Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzyli zdania na temat bożeny sa podzielone ale tak czy siak nie jestem sama w swojej niedoli wiec nie będę schizowala
Na TVN style-ekstremalne poirody. Ide się pokatowac. Sado maso
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:12
mimka84, Fasia, Amy, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Czyli zdania na temat bożeny sa podzielone ale tak czy siak nie jestem sama w swojej niedoli wiec nie będę schizowala
Na TVN style-ekstremalne poirody. Ide się pokatowac. Sado maso
-
Mimka idę zrobić sobie tosty, a później pod prysznic i będę na męża czekać. Pewnie ściągnie za godzinkę .. Ehhh .. Wiecie co? Nie mogę się doczekać jak zamieszkamy razem! Przyszły rok będzie przełomowy w naszym życiu. Urodzi nam się dziecko, skończymy przebudowę domu, zamieszkamy RAZEM sami !
To będzie jakiś kosmos
teraz zajmujemy jeden pokój, za jedną ścianą tato, za drugą mój brat. Jakieś 15m2 mamy dla siebie, a będziemy mieć ze 100m2
Zero prywatności, intymności bo wiecie jak to jest mieszkać z kimś. A już za jakieś 9-10 miesięcy będziemy w końcu mieć swoje cudowne miejsce na ziemi z Naszym małym Julinkiem
Nie mogę się doczekać!
Ok idę po tosty, poniosło mnie z tym wywodem (nie czytać wzwodem!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:29
Bambi85, KasiaKwiatek, Lwica, CzaryMary, Angela89, Amy, sylvia007, Hela85, Militta110816, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mimka idę zrobić sobie tosty, a później pod prysznic i będę na męża czekać. Pewnie ściągnie za godzinkę .. Ehhh .. Wiecie co? Nie mogę się doczekać jak zamieszkamy razem! Przyszły rok będzie przełomowy w naszym życiu. Urodzi nam się dziecko, skończymy przebudowę domu, zamieszkamy RAZEM sami !
To będzie jakiś kosmos
teraz zajmujemy jeden pokój, za jedną ścianą tato, za drugą mój brat. Jakieś 15m2 mamy dla siebie. Zero prywatności, intymności bo wiecie jak to jest mieszkać z kimś. A już za jakieś 9-10 miesięcy będziemy w końcu mieć swoje cudowne miejsce na ziemi z Naszym małym Julinkiem
Nie mogę się doczekać!
Ok idę po tosty, poniosło mnie z tym wywodem (nie czytać wzwodem!)
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Czaaaad nie?
żebyśmy nie zwariowały od tego szczęścia
są na tym osiedlu takie mieszkania ale trochę za dużo wyjdzie z wyposażeniem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny normalnie muszę się pochwalić, że mój mąż przemówił ludzkim głosem
ostatnio mam problemy z apetytem wielkie i ogólnie na nic ochoty nie mam, a dzisiaj mówiłam teściowej, że zjadłabym kebaba, no i teraz mój mąż zadzwonił do mnie po wyjściu z pracy i pyta czy dalej mam ochotę na kebaba, bo może mi przywieźć jeśli chce!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 21:40
Angela89, Amy, Hela85, Bambi85, mantissa, Militta110816, Krysti, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż milczy,obraza majestatu, nie chce rozmawiać. Ja go nie mam za co przepraszac. Nie będę też zmuszala do rozmowy. A jutro mezus jak codziennie rano założy garnitur,zamknie drzwi i spędzi dzień na spotkaniach na których jest zawsze tak zajety,że nie ma czasu zadzwonić i zapytać jak się czuje. Jestem inkubatorem. Nie chce tak myśleć i czuc,ale tak czuje.