Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy ja się wam już chwaliłam, że w zeszłym tygodniu w końcu się dogadałam z szefową i tą dziewczyną, która w pracy zastępuję i ustaliłyśmy że ja pracuje do 16 stycznia?
Z tej okazji sobie nawet suwaczek odliczający czas ustawiłam
Fajnie, usiadłyśmy sobie we trzy przy stole i każdy mógł powiedzieć czego oczekuje, potrzebuje. Żeby zawsze się tak dało załatwiać sprawy.
mimka84, Ola89, KasiaKwiatek, mantissa, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:A czy ja się wam już chwaliłam, że w zeszłym tygodniu w końcu się dogadałam z szefową i tą dziewczyną, która w pracy zastępuję i ustaliłyśmy że ja pracuje do 16 stycznia?
Z tej okazji sobie nawet suwaczek odliczający czas ustawiłam
Fajnie, usiadłyśmy sobie we trzy przy stole i każdy mógł powiedzieć czego oczekuje, potrzebuje. Żeby zawsze się tak dało załatwiać sprawy.
Fajnie tak już wiedzieć na czym się stoiJa też dzisiaj już określiłam że pracuję do końca stycznia, także 2 tygodnie dłużej niż Ty ale od razu mi lżej
Zleci już nam teraz
-
Odczytałam was od rana... I powiem wam ze mi cycki bardzo urosły, a i przed ciaza były duze -GG, ale proporcjonalnie do brzucha wcale nie wydają sie teraz takie duze, tylko po cyckonoszach widac
A propo wózków... Wczoraj wam wstawiłam zdjecie tego co chce, tylko nikt mi nie odpowiedz jak czy wam sie podoba czy tez niei tak jak pisała ROBÓTKA chyba, faktycznie lepiej je przetestować w sklepie, na necie wszystkie są ładne
ja przez tydzien, składałam i rozkładałam chyba setkę, a ze jestem z metra cięta to zwracałam uwagę na rączkę żeby teleskopowa lub dobrze ruchoma... Żeby bo nie za wysoki czy nie za niski itp. No i w koncu wybrałam JANE Muun Matrix2.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Odczytałam was od rana... I powiem wam ze mi cycki bardzo urosły, a i przed ciaza były duze -GG, ale proporcjonalnie do brzucha wcale nie wydają sie teraz takie duze, tylko po cyckonoszach widac
A propo wózków... Wczoraj wam wstawiłam zdjecie tego co chce, tylko nikt mi nie odpowiedz jak czy wam sie podoba czy tez niei tak jak pisała ROBÓTKA chyba, faktycznie lepiej je przetestować w sklepie, na necie wszystkie są ładne
ja przez tydzien, składałam i rozkładałam chyba setkę, a ze jestem z metra cięta to zwracałam uwagę na rączkę żeby teleskopowa lub dobrze ruchoma... Żeby bo nie za wysoki czy nie za niski itp. No i w koncu wybrałam JANE Muun Matrix2.
W necie nie ma co wybierać, na żywo wszystko inaczej wygląda a w wózkach to ważniejszy od designu jest komfort prowadzenia a tego już nie sprawdzi sie w necieGosha lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Odczytałam was od rana... I powiem wam ze mi cycki bardzo urosły, a i przed ciaza były duze -GG, ale proporcjonalnie do brzucha wcale nie wydają sie teraz takie duze, tylko po cyckonoszach widac
jak dla mnie to ten wózek ma za małe koła przednie -
OLA89 tez tak uważam, szczególnie po przejściu maratonu po sklepach w tym tygodniu. Niektóre to naprawdę tandeta... A najlepsze jest to ze jesli chodzi o mnie, to wózek mi posłuży pewnie z 8-9 miesięcy tylko potem z pewnością kupie wygodna parasolkę , juz nawet wybrałam taka fajna Maclaren bo najwygodniejszy do auta złożyć itp... Doświadczenie...
-
oglądałam Jane muum reverse i też mi serce skradł
ale ta budka.....taka maciupka w spacerówce. mojemu też sie spodobal, ogólnie zawieszenie lepsze nisz w mutsy, designe fajny, ale ludzie się czepiali że w godnolce ma kilka otworów przez ktore moze wiac maluchowi:)
MIMKA może byś nam wstawiła zdjęcie real co??? tego jane??na pewno lepiej sie ogląda takie foto niż w necie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:12
-
mimka84 wrote:Gosha, ja kupiłam jane muum, ale tylko spacerówkę. Kolor Papaya. Jestem na razie bardzo zadowolona, zarówno waga (sparerówka ok. 9kg - stelaż + siedzisko), koła, odwracane siedzisko - no wszystko mi się podobie. Mój mąż ten wózek zobaczył u kogoś na ulicy i to był jego pomysł. Zapłaciliśmy 1100zł z przsyłką (bobowózki.pl). Koła przednie za małe? Ola widziałaś ten wózek na żywo?
-
A mi on dzięki tej budce sie wlasnie spodobał... Bo dziecko w gondolkę i tak bedzie tylko z 6 miesięcy max a i wykorzystam ja przy okazji jako fotelik dla maluszka. A spacerówka ma duze siedzisko i budka tez jest ok bo ja sie naciąga...
ale tak jak mowię i tak moje szybko wyładuje w wygodnej dla mamy i dzidzi parasolce. No i jeszcze u mnie tez inny klimat i mrozy, wiatry rzadko, co najwyżej miesiąc w roku to tez patrzę inaczej na budki, w Polsce to jednak misi byc priorytet...
W środę wstawię jego zdjecie bo juz bede miała w domku.
A przy okazji dołączam to mam bezimiennych synków, zauważyłam ze nas duzo tu na forumRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Myślisz ze są za małe..? W porównaniu do innych wydawały mi sie nawet duze... Przyjrze sie w sklepie jeszcze raz
Może tak tylko się na zdjęciu wydaje, ja jestem przewrażliwiona co do kółek bo używałam przez rok bugaboo to się strasznie męczyłam, a po śniegu to jak pług i co z tego że drogi wózek jak żadnego pożytku z niego nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:48
-
Ola89 wrote:Może tak tylko się na zdjęciu wydaje, ja jestem przewrażliwiona co do kółek bo używałam przez rok bugaboo to się strasznie męczyłam, a po śniegu to jak pług i co z tego że drogi wózek jak żadnego pożytku z niego nie było
zaprezentuje wam zdjecie jsk juz bede miała go w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:53
-
Gosha wrote:Moze i masz troszkę racji... Tylko ze u mnie śniegu nie ma
zaprezentuje wam zdjecie jsk juz bede miała go w domku
No i przy nierównym chodniku był straszny, bo te kółka cały czas wpadały mi w szczeliny czy jakieś nierówności i miałam problem, wózek za 4000 zł a za darmo dla siebie bym go nie chciała