Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta - bardzo dużą winę mają tu hormony ciążowe i rozjechanie emocjonalne. Pogadajcie na spokojnie, powiedz co czujesz, powiedz czego oczekujesz ale również wysłuchaj jego. Dojdziecie do jakiegoś kompromisu i do jakiegoś porozumienia.
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:święta racja nikt za Nas życia nie przeżyje, ja chcę by moje było spełnione i mam gdzieś takie zwykłe ludzkie zawiści,plotki,zazdrości czy inne duperele,może mnie ktoś mieć za wariatkę jak mówię i ciesze się że jest np.piękne słońce i aż chce się żyć, wole tym żyć niż dać się ponieść temu zalewającemu świat jadowi czy depresji, szkoda życia
Dobranoc idę synka ululaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się wieczorowa pora
Rudzia, Hwesta - wspieram Was goraco i mam nadzieje , ze jakoś się ułoży. Starajcie się nie denerwowac i myśleć tylko o swoich malenstwach. Niech tylko one będą teraz dla Was priorytetem.
Jestem po wizycie u lekarza. Szyjka kilometrowa (3,9cm), na skurcze dostalam duphaston, synus ułożony miednicowo, wiec jak sie nie przekreci to CC. Jeśli chodzi o pobieranie krwi pępowinowej moja gin powiedziala, ze ona dla swojej córki nie brała , jej koleżanki po fachu dla swoich dzieci również nie. Generalnie uważa ze sprawa mocno przereklamowana i malo rozwinięte badania póki co. Tak wiec ja tez sobie odpuszczam. Aaa no i przytylam 8 kilo !! Nakladam bana na słodycze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:52
Bambi85, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Mądrego ?
doooobrrreeee
ale mnie rozbawiłaś
hihihi
No ale możesz mi pomócpowiedz w jakiej kategorii w allegro znalazłaś ten zestaw co kupiłaś z angli ?
Czekałam na taki tekst od Amy ale nie od Ciebie .. zabolało ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:
No ale możesz mi pomócpowiedz w jakiej kategorii w allegro znalazłaś ten zestaw co kupiłaś z angli ?
Dziecko - Pokój dzieciecy - Łóżka i kojce - kołyski
Tu znalazłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny