Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Fasia bardzo łądnie wyglądasz
Julka w ogóle nie widać - nie wiem jak on to zniesie
No właśnie teraz będę się musiała rozpinać w sklepie żeby mnie w kolejce przepuszczali, bo w spadochronie ni chuja Julka nie widaćiwonka1077, Amy, Hela85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No właśnie teraz będę się musiała rozpinać w sklepie żeby mnie w kolejce przepuszczali, bo w spadochronie ni chuja Julka nie widać
No w ogóle lepiej ją zdejmuj bo jeszcze ochrona stwierdzi że do tego spadochronu wkładasz art. i je chcesz jumnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 22:54
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Myślę, że uzna że jak ma się tam zmieścić brzuszek to fajna inaczej nie, bo za luźna
no ale ona ma swoją funkcję spełniać także luz
Dziwnie mi w niej bo w pasie tyyyyle luzu
mój płaszcz już ciasny, na styk się dopinam. Ale kaptur jest 1 klasa! Jestem zachwycona. Tak przyjmnego materiału nigdy nie dotykałam także super
Idę się myć, nie produkowac za dużo, zaraz wracam -
nick nieaktualny
-
Ale się wkurzylam... Pisalam Wam o tej mojej kuzynce która miała kłopoty z ciąża i która dawała mi w kółko dobre rady takie ze tylko iść skoczyć z mostu bo wszystko będzie źle wszystkie symptomy to juz tragedia... Napisalam jej ze byłam w szpitalu ze było podejrzenie ze to wody ale lekarze to raczej wykluczyli i ze to infekcja pewnie jakąś paskudna bo przeszło po antybiotykach i juz jest ok a poziom wód super to ona na to żebym koniecznie kupiła te testy na wody i codziennie robiła bo chyba wiem z czym się to wiąże jak odpływają wody no kurwa wiem dlatego byłam na IP w szpitalu ale skoro tylu lekarzy mnie nadało i stwierdziło że faktycznie tej wydzieliny jest duzo ale ze pasek się tylko trochę odbarwia i mnie wypuścili to na boga po co mnie nakrecac ze jest inaczej... A jak jej po wiedziałam ostro ze nie chce takich tekstów słuchać i się nakrecac to się obraziła i stwierdziła ze moja ciąża moje dziecko i zrobie jak będę chciała no masakra... Ja ja cala ciążę wspieralam mowilam ze będzie dobrze a jak ja teraz dobrego słowa potrzebuje to juz nie ma...
Musialam się wyzalic... -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:No w ogóle lepiej ją zdejmuj bo jeszcze ochrona stwierdzi że do tego spadochronu wkładasz art. i je chcesz jumnąć
Oooooo ! to jest mysl! będę mogła jumać pampersy i nikt nie zauważy nawetAmy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ola olej laske ! Walnięta jest i to wiadomo nie od dziś. Skoro się obraziła to bardzo dobrze, może będziesz mieć święty spokój!
Anka1501, Amy, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny