X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No przed ślubem tak ostro mu się nie zdarzalo
    Czyli święty tez nie był. Teraz myśli ze jak wziął z Toba ślub to jest bezkarny i może jechać po bandzie. Chyba tez bym zastosowała tego straszaka w postaci rozwodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    JESTEŚCIE NIENORMALNE !! :D popłakałam się ze śmiechu :D poszłam zjeść kolację, wracam a tu takie teksty! :D :D :D :D

Zaraz walnę fotke, kurtka jest wieeeeeeelka !! Jak odepnę te suwaki po boku to chyba w 24 miesiącu bym w nia weszła :D a jak zapnę to jest super :D nie wiem czy fotka uchwyci ale spróbuję :) chwilunia
    I ma takiego cudownego misia na kapturze od strony wewnętrznej! <3 milusi

hahaahah taaaaa kolacje :P ona zrobi foto z przodu a kurtka z tylu przecięta żeby się mogła dopiąć :D :P

sylvia007, AlinaMoon lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia szybciej kobieto bo mi sie spać chce.
    Kij w to, juz się nie wciagaj do tego zdjęcia. Mój tablet przyjmie wszystko.

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wez juz daruj Fasi z ta kurtka bo maz mnie pyta czy wszystko ze mna ok, bo sie smieje do telefonu :D wariatki!!

Jak czytam te opowiesci o niektorych facetach to az sie wlos jezy... A ja narzekam ze moj siedzi w firmie od rana do 20-21, a on jak wraca to najczesciej z jakims jedzonkiem dla mnie, bierze krem i masuje mi te moje smierdzace syrki :) Ja bym nie mogla zyc w takich zwiazkach trudnych...jebs i rozwod chocbym miala wyladowac na wynajetej kawalerce ale miec spokoj i poszanowanie dla siebie samej.

Amy, Fasia, iwonka1077, Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Fasia szybciej kobieto bo mi sie spać chce.
    Kij w to, juz się nie wciagaj do tego zdjęcia. Mój tablet przyjmie wszystko.
    niech się postara! dziecku chcesz taka traume zafundować? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali heheh spoko spoko :D już się wypaliłam :P

Lali lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ją zjadła pół kebaba u i się poważnie zastanawiam czy go nie zwymiotować!!! Kto normalny je kebaby o tej porze? No kto???!
    Hwesta, a co do Twojego męża, to ja niestety w szoku nie jestem, mój miał podobne zachowania kiedyś

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    " jeszcze jedno kurwa słowo i wychodze" słowa meza,lepiej się zamkne

Hwesta, wiem, że łatwo się mówi jak się nie jest w takiej sytuacji, ale naprawdę nie ma co rzucać słów w nerwach a później tego żałować. Prześpijcie się z tym i jak nie jutro, to pojutrze spojrzycie oboje z pewnym dystansem.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kebaby.. mówiłam mleko i spać :P
    cierp teraz! ani się waż rzygać :P

Angela89, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Hwesta, wiem, że łatwo się mówi jak się nie jest w takiej sytuacji, ale naprawdę nie ma co rzucać słów w nerwach a później tego żałować. Prześpijcie się z tym i jak nie jutro, to pojutrze spojrzycie oboje z pewnym dystansem.
    tu sie chyba nie ma co przesypiać, skoro on taki jest z natury.... głową muru nie przebijesz... chyba że się bardzo postarasz, szkoda tylko głowy

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę :)

Na drugim widać zamek po boku, na trzecim jak leży normalnie, a na ostatnim ile jeszcze mam miejsca po odpięciu zamków po bokach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:01

AlinaMoon, Amy, Rudzia, Krysti, Agusiek89, Ulka84, Hela85, KasiaKwiatek, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny, a ją zjadła pół kebaba u i się poważnie zastanawiam czy go nie zwymiotować!!! Kto normalny je kebaby o tej porze? No kto???!
    Hwesta, a co do Twojego męża, to ja niestety w szoku nie jestem, mój miał podobne zachowania kiedyś
    Co się zastanawiasz , rzygaj kochana :-)

Amy moje dziecko juz ululane. Teraz mogę oglodac spokojnie takie zdjęcia 'tylko dla doroslych,'

Amy, sylvia007, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ala :) - chyba to nawet nie jest zdrobnienie od twojego imienia, ale jakoś mi pasuje ;) jak cię to razi to wal ;)

Miło nam i oczywiście zapraszamy do częstego zabierania głosu :) nic się nie krępuj i czuj się jak u siebie :)

AlinaMoon lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Fasia niezla ta kurtka a pewno ci starczy do konca:)a kot jak obserwuje co się dzieje:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    Cześć dziewczyny
    witam się tak nieśmiale choć czytam Was namiętnie od 2 tyg non stop,jestem Alina, mieszkam pod Warszawą, mam termin na 1 maj ale wątpie bym była majówką bo u mnie w rodzinie wszystkie dzieci rodzą się przed czasem 2-3 tyg to standard, to moje 1 dziecko, synuś bezimienny jak na razie0heart.gif

Założyłam konto dzisiaj bo tak czasem miałam ochotę coś napisać ale zawsze ciężko było się zebrać, przyznam że podczytuje i inne wątki ale Was to połykam wręcz i pośmieję się i powzruszam, no wszystko tu jest,normalnie szwedzki stół, mam nadzieje ze czasem będę mogła podyskutować z Wami

Witaj, witaj! Fajnie, że się odezwałaś a nie tylko poczytujesz. :) Chociaż nie wiem jak ty z tymi wariatkami wytrzymasz. :P Czytanie grozi zaksztuszenie lub zadławieniem - wchodzisz na własne ryzyko. :)

AlinaMoon, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia normalnie podziwiam męża... stanął na wysokości zadania.. kurier wyszedł a on tak szybko znalazł spadochron :D
    ja nie wiem co wy tam trzymacie na tych 15 metrach, ale wszystko się znajdzie dla płaczącej nad małą kurtką żoną :D

iwonka1077, Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina witaj :)

Hwesta a nie masz jakiejś przyjaciółki, żeby do niej pójść na dwa lub trzy dni?? od razu by mu dupa zmiekla :/ nie pozwól sobie bo będzie tylko gorzej

AlinaMoon lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Alina witaj :)

Hwesta a nie masz jakiejś przyjaciółki, żeby do niej pójść na dwa lub trzy dni?? od razu by mu dupa zmiekla :/ nie pozwól sobie bo będzie tylko gorzej
    a tam zmiękła, podejrzewam że nawet by nie zadzwonił zapytać gdzie jest....

• Lali Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia kurtka fajna ale kot jest lepszy!! Jak na pierwszym zdjeciu Cie obserwuje :D

Alina witamy :)

Fasia, AlinaMoon lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1533 1534 1535 1536 1537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ