Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mąż właśnie mówi że mama ma słoiki z wiśniami i są z pestkami
Kurdę ale czy takie się nadają i kto je zje ?
Ja lubię czereśnie nie wiśnie
ja mam u rodziców w lodówce słoik z wiśniami... ech!! ktoś narobił smaka!Fasia, Hela85, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem,
Oj widze ze dzis emocje targają...mną tez chyba musiałam dzis siedzieć na głupim meetingu i nie dałam rady jak moja szefowa przytakiwała na wszystko...och ta baba jest zero asertywna i na wszystko sie zgadza tylko pózniej my odwołamy cała robotę...
Chyba jej sie to nie podobało jak sie wypowiedziałam przeciwko jej pomysłom...Jeszcze 3miesiace i idę na macierzyński.
Hwesta, Krysti- nie ciekawie macie z tymi bagażami waszych mężów.
Moja siostra za 3miesiace wychodzi za maz za kolesia z dwójka dzieci i była żona. Rodzice nie mogli tego przeżyć ale sa 5lat razem kupili dom. I wydaje sie ze układy maja całkiem przyjazne, była żona bedzie urządzać mojej siostrze wieczór panieński i chodzą razem na zakupy i imprezy, dzieci spędzają u nich weekendy...takze całkiem niezłe sobie to ogarneli.
Oczywiście moi rodzice tego nie kumają i sa spięcia ale cóż jej życie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 20:04
Amy, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimka jak dla mnie nie ma w tym żadnego nietaktu
śmiało bym poprosiła, widać że to otwarta babka więc raczej nie będzie mieć z tym problemu
AMY no widzisz, nie jesteś taka idealnaAmy, mimka84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimka bierz kontakt i się nie krepuj. Super sprawa
A propos termoforow dla maluchow to ja mam zamiar kupić cos takiego http://www.ceneo.pl/14208996#tab=spec
Ma w sobie lawenede wiec dodatkowo właściwości uspokajające.
Amy ze co źle myjesz ?Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Witam wieczorkiem,
Oj widze ze dzis emocje targają...mną tez chyba musiałam dzis siedzieć na głupim meetingu i nie dałam rady jak moja szefowa przytakiwała na wszystko...och ta baba jest zero asertywna i na wszystko sie zgadza tylko pózniej my odwołamy cała robotę...
Chyba jej sie to nie podobało jak sie wypowiedziałam przeciwko jej pomysłom...Jeszcze 3miesiace i idę na macierzyński.
Hwesta, Krysti- nie ciekawie macie z tymi bagażami waszych mężów.
Moja siostra za 3miesiace wychodzi za maz za kolesia z dwójka dzieci i była żona. Rodzice nie mogli tego przeżyć ale sa 5lat razem kupili dom. I wydaje sie ze układy maja całkiem przyjazne, była żona bedzie urządzać mojej siostrze wieczór panieński i chodzą razem na zakupy i imprezy, dzieci spędzają u nich weekendy...takze całkiem niezłe sobie to ogarneli.
Oczywiście moi rodzice tego nie kumają i sa spięcia ale cóż jej życie... -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:nie jestem! mam cellulit na udach
Jak ktoś mówi o cellulicie to przypomina mi się moja ulubiona scena z filmu "Lejdis" - płaczę na niej za każdym razem, mam skurcze brzucha ze śmiechuno polew na całego
https://www.youtube.com/watch?v=3t55AePHlAQ - zaczyna się od 3minutyHela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny