X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta moj ma syna 20 letniego i nie ma z nim żadnego kontaktu bo była baba z nowym mężem fagasem nastawiał chłopaka od małego przeciw niemu ! Wiesz jak moj się cZuje :( przykre bo Ignaś nie pozna brata .Bonten chłopak nawet niechcengadac z moim . Moj 19 lat temu się rozszedł bo tamta poszła mu w progi zycie !

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ale Ty jesteś dorosła i niestety ale trzeba było o tym wcześniej myśleć. Ja się w moim zakochałam od pierwszego wejrzenia i fakt posiadanych przez niego dzieci był dla mnie trudny. Wiele razy były wojny między nami bo sobie wymyslalam różne rzeczy. Dopiero jak urodziłam syna i widziałam jakim jest cudownym ojcem dla niego zrozumiałam, że pierw są dzieci a potem dopiero ja. Postaw się w jego sytuacji

Hela85 lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja corka tez nie pozna brata :( ehh

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłop po przejściach jest zajebistych przejściach ! I weź nie kochaj nie wspieraj .Czasem taka porażka uczy na całe zycie i wtedy ludzie zaczynaja doceniać to co mają.

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chcemy kontakt z synem meza, sprawy sądowe się toczą o to,była żona nastawia małego przeciwko nam,zle o mnie mowi,o naszej Ali. To jest normalna wojna,makabra

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Moja corka tez nie pozna brata :( ehh
    No widzisz rudzia przykro az się robi :(

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti przykre to :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta jak żałujesz, że za niego wyszłaś to czemu się nie rozwiedziecie? w życiu bym się nie męczyła jakby mi było źle

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niech zacznie doceniac,ze walczę o jego dziecko razem z nim,ze dbam o nie, a nie mi krzyczeć ze mi przeszkadza to jest nie fair i ja nie mam zamiaru udawać ze nic się nie dzieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Krysti przykre to :(
    Moj płacił alimenty nawet do 18 lat ale syna z pare razy widział ! A on do mojego pisze spadaj wal się ,co to za wychowanie mowię do mojego . No brak słów ,przez Facebooka ma kontakt z synem a ten nawet wyrzucił mojego ze znajomych no chore .Niezle go tamta wychowała i nastawiał ah jej przykre a co ma siostrę ,a brata moze kiedyś pozna jak bedzie chciał .Bylomby mi miło bo to dojrzały chłopak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:11

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, jesteście dorośli i jakoś musicie sobie z tym poradzić

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta emocje robią swoje i mieszają nieźle w czaszce, łatwo dać się im ponieść i nawrzucać sobie nawzajem, ludzie to przecież nie anioły,ważne by potem uspokoić się, przemyśleć i dogadać,jesteście razem z jakiegoś powodu, docieracie się, na pewno nie wiemy wszystkiego ale jedno jest pewne,że teraz nie powinnaś się przejmować, miej takie sprawy w d.... i myśl o dobru dziecka,na pewno nie jest łatwo ale musisz to zrobić dla św. spokoju. A te nasze babskie wyobrażenia o wspaniałym małżeństwie czy choćby cudownym macierzyństwie potrafią nam potem nieźle namącić i rzeczywistość może przytłoczyć ale trzeba trzymać się plusów i szukać ich dookoła

Przemyśl wszystko na spokojnie.

Spadam bo za bardzo się wymądrzam i same mnie wyrzucicie.

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moj płacił alimenty nawet do 18 lat ale syna z pare razy widział ! A on do mojego pisze spadaj wal się ,co to za wychowanie mowię do mojego . Ona brak słów

Nie wyobrażam sobie tego. Mój ma super kontakt z synami i jest szczęśliwy, że ich ma. Wiem jak by cierpiał jakby nie mógł ich widywac

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykre to wszystko

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wyobrazenia o wszystkim rozjechaly. Począwszy od malzenstwa,poprzez moja rodzinę a na cudownym okresie ciąży skończywszy :/ idę tez stad,dzieki dziewczyny, że piszecie swoje zdanie,to pomaga. mam za dużo żalu w sobie teraz... wyplacze się i będzie ok. Ida święta przecież.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

A ja bardzo lubię i cenię sobie Twoje rady :)

hwesta, Hela85, Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

Hela ty taka magiczna jestes mnie się czyta ciebie jak bym siostrę czytała moją :)

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    No niestety człowiek człowiekowi coraz częściej tylko nienawiść ma do zaoferowania, widać to niemalże na każdym kroku
    Oj tak zgadzam się .

Hela85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ty się nie rozczulaj nad sobą ty rób tak byście wy byli szczęśliwi i uśmiechnięci razem ciepło wdzięczność mieli dla siebie ty tak powiedz swojemu pogadaj z nim .Powiedz ze przepraszasz wyżal się .Powiedz co czujesz jakie masz uczucia i ze go bardzo kochasz i ze sie martwiisz zeby było wszystko dobrze bo tego pragniesz .:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:25

Anka1501, Hela85, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh jej spageti robic trza:D

‹‹ 1526 1527 1528 1529 1530 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ