X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Aneczka :) brzusio twój śliczny jest :) wreszcie zes się pokazała .

Dzięki :) Ja ogólnie zdjęć nie lubię :/

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No i awantura z mężem, wyszedł z domu. Bo on rezygnuje z wielu rzeczy związanych z dzieckiem wg niego. Ale mnie i Alicję ma w dupie oczywiście... ja tylko się modlę aby donosic ciaze... ten stres co mam, to wszystko...tak bardzo się boje;(

Nie dziw mu się, chodzi o jego dziecko

Hela85, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No i awantura z mężem, wyszedł z domu. Bo on rezygnuje z wielu rzeczy związanych z dzieckiem wg niego. Ale mnie i Alicję ma w dupie oczywiście... ja tylko się modlę aby donosic ciaze... ten stres co mam, to wszystko...tak bardzo się boje;(
    Hwesta Alicja się urodzi i bedzie z wami :) nie denerwuj się na co i chlopa tez nie złość po co by atmosferę zepsuć przed świętami eeeeee easy ,to jest jego syn ma prawo do niego .

Hela85 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta stres jest bardzo niebezpieczny w ciąży, wiesz o tym doskonale ... Postaraj się uspokoić, jakoś łagodniej do tego podchodzić o ile jest to możliwe ...

Hela85 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam wlasnie z zakupow :) takie butki sobie kupilam :
    2iw91lu.jpg

fajne bo wygodne i maja po boku zamki wiec nie bede sie meczyc z ubieraniem ich :)

Krysti, Fasia, Hela85, mantissa, mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staje na głowie żeby jego syn dobrze się bawił jak jest u nas,wymyslam kina,zabawy,jedzenie,czekam z ubraniem choinki a on mi powie,ze wszystko jest dla mnie źle co związane z jego synem. Już kiedyś powiedziałam sobie,ze nie będę się tak starala,ale później szkoda mi dzieciaka było. Koniec. Niech się zajmuje swoim dzieckiem jak chce i ile chce, żadnych wspolnych ferii,wyjazdow NIC. Mogl się nie pchać w nowa rodzine jak wiecznie ma pretensje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia fajne buty :) ja zaraz pokaze jakie ja juz zamówiłam by orła nie wywalić na ulicy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 tylko,ze to są jego chore wymysly! To ja się nim głównie zajmuje jak jest u nas,to ja go karmie i zapewniam rozrywki i staram się aby czuł się dobrze. Gnoj z meza,ale nie pierwszy raz. Musze się skupić tylko na Alicji i sobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie z LESTY zamówiłam .do śmigania na codzienn mnie takie potrzebne :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c16deaedbc93.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 18:43

Hela85 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta spokojnie. Pamiętaj, że dzieci są zawsze na pierwszym miejscu. Wasze dziecko i tak jest w lepszej sytuacji bo będzie miało tatę na codzień

Krysti, Hela85, Rudzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 nie wiem czy będzie miało jeśli on się nie zmieni,bo bywa z nim roznie.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja nie wiem jak jest między Wami, nie znam Was. Ale jako kobieta, która ma faceta "dzieciatego" wiem jaka trudna to sytuacja. Ale wzięłam sobie takiego faceta razem z "bagażem" i mogę go tylko wspierać. Jemu też jest ciężko bo jest rozdarty między Tobą a synem a Ty to zrozumiesz jak urodzisz i będziesz widziała jak Twój mąż kocha oboje dzieci i jak staje na głowie, żeby to pogodzić.

Hela85, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jestem zła ze idzie. Uważam że powinien ze mną ustalać pewne rzeczy. Powiedział za dużo dziś. I tyle. Ja od początku jego syna dobrze traktowalam,zeby się dobrze czuł. A mąż mi dziś takie rzeczy. Niech spada,ja nie będę całe życie nerwów w sobie trzymała. Po co mi powtarza swoje rozgrywki z była wogole?? Wie ze to przeżywam i ze powinien mnie chronić. Egoizm wg mnie. Ale to nic nowego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta kurde przecież ty nie dawno ślub brałaś on taki był ? Czy dopiero teraz po ślubie się taki zrobił ?

• Gosha Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja z okazji pierwszego dnia 26 tygodnia zdjecie brzuszka.... Wiem ze jest ogromny, ale to po całym dniu i po kolacji...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa9e64bdc9d.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e28096ed4cd.jpg

Krysti, Hela85, Fasia, Amy, Rudzia, Anka1501, CzaryMary, Bambi85, Ewelcia, mantissa, mimka84, liloe, sylvia007, KasiaKwiatek, Jaga lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na dzień dzisiejszy nie weszła bym w zwiazek z facetem po rozwodzie i z dzieckiem,z tą wiedzą co mam. Ale kiedyś się zdecydowałam myślałam że będzie łatwiej. Zycie, a koleżanki mowily- zastanów się dziewczyno...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja juz nic nie wypowiem się , to wasze życie musicie się dogadać jakoś .

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha jaki tam wielki! Cuuuudny :))) ja lubię duże kształtne brzuszki :))

Hela85, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ślubie mieliśmy problem bo nie podolal jak komplikacje z ciaza byly...ta szyjka itd,zresztą pisalam o tym. wcześniej trochę też taki byl,ale nie tak... a jak zaszlam w ciążę to już wcale sobie nie wyobrazalam inaczej, że ślub konieczny, chciałam żeby dziecko miało oboje rodzicow,po slubie... i drugi raz po ślubie mowie: żałuję

‹‹ 1525 1526 1527 1528 1529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ