Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Hela masz rację. Oni mają już wszystko, naprawdę. Moja bratowa powiedziała, że gra planszowa lub książka będzie super prezentem, bo grać grają i bardzo lubią takie planszówki, a książka polska wiadomo że będzie dobrym treningiem
coś wymyślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 17:38
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Wiem,ze nie mogę. Trudno. Dla mnie moje dziecko jest najważniejsze i nie pójdę tam,bo awantura pewna.
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
LILOE dziękuję!
)) zaraz zerknę co to za gry
HELA znam ten ból, człowiek się wykosztuje, natrudzi żeby coś wymyśleć i kupić, a młody ma to w du..szymnie to mega irytuje ...
Hela85 lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Fasia polecam Carcassonne lub Hotel Samoa
dwie przyjemne rodzinne gierki, my ze znajomymi często grywamy. Ewentualnie gra Wysokie Napięcie - też fajna. Polecam sklep internetowy Aros.pl - tam jest chyba najtaniej.
Ta Carcassonne wydaje mi się fajnanajtaniej wychodzi zamówić z empik.pl z darmową dostawą do salonu
super! bardzo dziękuję, mam już prezent !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 17:47
-
hehe spokojnie dziewczyny, za dnia czuję się całkiem fajnie, nic mi nie dolega, nawet nie kaszlę, najgorzej w nocy jak sie przebudzę. no ale racja zastanowię się, zalezy jak ta nocka minie. w pracy mam fajne warunki więc dlatego mysle o powrocie, a jak nie jutro to na pewno w piatek się wybiorę już.
FASIa a na półkach w sklepach są na pewno gry oznczone przedziałem wiekowym i na pewno sa tez takie +12 lat:) tylko trzeba się rozejrzeć
dowiedz się czy ma scrabble:) tez fajna gierka i można się nieźle wciągnąć
oki lecę bo mamcia mi przerabia spodnie:)
a to pieczenie pierniczków to spoko, ciasto miałam ju zzarobione i w lodówce wystarczyło tylko powykrawać i je upiec:)
na prawde leżenie pół poniedziałku, prawie cały wtorek i dzis daje mi już do wiwatu, ja chyba nie potrafię siedziec w jedym miejscu więc bardzo się cieszę że nie musze być leżącą mamą bo chyba bym ocipiała:)
jedynie w poniedziałek przespałam 5 godzin po pracy, ale to mnie gorączka zmogła;/ na szczęście mąż tak się zajął starszą że chodzili na paluszkach i mówili cichutko żebym miała spokój:)
no dobra lecę buziaki:*
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Inna sprawa, że jest to takie planszówkowe "must have". Miejmy nadzieję, że już tego nie mają, bo to bardzo popularna gra
a i pamiętaj, że musi być to podstawowe Carcassonne, ta reszta typu księżniczka i smok to jedynie dodatki do podstawowej, takie rozszerzenia
Może w Anglii nie jest tak bardzo popularnadzięki raz jeszcze!
chodzi o tą część : http://www.empik.com/bard-carcassonne-gra-planszowa-bard,p1045660282,zabawki-p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 17:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-