X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja się wam już chwaliłam, że w zeszłym tygodniu w końcu się dogadałam z szefową i tą dziewczyną, która w pracy zastępuję i ustaliłyśmy że ja pracuje do 16 stycznia? :D Z tej okazji sobie nawet suwaczek odliczający czas ustawiłam :) Fajnie, usiadłyśmy sobie we trzy przy stole i każdy mógł powiedzieć czego oczekuje, potrzebuje. Żeby zawsze się tak dało załatwiać sprawy.

mimka84, Ola89, KasiaKwiatek, mantissa, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo dziękuję Ci za linka :)

relgh371djw8agni.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A czy ja się wam już chwaliłam, że w zeszłym tygodniu w końcu się dogadałam z szefową i tą dziewczyną, która w pracy zastępuję i ustaliłyśmy że ja pracuje do 16 stycznia? :D Z tej okazji sobie nawet suwaczek odliczający czas ustawiłam :) Fajnie, usiadłyśmy sobie we trzy przy stole i każdy mógł powiedzieć czego oczekuje, potrzebuje. Żeby zawsze się tak dało załatwiać sprawy.

Fajnie tak już wiedzieć na czym się stoi :) Ja też dzisiaj już określiłam że pracuję do końca stycznia, także 2 tygodnie dłużej niż Ty ale od razu mi lżej :) Zleci już nam teraz :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odczytałam was od rana... I powiem wam ze mi cycki bardzo urosły, a i przed ciaza były duze -GG, ale proporcjonalnie do brzucha wcale nie wydają sie teraz takie duze, tylko po cyckonoszach widac ;)

A propo wózków... Wczoraj wam wstawiłam zdjecie tego co chce, tylko nikt mi nie odpowiedz jak czy wam sie podoba czy tez nie :P i tak jak pisała ROBÓTKA chyba, faktycznie lepiej je przetestować w sklepie, na necie wszystkie są ładne ;) ja przez tydzien, składałam i rozkładałam chyba setkę, a ze jestem z metra cięta to zwracałam uwagę na rączkę żeby teleskopowa lub dobrze ruchoma... Żeby bo nie za wysoki czy nie za niski itp. No i w koncu wybrałam JANE Muun Matrix2.

weronika86 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Odczytałam was od rana... I powiem wam ze mi cycki bardzo urosły, a i przed ciaza były duze -GG, ale proporcjonalnie do brzucha wcale nie wydają sie teraz takie duze, tylko po cyckonoszach widac ;)

A propo wózków... Wczoraj wam wstawiłam zdjecie tego co chce, tylko nikt mi nie odpowiedz jak czy wam sie podoba czy tez nie :P i tak jak pisała ROBÓTKA chyba, faktycznie lepiej je przetestować w sklepie, na necie wszystkie są ładne ;) ja przez tydzien, składałam i rozkładałam chyba setkę, a ze jestem z metra cięta to zwracałam uwagę na rączkę żeby teleskopowa lub dobrze ruchoma... Żeby bo nie za wysoki czy nie za niski itp. No i w koncu wybrałam JANE Muun Matrix2.

W necie nie ma co wybierać, na żywo wszystko inaczej wygląda a w wózkach to ważniejszy od designu jest komfort prowadzenia a tego już nie sprawdzi sie w necie

Gosha lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:

jak dla mnie to ten wózek ma za małe koła przednie

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA89 tez tak uważam, szczególnie po przejściu maratonu po sklepach w tym tygodniu. Niektóre to naprawdę tandeta... A najlepsze jest to ze jesli chodzi o mnie, to wózek mi posłuży pewnie z 8-9 miesięcy tylko potem z pewnością kupie wygodna parasolkę , juz nawet wybrałam taka fajna Maclaren bo najwygodniejszy do auta złożyć itp... Doświadczenie... ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:28

relgh371djw8agni.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    jak dla mnie to ten wózek ma za małe koła przednie
    Myślisz ze są za małe..? W porównaniu do innych wydawały mi sie nawet duze... Przyjrze sie w sklepie jeszcze raz :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylnie są bardzo duże (jak na piankowe), a i przednie wcale nie małe.

relgh371djw8agni.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam Jane muum reverse i też mi serce skradł:) ale ta budka.....taka maciupka w spacerówce. mojemu też sie spodobal, ogólnie zawieszenie lepsze nisz w mutsy, designe fajny, ale ludzie się czepiali że w godnolce ma kilka otworów przez ktore moze wiac maluchowi:)

MIMKA może byś nam wstawiła zdjęcie real co??? tego jane??:) na pewno lepiej sie ogląda takie foto niż w necie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:12

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Gosha, ja kupiłam jane muum, ale tylko spacerówkę. Kolor Papaya. Jestem na razie bardzo zadowolona, zarówno waga (sparerówka ok. 9kg - stelaż + siedzisko), koła, odwracane siedzisko - no wszystko mi się podobie. Mój mąż ten wózek zobaczył u kogoś na ulicy i to był jego pomysł. Zapłaciliśmy 1100zł z przsyłką (bobowózki.pl). Koła przednie za małe? Ola widziałaś ten wózek na żywo?
    Tak widziałam na żywo. Jest leciutki i wykonany z dobrych materiałów. Powiem szczerze ze nawet sie wyróżniał przy innych. Ta gondolka swietnie sie składa do pozycji fotelika samochodowego dla małego bobo i łatwe przy tym składanie itp.

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 18:29

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że jest tu dużo przeciwniczek piankowych kół, każdy wybiera wózek według własnych wymagań. Dla mnie dużą rolę ma waga, jaki jest po złożeniu i odwracane siedzisko.

Gosha lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi on dzięki tej budce sie wlasnie spodobał... Bo dziecko w gondolkę i tak bedzie tylko z 6 miesięcy max a i wykorzystam ja przy okazji jako fotelik dla maluszka. A spacerówka ma duze siedzisko i budka tez jest ok bo ja sie naciąga... :) ale tak jak mowię i tak moje szybko wyładuje w wygodnej dla mamy i dzidzi parasolce. No i jeszcze u mnie tez inny klimat i mrozy, wiatry rzadko, co najwyżej miesiąc w roku to tez patrzę inaczej na budki, w Polsce to jednak misi byc priorytet...

W środę wstawię jego zdjecie bo juz bede miała w domku.

A przy okazji dołączam to mam bezimiennych synków, zauważyłam ze nas duzo tu na forum

Robotka1 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Myślisz ze są za małe..? W porównaniu do innych wydawały mi sie nawet duze... Przyjrze sie w sklepie jeszcze raz :)

Może tak tylko się na zdjęciu wydaje, ja jestem przewrażliwiona co do kółek bo używałam przez rok bugaboo to się strasznie męczyłam, a po śniegu to jak pług i co z tego że drogi wózek jak żadnego pożytku z niego nie było

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:48

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Może tak tylko się na zdjęciu wydaje, ja jestem przewrażliwiona co do kółek bo używałam przez rok bugaboo to się strasznie męczyłam, a po śniegu to jak pług i co z tego że drogi wózek jak żadnego pożytku z niego nie było
    Moze i masz troszkę racji z tymi kołkami... Tylko ze u mnie śniegu nie ma ;) zaprezentuje wam zdjecie jsk juz bede miała go w domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:53

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Moze i masz troszkę racji... Tylko ze u mnie śniegu nie ma ;) zaprezentuje wam zdjecie jsk juz bede miała go w domku :)

No i przy nierównym chodniku był straszny, bo te kółka cały czas wpadały mi w szczeliny czy jakieś nierówności i miałam problem, wózek za 4000 zł a za darmo dla siebie bym go nie chciała

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bugaboo faktycznie ma te kolka malutkie, koleżenka go ma nie narzeka co prawda ale... ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w czwartek pewnie kupię camarelo to się podzielę wrażeniami :)

relgwn15ds2ncxvn.png
‹‹ 1325 1326 1327 1328 1329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ