Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Jak ktoś mówi o cellulicie to przypomina mi się moja ulubiona scena z filmu "Lejdis" - płaczę na niej za każdym razem, mam skurcze brzucha ze śmiechu
no polew na całego
https://www.youtube.com/watch?v=3t55AePHlAQ - zaczyna się od 3minuty
hahahahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:No to chyba jutro poproszę. Najwyżej wyśle mnie na drzewo hihi.
Jezeli zależy mi na kontakcie to proszę o e-maila bo to takie bardziej bezpieczne- sama tez daje maile ale ja swój często sprawdzam, jak ktoś bedzie chciał to opisze na maila. Często ludzie mówią ze nie sprawdza mailow i wtedy dają numer telefonu bo tak wola byc skontaktowani...
Moze spytaj sie o maila? Albo czy ma komórkę firmowa?mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:mąż będzie za tydzień więc generalnie mogłabym się do tego czasu nie myć, ale boje się, że się później nie doskrobię
Amy, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Z tymi "bagażowymi" facetami to faktycznie trudna sprawa i szczerze mówiąc podziwiam kobietki, które się w to ładują, bo ja bym nie umiała, jestem zbyt zaborcza pod tym względem, wręcz egoistyczna, nie umiałabym się dzielić moim mężem jako ojcem dla swoich i obcych mi dzieci. Nie najlepiej to o mnie świadczy, wiem, ale taka jestem.
No trudno- moja siostra nie ma dzieci ze swoim partnerem, takze nie wiadomo jak to pózniej bedzie. Ale dzieci z pierwszego małżeństwa ja bardzo lubią i siora mi mówi ze nie mogą sie doczekać kiedy sie pobiorą albo kiedy bedą mieć rodzeństwo...
Moja siostra wydaje sie szczęśliwa , chociaż zanim kupili dom to sie jej pytałam czy jest pewna w co sie pakuje bo jednak jest partner ma obowiązki względem swoich dzieci i ona zawsze bedą ważne-co jest coo bo wydaje sie byc spoko ojcem...mimka84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak was czytam to się pocieszam, że nie tylko mój mąż potrafi być niewporzadku. Czasami wydaje mi się, że kobiety i mężczyźni za bardzo się różnią, żeby dojść do takiego 100% porozumienia. Małżeństwa jedno płciowe mają jednak plusy
A zmieniając temat to powiem wam, że tak mi się chce spać, że ledwo widzę, a Gabi pełną werwy i energii i czuję, że co najmniej do 22 nawet nie zechce na łóżko spojrzeć! -
nick nieaktualnyAmy wrote:też idę
nie utop żaby
przynajmniej się rozgrzalam.
Chciałam zapytac szanowne konsylium czy Was tez boli szanowna bozena ?mam takie dziwne uczucie rozrywania. Kość łonowa to standardzik no ale o bozenke zapomnialam się zapytać gin.
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:A propos termoforow dla maluchow to ja mam zamiar kupić cos takiego http://www.ceneo.pl/14208996#tab=spec
To fajne są teraz właśnie w new looku kupiłam teścioweji właśnie zapachowe - lawendowe. Zastanawiam się czy też nie kupić małej a później na lato zrobić z pestek wiśni
CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dzięki dziewczyny, ja mam zawsze problem z prezentami dla nich. Pewnie kupimy Scrabble i jakąś ksiązkę może nam polecą w księgarni.
ROBOTKA jesteś nienormalna! kaszlesz krwią i pierniczki jeszcze pieczesz, weź Ty się ogarnij kobieto!i w domu leżeć, a nie do pracy chodzić!
Fasia polecam grę 15sekund na refleks a i polskiego poużywają. Albo Gra w Życie - super wesoła. My z takich drobniejszych mamy jeszcze Double - swietna!
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Żaba niezatapialna. Prysio był
przynajmniej się rozgrzalam.
Chciałam zapytac szanowne konsylium czy Was tez boli szanowna bozena ?mam takie dziwne uczucie rozrywania. Kość łonowa to standardzik no ale o bozenke zapomnialam się zapytać gin.