X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Jak ktoś mówi o cellulicie to przypomina mi się moja ulubiona scena z filmu "Lejdis" - płaczę na niej za każdym razem, mam skurcze brzucha ze śmiechu :D no polew na całego :D

https://www.youtube.com/watch?v=3t55AePHlAQ - zaczyna się od 3minuty :D

hahahahaha :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Nie myj się. Dzisiaj dzień dziecka :-)

Mimka - serce nie sługa ....
    mąż będzie za tydzień więc generalnie mogłabym się do tego czasu nie myć, ale boje się, że się później nie doskrobię :P

Fasia, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy trzeba używać wody i mydła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuj....
    nie ma szans żebym niewykąpana poszła spać :P nawet się na pościel nie położę jak się nei umyję! bleh! taka moja fobia :P

Lwica lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    No to chyba jutro poproszę. Najwyżej wyśle mnie na drzewo hihi.

Jezeli zależy mi na kontakcie to proszę o e-maila bo to takie bardziej bezpieczne- sama tez daje maile ale ja swój często sprawdzam, jak ktoś bedzie chciał to opisze na maila. Często ludzie mówią ze nie sprawdza mailow i wtedy dają numer telefonu bo tak wola byc skontaktowani...

Moze spytaj sie o maila? Albo czy ma komórkę firmowa?

mimka84 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczota druciana i wszystko zejdzie :D

Amy lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    mąż będzie za tydzień więc generalnie mogłabym się do tego czasu nie myć, ale boje się, że się później nie doskrobię :P
    Eeeee tam, szpachla pójdzie w ruch i po problemie, gorzej po dwóch tygodniach - wtedy trzeba będzie użyć jakiegos młota pneumatycznego :-)

Amy, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuj :P
    nawet nie piszcie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    fuj :P
    nawet nie piszcie :P
    Natchnelas mnie. Ide się umyć.

Amy, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Natchnelas mnie. Ide się umyć.
    też idę ;) nie utop żaby :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Z tymi "bagażowymi" facetami to faktycznie trudna sprawa i szczerze mówiąc podziwiam kobietki, które się w to ładują, bo ja bym nie umiała, jestem zbyt zaborcza pod tym względem, wręcz egoistyczna, nie umiałabym się dzielić moim mężem jako ojcem dla swoich i obcych mi dzieci. Nie najlepiej to o mnie świadczy, wiem, ale taka jestem.

No trudno- moja siostra nie ma dzieci ze swoim partnerem, takze nie wiadomo jak to pózniej bedzie. Ale dzieci z pierwszego małżeństwa ja bardzo lubią i siora mi mówi ze nie mogą sie doczekać kiedy sie pobiorą albo kiedy bedą mieć rodzeństwo...
    Moja siostra wydaje sie szczęśliwa , chociaż zanim kupili dom to sie jej pytałam czy jest pewna w co sie pakuje bo jednak jest partner ma obowiązki względem swoich dzieci i ona zawsze bedą ważne-co jest coo bo wydaje sie byc spoko ojcem...

mimka84 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak was czytam to się pocieszam, że nie tylko mój mąż potrafi być niewporzadku. Czasami wydaje mi się, że kobiety i mężczyźni za bardzo się różnią, żeby dojść do takiego 100% porozumienia. Małżeństwa jedno płciowe mają jednak plusy ;-)
    A zmieniając temat to powiem wam, że tak mi się chce spać, że ledwo widzę, a Gabi pełną werwy i energii i czuję, że co najmniej do 22 nawet nie zechce na łóżko spojrzeć!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    też idę ;) nie utop żaby :D
    Żaba niezatapialna. Prysio był :-) przynajmniej się rozgrzalam.

Chciałam zapytac szanowne konsylium czy Was tez boli szanowna bozena ?:-) mam takie dziwne uczucie rozrywania. Kość łonowa to standardzik no ale o bozenke zapomnialam się zapytać gin.

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 20:39

Lwica lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 20:28

CzaryMary lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    A propos termoforow dla maluchow to ja mam zamiar kupić cos takiego http://www.ceneo.pl/14208996#tab=spec

To fajne są teraz właśnie w new looku kupiłam teściowej :) i właśnie zapachowe - lawendowe. Zastanawiam się czy też nie kupić małej a później na lato zrobić z pestek wiśni :)

CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dzięki dziewczyny, ja mam zawsze problem z prezentami dla nich. Pewnie kupimy Scrabble i jakąś ksiązkę może nam polecą w księgarni.

ROBOTKA jesteś nienormalna! kaszlesz krwią i pierniczki jeszcze pieczesz, weź Ty się ogarnij kobieto! :) i w domu leżeć, a nie do pracy chodzić!

Fasia polecam grę 15sekund na refleks a i polskiego poużywają :-D. Albo Gra w Życie - super wesoła. My z takich drobniejszych mamy jeszcze Double - swietna!

Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu dzięki ale wszystkie gry są niedostępne w empiku i w smyku, a ja już nie mam za dużo czasu na szukanie ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Żaba niezatapialna. Prysio był :-) przynajmniej się rozgrzalam.

Chciałam zapytac szanowne konsylium czy Was tez boli szanowna bozena ?:-) mam takie dziwne uczucie rozrywania. Kość łonowa to standardzik no ale o bozenke zapomnialam się zapytać gin.
    boli !

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nic nie boli ... tzn bożena mnie nie boli

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1529 1530 1531 1532 1533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ