Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANKA z czego śmiać ?? Śliczny brzunio !!
)) zdjęcie seksi fleksi w bieliźnie
nasz pedofilek forumowy bedzie miał na co popatrzeć hihi
Hwesta nie zazdroszczę sytuacji, bo na pewno sama bym przeżywała ale postaraj się ją olać. Wrzuć totalną zlewkę na tą kobietę. Niech się wypcha!
Iwonka no mam nadzieje, że zdążą jutro to skończyć, jak nie to dokończą w pt ale wkońcu będą! I będzie można z Nowym Rokiem zaczynać remont w środku))
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Ja mam też na piersiach czerwone krechy ojojoj no nic juz nie pocznę a brzuszek na razie w dobrym stanie hehe oby tak byłoooo ;p
Rudzia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:No ja się pocieszam że w stroju kąpielowym nie będzie tych na cyckach widać bo pod cyckiem mam, aby na brzuszku nie wyszły....
A ja mam wlasnie po bokach na gorze!wiec bedzie widac.. i nie bede mogla juz nosic duzych dekoltów
-
hwesta wrote:Ja jestem zdania teraz,ze nie powinien iść mój mąż na te jasełka. Za rok pójdziemy razem,na koniec roku też z naszą Ala. A teraz powinien odpuscic.
Mi się wydaję, że powinniście iść razem teraz. Synowi będzie przykro, że tata nie przyszedł i to się liczyHela85, mantissa, Jaga lubią tę wiadomość
-
Ja trochę z innej beczki - macie jakieś pomysły na grę planszową albo książkę do czytania dla chłopaka w wieku 11 lat? Muszę coś Chrześniakowi kupić, mieszka w Anglii więc książka by była fajna do ćwiczenia j. polskiego, a gra planszowa się przyda do rozgrywek z bratem i rodzicami
Jakieś propozycje ? Monopoly mają .. tyle wiem -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Anka1501 tylko,ze ja nie czuje się na siłach na konfrontację z jego była żona znowu,to wariatka...i za dużo stresu by mnie to kosztowalo
Zrób jak uważasz ale wg mnie ojciec iść powinien a po drugie ona sobie może gadać, a jak jej pokażesz ze na jej życzenie nie poszłas to Wam całkiem na głowę wejdzieFasia, Hela85, Jaga lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki:)
Niestety nie udało mi się pokonać choroby samej. Od dziś jestem na duomoxie 1g co 8 godzin bo niestety w nocy zaczęłam kaszlec krwią. Ogólnie czuje się okej tylko to gardło. Poniedziałek do nocy mnie gorączka nie opuszczała. Z racji tego że czuje się okej to jutro wracam do pracy.
Ewela widziałam brzuszek. Przepiękny!!!)
Rudziu trzymaj się kochana:*
P.s. Pierniczki upieczone:) ostatnimi blaszkami sparzylam sobie brzuch. Mam wodę miejscami pod skórą. Oby młodziutka nie miała gdzieś myszki na ciele:/
Buziak i do jutra!)
Ewelcia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, ja mam zawsze problem z prezentami dla nich. Pewnie kupimy Scrabble i jakąś ksiązkę może nam polecą w księgarni.
ROBOTKA jesteś nienormalna! kaszlesz krwią i pierniczki jeszcze pieczesz, weź Ty się ogarnij kobieto!i w domu leżeć, a nie do pracy chodzić!
-
hwesta wrote:Dlatego wolałabym żeby on tez nie szedl:/
Nie wiem... Ale jestem zdania, że uczucia dzieci są ważniejsze i ja swojego sama wyganiam, żeby jak najwięcej uczestniczył w ich życiu. Nic Ci nie będzie jak pójdziesz z nim na jasełka a dziecko będzie szczęśliwe. Twój wybór czy pójdziesz ale wg mnie nie możesz wymagać od męża, żeby nie szedlHela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia jak książka to o czymś co go interesuje a np tez są takie fajne zestawy małego technika czy cos takiego. Kiedyś bratu kupiłam chyba na 12 lat i on bardzo się tym zainteresował bo mógł np sam zbudować radioodbiornik albo wentylator
Fasia lubi tę wiadomość
-
Hela masz rację. Oni mają już wszystko, naprawdę. Moja bratowa powiedziała, że gra planszowa lub książka będzie super prezentem, bo grać grają i bardzo lubią takie planszówki, a książka polska wiadomo że będzie dobrym treningiem
coś wymyślę
Hela85 lubi tę wiadomość