Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Shimmer noworodek dostrzega to, co znajduje się w odległości 20–30 centymetrów od jego twarzy,jego świat przypomina obraz oglądany przez zamarzniętą szybę,widzi kontrastowe zestawienia: czerń i biel, pod warunkiem, że wzory są duże, dlatego takie pastele i jasne odcienie to zabawki raczej dla rodziców ale trzeba przyznać ta karuzela jest prześliczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 10:16
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Witam się w gronie porąbanych snów aż szkoda opowiadać takie głupoty
od ganiania wampirów, ratowania świata, przez seks z obcymi ludźmi po kupowanie protezy na stopę (ale takiej szybko chodzącej proszę pani)
prawie codziennie rano opowiadam mojemu mężowi
Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To jeszcze się Wam pochwalę moimi zdolnościami
robicie sobie takie fajne zdjęcia brzuszków i chociaż ja jestem gruba to stwierdziłam, ze może też bym spróbowała i tak sobie siedziałam i ten mój tłuszczowo-ciążowy brzuchol się tak ładnie wypiął i stwierdziłam o tak, teraz albo nigdy
i załamka bo wyszło mi to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30fcc95f9b39.jpg
Jak któraś będzie chciała ponarzekać na swój biust, ze jest za duży to proszę sobie to zdjęcie odpalićmi cycki zasłaniają świat
Hela85, Krysti, MartaAlvi, Robotka1, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Dzień dobry
Shimmer noworodek dostrzega to, co znajduje się w odległości 20–30 centymetrów od jego twarzy,jego świat przypomina obraz oglądany przez zamarzniętą szybę,widzi kontrastowe zestawienia: czerń i biel, pod warunkiem, że wzory są duże, dlatego takie pastele i jasne odcienie to zabawki raczej dla rodziców ale trzeba przyznać ta karuzela jest prześliczna
W sumie więc wychodzi na to, że w początkowym czasie nie ma znaczenia co wisi nad łóżeczkiem bo przecież nie wiesza się tego tak nisko. -
Krysti wrote:ShimmerLip mi tez:) haha cycki juz przeszkadzają są okropne i duże
A mi moje nie urosły ani troszkę, nie są też pełniejsze ani twardsze ani bolesne. Jedyne co mi dokuczało na początku ciąży to sutki, które naprawdę bardzo bolały. Teraz strasznie mnie swędzą czasami i nie mam się jak po nich podrapać -
Mi piersi urosły ale nie jakoś tak nadzwyczajnie, teraz już nie bolą, czasem tylko, ale może to zasługa dobrego stanika, teraz w ogóle dziewczyny trzeba dobrze dopierać staniki żeby dobrze podtrzymywały, bo inaczej piersi pod ciężarem obwisną, słyszałam że ze sportowych trzeba koniecznie zrezygnować bo one nie podtrzymują, a potem nic się już niestety z tym nie da zrobić...
-
hahaha SHIMMER zabiłaś mnie swoim zdjęciem:D zajebiste:D taaa cały brzuch widać
hehe a co do wieszania dziecku czegoś nad łóżeczkiem to tak na prawdę na początku będzie to jedynie przeszkadzać, dziecko tym na pewno nie będzie się interesowało, dopiero ja skońćzy miesiąc, półtorej to będzie się zaczynało rozglądaćshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Mi piersi urosły ale nie jakoś tak nadzwyczajnie, teraz już nie bolą, czasem tylko, ale może to zasługa dobrego stanika, teraz w ogóle dziewczyny trzeba dobrze dopierać staniki żeby dobrze podtrzymywały, bo inaczej piersi pod ciężarem obwisną, słyszałam że ze sportowych trzeba koniecznie zrezygnować bo one nie podtrzymują, a potem nic się już niestety z tym nie da zrobić...
Noszę sportowy stanik od początku ciąży bo tak mi jest wygodnie, cycki mam w rozmiarze D i jak dla mnie to sportowy stanik jest rewelacyjnycycki nie zmieniają pozycji podczas dnia i siedzą sobie w jedym miejscu i na pewno nie wiszą. Może jak się ma za duży sportowy stanik to może sie tak dzieje, ja osobiście uważam że to najlepsze i najwygodniejsze rozwiązanie
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Noszę sportowy stanik od początku ciąży bo tak mi jest wygodnie, cycki mam w rozmiarze D i jak dla mnie to sportowy stanik jest rewelacyjny
cycki nie zmieniają pozycji podczas dnia i siedzą sobie w jedym miejscu i na pewno nie wiszą. Może jak się ma za duży sportowy stanik to może sie tak dzieje, ja osobiście uważam że to najlepsze i najwygodniejsze rozwiązanie
ale dojce urosły
juz bym nie chciała by były większe
-
MartaAlvi wrote:Noszę sportowy stanik od początku ciąży bo tak mi jest wygodnie, cycki mam w rozmiarze D i jak dla mnie to sportowy stanik jest rewelacyjny
cycki nie zmieniają pozycji podczas dnia i siedzą sobie w jedym miejscu i na pewno nie wiszą. Może jak się ma za duży sportowy stanik to może sie tak dzieje, ja osobiście uważam że to najlepsze i najwygodniejsze rozwiązanie
Ja mam teraz rozmiar GO tych stanikach sportowych to mi mówiła braffiterka ze sklepy z bielizną a ja tak ją papuguję tylko
-
A planujecie jakieś szalone sprzątanie świąteczne? Bo mi się coraz ciężej w tym temacie robi... Meczę się już szybko i nie jestem taka zwinna i błyskawiczna jak dawniej... Do tej pory 1,5 h starczało mi na wypucowanie mieszkania a teraz nie ma szans, ostatnio zajęło mi to 4 h prawie
a to dopiero połówka ciazy, co będzie dalej? Zastanawiam się nad najęciem kogoś do mycia okien chociaż bo mam teraz 5 pomieszczeń z oknami w tym dwa balkonowe. Mąż umyje jak go poproszę ale nie będe miała prawa do narzekania jak zostawi je jak zazwyczaj całe w smugach bo urażę jego męskie ego :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:08
-
A ja wreszcie wprost powiedziałam że pracuję do końca stycznia prezesowi
Także kamień z serca, ma szukać kogoś na moje miejsce
I raczej sie nie zdziwił a nawet stwierdził że w lutym to już strach żebym pracowała
ale mam dobry dzień dzisiaj
mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:A planujecie jakieś szalone sprzątanie świąteczne? Bo mi się coraz ciężej w tym temacie robi... Meczę się już szybko i nie jestem taka szybka... Zastanawiam się nad najęciem kogoś do mycia okien chociaż bo mam teraz 5 pomieszczeń z oknami w tym dwa balkonowe. Mąż umyje jak go poproszę ale nie będe miała prawa do narzekania jak zostawi je jak zazwyczaj całe w smugach bo urażę jego męskie ego :p
Ja okien nie będę myć na święta, myłam niedawno i jeszcze nie są brudne, poza tym ja mam ciężki dostęp do okien, musimy łózko i meble w kuchni odsuwać dlatego nie będę już tego robiła, od wewnątrz tylko przetrę, mi też już jest ciężko, dobrze że mi mąż we wszystkim pomaga, razem jakoś damy radę tym bardziej, że u mnie w domu nie będzie świąt, idziemy do rodziców także damy radęKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWychodzę dzisiaj
crp w sobotę spadlo do 3,7 czyli jest tendencja spadkowa,dostane antybiotyk do domu do piątku jeszcze,dzidzia ok,wazy 556 gram
szyjka dluga,zamknieta,wzięła mi posiew z szyjki,wziernik bolal jak cholera
Hela85, shimmer_lip, Krysti, Robotka1, CzaryMary, Angela89, mimka84, Eweliśka, mantissa, Lali, Justinka, KasiaKwiatek, Ulka84, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość