Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki za rady odnośnie głowy. Kawa wypita, masaż stóp wykonany, chyba troszkę lepiej ale jeszcze ciupie w lewej skroni.
Co do imion to mój synek też nadal bezimienny. Mówię do niego za każdym razem inaczej. Miał być Tymon, potem Borys, następnie Mateusz, teraz nakręcam mojego na Igora ale ciągle mu się coś nie podoba.
Angela węgiel można w ciąży ale weź też jakiś probiotyk, polecam Dicoflor 60. Biorę go prawie zawsze. Węgiel pomoże złagodzić objaw ale nie wyeliminuje przyczyny.
My jutro mamy echo serduszka maleństwa i powtórkę połówkowego, też mam stresa Bambi. Trzymajcie kciuki. Nasz maluszek ma niewielką dysproporcje między wielkością prawej komory a lewej. Oby wszystko było dobrze.
Hwesta fajnie, że u Ciebie już lepiej. Trzymaj tak dalej i wychodź do domku.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma co przepraszać Angela. Każda z nas tu trochę marudzi albo się czasem żali. Po to to forum jest żebyśmy się dzieliły swoimi smutkami, problemami i radościami oraz nawzajem wspierały.
Dobranoc, spokojnych snów dziewczyny. -
Kurcze nie moge napisac tego posta, bo przenioslam sie do łóżka i mam tylko tablet wrrr. Trzy razy juz zniknal.
Kurcze Angela strasznie Cie meczy, jelita musza dojść do siebie po operacji ale ile to moze zajac to nie mam doświadczenia. Poza tym ten antybiotyk bez oslony hmmm mam nadzieje tylko ze to nie jakas biegunka infejcyjna. Probiotyk to na pewno dobry pomysl, nawet kilka kaps na dobe, wegiel nie zaszkodzi ale czy pomoze jakos malo w go wierze, rumuanek moze, dieta, kleik, Ryz zwalnia perystaltyke. Duzo pij bo sie odwodnisz a to rez bardzo zle. Jutro koniecznie idz do lekarza, rodzinnego albo moze tym chirurgom by sie pokazac. Moze jak6es badania morfo, crp.Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela ja bym zrobiła badania jak Bambi sugeruje, na pewno crp i w kierunku jakichś bakterii a nawet gronkowca, mój sąsiad po "głupim" usuwaniu kamyków w woreczku żółciowym dostał w prezencie od lekarzy gronkowca i parę innych szczepów bakterii szpitalnych, nie mówię że Ty też je masz ale lepiej sprawdzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 23:08
-
Ida wrote:O, widzę, że nie tylko ja mam bezimiennego syna... Z braku pomysłu na razie jest Mikołaj, jak mąż. Ale ja zupełnie nie mam pomysłu....
Dołączam do klunu nezimiennych synków.Już naprawdę chciałabym się do malucha jakiś zwracać, ale nie mamy pomysłu.
Kurczę, ja ciśnienie mierzę tylko na wizytach. I na 3 wizytach na 4 miałam 100/60, więc chyba w porządku. Puls nie wiem jaki.
Dobranoc dziewczyny. -
nick nieaktualnyHej,szpitalnego życia ciąg dalszy. Pobudka dziś po 5, bo koleżankę z sali przygotowują do cesarki,chrapala caaala noc,myslalam,ze zwariuje...głowa mi pęka.Dziś pewnie nie mam szans na wyjście jeszcze...dopóki nie będzie wyników posiewu,to mnie nie puscza...
-
hwesta wrote:Hej,szpitalnego życia ciąg dalszy. Pobudka dziś po 5, bo koleżankę z sali przygotowują do cesarki,chrapala caaala noc,myslalam,ze zwariuje...głowa mi pęka.Dziś pewnie nie mam szans na wyjście jeszcze...dopóki nie będzie wyników posiewu,to mnie nie puscza...
A możesz będziesz miała dzisiaj niespodziankę i będą wyniki i pójdziesz już do domu?? Tego Ci z całego serca życzę :* A koleżanki chrapiącej się przynajmniej pozbędzieszhwesta lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja dzisiaj dopiero przed chwilą do pracy weszłam, bo byłam na pobraniu krwi także poniedziałek będzie krótszy w pracy
Ale mi się głupoty dzisiaj śniły - że wstawiali mi okna do domu i część wstawili brązowych, część białych a część jakiś jeszcze innych i tak strasznie to przeżywałam
Nie ma to jak sny w ciąży
Hwesta fajnie że u Ciebie lepiej, trzymaj się -
Pamiętacie może jak wam pokazywałam tapetę jaką kupiliśmy Frankowi do pokoiku? Jasny popiel z motywem origami. Zobaczcie jaką znalazłam ozdobę - karuzelę nad łóżeczko!! Idealna!
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-rozne-mobil-origami-szara-chmurka-nr986113.htmHela85 lubi tę wiadomość
-
czy któraś z was ma już kupiony wózek? Ja ostatnio byłam u znajomej bo chyba będę odkupywać i moja mama troche krzywo na mnie patrzyła ;/ że niby za wcześnie. Ja tam wole rozłożyć sobie te większe wydatki w czasie i już powoli kompletować potrzebne rzeczy
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Pamiętacie może jak wam pokazywałam tapetę jaką kupiliśmy Frankowi do pokoiku? Jasny popiel z motywem origami. Zobaczcie jaką znalazłam ozdobę - karuzelę nad łóżeczko!! Idealna!
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-rozne-mobil-origami-szara-chmurka-nr986113.htm
pięknaCena też ładna
Robotka1 lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
ADK idealna!! jeśli chodzi o dobór karuzelki do tapety:)
ULKA trzymam kciuki za jutrzejszą wizytęna pewno będzie wszystko dobrze:)
oczywiście nie doczytałam wszystkiego ale wybaczcie:) nie miałam kiedy:) a dziś pewnie by mi to zajęło połowę dniówki:)
u nas dobrze:)
piątek przeleciał leniwie, zaliczyliśmy długo spacerek:)
w sobotę basen:) popływałam 20 minut intensywnie:) dziś mnie dupsko boli i jego mięśnie:D ale było super:)
potem z młodą pojeździłyśmy na zjeżdżalni no i godzinka szybko minęła:)
wczoraj na urodzinach byliśmy a dziś mi się kompletnie nie chciało wstać
śniły mi się takie głupoty że szok:)
byliśmy na lotnisku -wylot do USA, ja córka i kot:P i mi się córka zgubiła! jak ja strasznie to przeżywałam a potem się znalazła i ciągle mi mówiła jak bardzo mnie kocha:)
ULKA ja wózka jeszcze nie mam, też się napalałam że kupię niebawem ale chyba szkoda mi gwarancji i kupię po nowym roku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 08:59
-
Ulka84 wrote:czy któraś z was ma już kupiony wózek? Ja ostatnio byłam u znajomej bo chyba będę odkupywać i moja mama troche krzywo na mnie patrzyła ;/ że niby za wcześnie. Ja tam wole rozłożyć sobie te większe wydatki w czasie i już powoli kompletować potrzebne rzeczy
Ja chcę kupić w tym tygodniu bo widzę po sobie że takie latanie już po sklepach mnie wykańcza, wczoraj byłam nieprzytomna ze zmęczenia po sobotnich zakupach, ja mieszkam w mniejszym mieście i żeby coś kupić to trzeb jechać albo do łodzi albo do płocka więc już sie robi wycieczka całodniowa więc w tym tygoniu jeszcze raz jedziemy do płocka i kupujemy i będzie z głowy.Ulka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:czy któraś z was ma już kupiony wózek? Ja ostatnio byłam u znajomej bo chyba będę odkupywać i moja mama troche krzywo na mnie patrzyła ;/ że niby za wcześnie. Ja tam wole rozłożyć sobie te większe wydatki w czasie i już powoli kompletować potrzebne rzeczy
Ja nie kupiłam jeszcze ale właśnie tak jak pisze Robotka, szkoda mi gwarancji bo będziemy kupować nowy to raz, a dwa to nie mamy gdzie go teraz dać bo w pokoju dla małego rozpoczął się właśnie remont. Jak skończymy remont to zaczniemy te gabarytowe zakupy. Jeżeli miałabym wózek od kogoś odkupić i miałabym na niego miejsce to tez już bym kupiła. Nie wierzę w zabobony. Jesteśmy na takim etapie ciąży, że raczej jest już w miarę bezpiecznie a jak coś ma się stać to się stanie niezależnie od tego czy kupisz wózek czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:07
Ulka84, weronika86 lubią tę wiadomość