Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Jak ty się juz umylas to chciałam ci powiedzieć ze na pewno zrobilas to niedokladnie. Do poprawki !!
Nie mogę się oderwać od Was !! Brudem zarosnę .. ok iiiiiiiiiiidę! -
Dzięki
no wreszcie się odwazylam jej napisać co o tym myślę. Ale najgorsze jest to ze ja mak taki porypany charakter ze takie słowa zawsze we mnie ziarenko niepewności zasieja i teraz oczywiście znów zaczelam o tym myśleć... Ale przecież jakby mi cos było to nie wypuścili by mnie ze szpitala dlatego koniec rozmów z moja kuzynka super pozytywną koniec myślenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dziewczyny dobrze prawią ! polać im piccolo Ola olej ją. Nie ma co sobie nią głowę zawracać.
Ja jakiś czas temu płakałam mężowi i koleżance która już córkę i wam też że koleżanki z którymi kiedyś imprezowałam spotykałam się poznikały jak zaszłam w ciążę że nie mam z kim o tym wszystkim pogadać. Teraz cieszę się bo okazało się kto kim jest.
No to jest przykre jak tak się okazuje kto jest kim. Ja ta kuzynkę tak wspieralam cala ciążę bo miała ciężką a ona mnie cały czas dołuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:
ale ten twój kot mnie rozbawił na tym pierwszym zdjęciu jak patrzy w górę.
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ale Słonce, lepiej eliminować takich ludzi którzy zamiast wspierać dołują już teraz, aby później jak dziecko będzie nie pojawiała się z niepozytywną energią.
Tez Ci polejemy tego picollo. Mądrze gadasz dziolchaAngela89 lubi tę wiadomość
-
Czyściutka
Mąż wraca po 16h pracy mega wkurzony więc ja też się żegnam. Kurtkę Mu pokażę chyba jutro ...
Śpijcie dobrze Wariatki moje Kochane
Krysti dziękujęiwonka1077, Amy, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra kocie Fasi, powiedz pańci zeby juz wylazila z wanny bo co za dużo to niezdrowo.
Ja tez juz ide. Chłop mój na wigilii firmowej a ja biedny zuczek sama ... Buuu ide poplakac do poduszki....
...
Co ja gadam ... Nie jestem sama, przecież jest ze mną mój towarzysz ... Syńcio
Idziemy śpiewać kołysanki..
Dobranoc ciotkiiwonka1077, Fasia, Hela85, Krysti lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Nio ja też mykam spać , nie produkujcie za duzo ale żebym miała co czytać przy śniadaniu
dobranocDobranoc. Ja też zmykam.
iwonka1077, Fasia, CzaryMary, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny