Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHwesta moj ma syna 20 letniego i nie ma z nim żadnego kontaktu bo była baba z nowym mężem fagasem nastawiał chłopaka od małego przeciw niemu ! Wiesz jak moj się cZuje
przykre bo Ignaś nie pozna brata .Bonten chłopak nawet niechcengadac z moim . Moj 19 lat temu się rozszedł bo tamta poszła mu w progi zycie !
-
Hwesta ale Ty jesteś dorosła i niestety ale trzeba było o tym wcześniej myśleć. Ja się w moim zakochałam od pierwszego wejrzenia i fakt posiadanych przez niego dzieci był dla mnie trudny. Wiele razy były wojny między nami bo sobie wymyslalam różne rzeczy. Dopiero jak urodziłam syna i widziałam jakim jest cudownym ojcem dla niego zrozumiałam, że pierw są dzieci a potem dopiero ja. Postaw się w jego sytuacji
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti przykre to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:11
-
nick nieaktualnyHwesta emocje robią swoje i mieszają nieźle w czaszce, łatwo dać się im ponieść i nawrzucać sobie nawzajem, ludzie to przecież nie anioły,ważne by potem uspokoić się, przemyśleć i dogadać,jesteście razem z jakiegoś powodu, docieracie się, na pewno nie wiemy wszystkiego ale jedno jest pewne,że teraz nie powinnaś się przejmować, miej takie sprawy w d.... i myśl o dobru dziecka,na pewno nie jest łatwo ale musisz to zrobić dla św. spokoju. A te nasze babskie wyobrażenia o wspaniałym małżeństwie czy choćby cudownym macierzyństwie potrafią nam potem nieźle namącić i rzeczywistość może przytłoczyć ale trzeba trzymać się plusów i szukać ich dookoła
Przemyśl wszystko na spokojnie.
Spadam bo za bardzo się wymądrzam i same mnie wyrzucicie.Fasia lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Moj płacił alimenty nawet do 18 lat ale syna z pare razy widział ! A on do mojego pisze spadaj wal się ,co to za wychowanie mowię do mojego . Ona brak słów
Nie wyobrażam sobie tego. Mój ma super kontakt z synami i jest szczęśliwy, że ich ma. Wiem jak by cierpiał jakby nie mógł ich widywac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi się wyobrazenia o wszystkim rozjechaly. Począwszy od malzenstwa,poprzez moja rodzinę a na cudownym okresie ciąży skończywszy
idę tez stad,dzieki dziewczyny, że piszecie swoje zdanie,to pomaga. mam za dużo żalu w sobie teraz... wyplacze się i będzie ok. Ida święta przecież.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta ty się nie rozczulaj nad sobą ty rób tak byście wy byli szczęśliwi i uśmiechnięci razem ciepło wdzięczność mieli dla siebie ty tak powiedz swojemu pogadaj z nim .Powiedz ze przepraszasz wyżal się .Powiedz co czujesz jakie masz uczucia i ze go bardzo kochasz i ze sie martwiisz zeby było wszystko dobrze bo tego pragniesz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 19:25
Anka1501, Hela85, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny