytałam was od rana... I powiem wam ze mi cycki bardzo urosły, a i przed ciaza były duze -GG, ale proporcjonalnie do brzucha wcale nie wydają sie teraz takie duze, tylko po cyckonoszach widac ;)

A propo wózków... Wczoraj wam wstawiłam zdjecie tego co chce, tylko nikt mi nie odpowiedz jak czy wam sie podoba czy tez nie :P i tak jak pisała ROBÓTKA chyba, faktycznie lepiej je przetestować w sklepie, na necie wszystkie są ładne ;) ja przez tydzien, składałam i rozkładałam chyba setkę, a ze jestem z metra cięta to zwracałam uwagę na rączkę żeby teleskopowa lub dobrze ruchoma... Żeby bo nie za wysoki czy nie za niski itp. No i w koncu wybrałam JANE Muun Matrix2.

weronika86 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Odczytałam was od rana... I powiem wam ze mi cycki bardzo urosły, a i przed ciaza były duze -GG, ale proporcjonalnie do brzucha wcale nie wydają sie teraz takie duze, tylko po cyckonoszach widac ;)

A propo wózków... Wczoraj wam wstawiłam zdjecie tego co chce, tylko nikt mi nie odpowiedz jak czy wam sie podoba czy tez nie :P i tak jak pisała ROBÓTKA chyba, faktycznie lepiej je przetestować w sklepie, na necie wszystkie są ładne ;) ja przez tydzien, składałam i rozkładałam chyba setkę, a ze jestem z metra cięta to zwracałam uwagę na rączkę żeby teleskopowa lub dobrze ruchoma... Żeby bo nie za wysoki czy nie za niski itp. No i w koncu wybrałam JANE Muun Matrix2.

W necie nie ma co wybierać, na żywo wszystko inaczej wygląda a w wózkach to ważniejszy od designu jest komfort prowadzenia a tego już nie sprawdzi sie w necie

Gosha lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:

jak dla mnie to ten wózek ma za małe koła przednie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA89 tez tak uważam, szczególnie po przejściu maratonu po sklepach w tym tygodniu. Niektóre to naprawdę tandeta... A najlepsze jest to ze jesli chodzi o mnie, to wózek mi posłuży pewnie z 8-9 miesięcy tylko potem z pewnością kupie wygodna parasolkę , juz nawet wybrałam taka fajna Maclaren bo najwygodniejszy do auta złożyć itp... Doświadczenie... ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:28

relgh371djw8agni.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    jak dla mnie to ten wózek ma za małe koła przednie
    Myślisz ze są za małe..? W porównaniu do innych wydawały mi sie nawet duze... Przyjrze sie w sklepie jeszcze raz :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylnie są bardzo duże (jak na piankowe), a i przednie wcale nie małe.

relgh371djw8agni.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam Jane muum reverse i też mi serce skradł:) ale ta budka.....taka maciupka w spacerówce. mojemu też sie spodobal, ogólnie zawieszenie lepsze nisz w mutsy, designe fajny, ale ludzie się czepiali że w godnolce ma kilka otworów przez ktore moze wiac maluchowi:)

MIMKA może byś nam wstawiła zdjęcie real co??? tego jane??:) na pewno lepiej sie ogląda takie foto niż w necie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:12

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Gosha, ja kupiłam jane muum, ale tylko spacerówkę. Kolor Papaya. Jestem na razie bardzo zadowolona, zarówno waga (sparerówka ok. 9kg - stelaż + siedzisko), koła, odwracane siedzisko - no wszystko mi się podobie. Mój mąż ten wózek zobaczył u kogoś na ulicy i to był jego pomysł. Zapłaciliśmy 1100zł z przsyłką (bobowózki.pl). Koła przednie za małe? Ola widziałaś ten wózek na żywo?
    Tak widziałam na żywo. Jest leciutki i wykonany z dobrych materiałów. Powiem szczerze ze nawet sie wyróżniał przy innych. Ta gondolka swietnie sie składa do pozycji fotelika samochodowego dla małego bobo i łatwe przy tym składanie itp.

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:29

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że jest tu dużo przeciwniczek piankowych kół, każdy wybiera wózek według własnych wymagań. Dla mnie dużą rolę ma waga, jaki jest po złożeniu i odwracane siedzisko.

Gosha lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi on dzięki tej budce sie wlasnie spodobał... Bo dziecko w gondolkę i tak bedzie tylko z 6 miesięcy max a i wykorzystam ja przy okazji jako fotelik dla maluszka. A spacerówka ma duze siedzisko i budka tez jest ok bo ja sie naciąga... :) ale tak jak mowię i tak moje szybko wyładuje w wygodnej dla mamy i dzidzi parasolce. No i jeszcze u mnie tez inny klimat i mrozy, wiatry rzadko, co najwyżej miesiąc w roku to tez patrzę inaczej na budki, w Polsce to jednak misi byc priorytet...

W środę wstawię jego zdjecie bo juz bede miała w domku.

A przy okazji dołączam to mam bezimiennych synków, zauważyłam ze nas duzo tu na forum

Robotka1 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Myślisz ze są za małe..? W porównaniu do innych wydawały mi sie nawet duze... Przyjrze sie w sklepie jeszcze raz :)

Może tak tylko się na zdjęciu wydaje, ja jestem przewrażliwiona co do kółek bo używałam przez rok bugaboo to się strasznie męczyłam, a po śniegu to jak pług i co z tego że drogi wózek jak żadnego pożytku z niego nie było

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:48

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Może tak tylko się na zdjęciu wydaje, ja jestem przewrażliwiona co do kółek bo używałam przez rok bugaboo to się strasznie męczyłam, a po śniegu to jak pług i co z tego że drogi wózek jak żadnego pożytku z niego nie było
    Moze i masz troszkę racji z tymi kołkami... Tylko ze u mnie śniegu nie ma ;) zaprezentuje wam zdjecie jsk juz bede miała go w domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:53

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Moze i masz troszkę racji... Tylko ze u mnie śniegu nie ma ;) zaprezentuje wam zdjecie jsk juz bede miała go w domku :)

No i przy nierównym chodniku był straszny, bo te kółka cały czas wpadały mi w szczeliny czy jakieś nierówności i miałam problem, wózek za 4000 zł a za darmo dla siebie bym go nie chciała

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bugaboo faktycznie ma te kolka malutkie, koleżenka go ma nie narzeka co prawda ale... ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w czwartek pewnie kupię camarelo to się podzielę wrażeniami :)

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1325 1326 1327 1328 1329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ