Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Żaba niezatapialna. Prysio był
przynajmniej się rozgrzalam.
Chciałam zapytac szanowne konsylium czy Was tez boli szanowna bozena ?mam takie dziwne uczucie rozrywania. Kość łonowa to standardzik no ale o bozenke zapomnialam się zapytać gin.
Ja tam miałam takie uczucie rozpierania, chociaż częściej na początku ciąży. Ale teraz też się zdarza, zwykle po stosunku. Mój gin powiedział, że może tak być, bo wszystko w środku jest wrażliwsze, lepiej ukrwione i bardziej nabrzmiałe.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEhhh Hwesta tak bardzo bym chciała żebyś się nie smucila ale rzeczywiście jakiś dziwny ten Twój chłop. Mam nadzieje ze pójdzie po rozum do głowy i przemysli ze nie zachowuje się fair wobec Ciebie a co za tym idzie wobec maluszka.
Fasia poszła do sąsiadów pochwalić się kurtka. Mowie WamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ech... powiem Wam, ze ja nie wiem jak można pozwolić na smucenie się i plakanie osoby która się kocha i która dodatkowo nosi pod sercem taki skarb... chyba,ze jest inaczej. Chciałam porozmawiac,on nie
Ja bym była na swojego taka zła... zaraz bym wywaliła rozwód na tapetę... -
nick nieaktualny
-
Hwesta widzę, że nasi mężowi to chyba trochę podobni są. Jak ją zazdroszczę dziewczynom facetów, którzy na nie chuchaja i dmuchaja i krzyczą, że tego im nie wolno i tamtego też nie. Ale widzę, że mój foch na mojego chyba podziałała przynajmniej chwilowo. Nigdy się na niego nie obrażałam, nawet gdy on zrobił coś nie tak to ją zawsze pierwsza się odzywałm, a teraz właśnie zarzuciłam focha i tylko tak formalnie z nim rozmawiałam od czwartku, no i chyba poją w końcu, że coś jest nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 22:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:hahahaha ciekawe czy wzięła ze sobą tabliczkę z ostrzeżeniem o wybuchu
BEZPIECZEŃSTWO przede wszystkim
Myślę że zapomniała bo była podekscytowana nową kurtkę którą i tak nie zapnieBędziesz musiała jej dać wykład na ten temat jakie niesie to niebezpieczeństwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 22:05
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieeee dziewczyny, dajmy juz Fasi spokój z ta kurtka. Dziewczyna zamknie się w sobie i przez tydzień będziemy musiały ja pocieszac.
fasiu kochana wygladasz jak milion dolarów, nie przejmuj się ze nie możesz się dopiac, pochodzisz w niej w czerwcuhue hue
Amy, Angela89, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny