SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No przed ślubem tak ostro mu się nie zdarzalo
    Czyli święty tez nie był. Teraz myśli ze jak wziął z Toba ślub to jest bezkarny i może jechać po bandzie. Chyba tez bym zastosowała tego straszaka w postaci rozwodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    JESTEŚCIE NIENORMALNE !! :D popłakałam się ze śmiechu :D poszłam zjeść kolację, wracam a tu takie teksty! :D :D :D :D

Zaraz walnę fotke, kurtka jest wieeeeeeelka !! Jak odepnę te suwaki po boku to chyba w 24 miesiącu bym w nia weszła :D a jak zapnę to jest super :D nie wiem czy fotka uchwyci ale spróbuję :) chwilunia
    I ma takiego cudownego misia na kapturze od strony wewnętrznej! <3 milusi

hahaahah taaaaa kolacje :P ona zrobi foto z przodu a kurtka z tylu przecięta żeby się mogła dopiąć :D :P

sylvia007, AlinaMoon lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 20:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia szybciej kobieto bo mi sie spać chce.
    Kij w to, juz się nie wciagaj do tego zdjęcia. Mój tablet przyjmie wszystko.

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wez juz daruj Fasi z ta kurtka bo maz mnie pyta czy wszystko ze mna ok, bo sie smieje do telefonu :D wariatki!!

Jak czytam te opowiesci o niektorych facetach to az sie wlos jezy... A ja narzekam ze moj siedzi w firmie od rana do 20-21, a on jak wraca to najczesciej z jakims jedzonkiem dla mnie, bierze krem i masuje mi te moje smierdzace syrki :) Ja bym nie mogla zyc w takich zwiazkach trudnych...jebs i rozwod chocbym miala wyladowac na wynajetej kawalerce ale miec spokoj i poszanowanie dla siebie samej.

Amy, Fasia, iwonka1077, Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Fasia szybciej kobieto bo mi sie spać chce.
    Kij w to, juz się nie wciagaj do tego zdjęcia. Mój tablet przyjmie wszystko.
    niech się postara! dziecku chcesz taka traume zafundować? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali heheh spoko spoko :D już się wypaliłam :P

Lali lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ją zjadła pół kebaba u i się poważnie zastanawiam czy go nie zwymiotować!!! Kto normalny je kebaby o tej porze? No kto???!
    Hwesta, a co do Twojego męża, to ja niestety w szoku nie jestem, mój miał podobne zachowania kiedyś

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    " jeszcze jedno kurwa słowo i wychodze" słowa meza,lepiej się zamkne

Hwesta, wiem, że łatwo się mówi jak się nie jest w takiej sytuacji, ale naprawdę nie ma co rzucać słów w nerwach a później tego żałować. Prześpijcie się z tym i jak nie jutro, to pojutrze spojrzycie oboje z pewnym dystansem.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kebaby.. mówiłam mleko i spać :P
    cierp teraz! ani się waż rzygać :P

Angela89, Ewelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Hwesta, wiem, że łatwo się mówi jak się nie jest w takiej sytuacji, ale naprawdę nie ma co rzucać słów w nerwach a później tego żałować. Prześpijcie się z tym i jak nie jutro, to pojutrze spojrzycie oboje z pewnym dystansem.
    tu sie chyba nie ma co przesypiać, skoro on taki jest z natury.... głową muru nie przebijesz... chyba że się bardzo postarasz, szkoda tylko głowy

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę :)

Na drugim widać zamek po boku, na trzecim jak leży normalnie, a na ostatnim ile jeszcze mam miejsca po odpięciu zamków po bokach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 20:01

AlinaMoon, Amy, Rudzia, Krysti, Agusiek89, Ulka84, Hela85, KasiaKwiatek, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny, a ją zjadła pół kebaba u i się poważnie zastanawiam czy go nie zwymiotować!!! Kto normalny je kebaby o tej porze? No kto???!
    Hwesta, a co do Twojego męża, to ja niestety w szoku nie jestem, mój miał podobne zachowania kiedyś
    Co się zastanawiasz , rzygaj kochana :-)

Amy moje dziecko juz ululane. Teraz mogę oglodac spokojnie takie zdjęcia 'tylko dla doroslych,'

Amy, sylvia007, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ala :) - chyba to nawet nie jest zdrobnienie od twojego imienia, ale jakoś mi pasuje ;) jak cię to razi to wal ;)

Miło nam i oczywiście zapraszamy do częstego zabierania głosu :) nic się nie krępuj i czuj się jak u siebie :)

AlinaMoon lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Fasia niezla ta kurtka a pewno ci starczy do konca:)a kot jak obserwuje co się dzieje:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlinaMoon wrote:
    Cześć dziewczyny
    witam się tak nieśmiale choć czytam Was namiętnie od 2 tyg non stop,jestem Alina, mieszkam pod Warszawą, mam termin na 1 maj ale wątpie bym była majówką bo u mnie w rodzinie wszystkie dzieci rodzą się przed czasem 2-3 tyg to standard, to moje 1 dziecko, synuś bezimienny jak na razie0heart.gif

Założyłam konto dzisiaj bo tak czasem miałam ochotę coś napisać ale zawsze ciężko było się zebrać, przyznam że podczytuje i inne wątki ale Was to połykam wręcz i pośmieję się i powzruszam, no wszystko tu jest,normalnie szwedzki stół, mam nadzieje ze czasem będę mogła podyskutować z Wami

Witaj, witaj! Fajnie, że się odezwałaś a nie tylko poczytujesz. :) Chociaż nie wiem jak ty z tymi wariatkami wytrzymasz. :P Czytanie grozi zaksztuszenie lub zadławieniem - wchodzisz na własne ryzyko. :)

AlinaMoon, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia normalnie podziwiam męża... stanął na wysokości zadania.. kurier wyszedł a on tak szybko znalazł spadochron :D
    ja nie wiem co wy tam trzymacie na tych 15 metrach, ale wszystko się znajdzie dla płaczącej nad małą kurtką żoną :D

iwonka1077, Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina witaj :)

Hwesta a nie masz jakiejś przyjaciółki, żeby do niej pójść na dwa lub trzy dni?? od razu by mu dupa zmiekla :/ nie pozwól sobie bo będzie tylko gorzej

AlinaMoon lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Alina witaj :)

Hwesta a nie masz jakiejś przyjaciółki, żeby do niej pójść na dwa lub trzy dni?? od razu by mu dupa zmiekla :/ nie pozwól sobie bo będzie tylko gorzej
    a tam zmiękła, podejrzewam że nawet by nie zadzwonił zapytać gdzie jest....

• Lali Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia kurtka fajna ale kot jest lepszy!! Jak na pierwszym zdjeciu Cie obserwuje :D

Alina witamy :)

Fasia, AlinaMoon lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1533 1534 1535 1536 1537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ