Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaga Lilianka piękne, już Ci kiedyś pisałam, że jakbym miała dziewczynkę to tak bym na imię jej dała
Jak ja odpowiadam na pytania o imię to na szczęście wszyscy reagują w porzo
Spróbowali by inaczej...jednym się podoba innym pewnie średnio ale zawsze reagują o fajnie, ładnie, super itd chyba wzbudzam respekt i wiedzą, że lepiej mi głupio nie krytykować bo zabijęi oczy wydrapię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 12:22
Jaga lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Amy to bynajmniej na święta im trochę łańcuch poluźnij i daj miskę z wodą
Bo Ci jaj nie będą chciały znosić i co będziesz biedna jeść ? Paczkę będziemy musiały ci robic
Ty chyba też matury nie masz - jak używasz słowo "bynajmniej" ?! szkoliłam, a Wy dalej nic nie załapałyście !!Angela89, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Kasiu brzuszek śliczny !
Ja już dawno swoich stópek nie widzę no chyba, że się lekko do przodu wychylę hihi
A kociaki słodkie! Widzę, ze trikolorkę masz)
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę się ogarnąc
bo w wyrze caly dzien nie mam zamiaru lezec ,choc pogoda jest deszczowa to mogla bym zostać
pies się sam się nie wyprowadzi zwlaszcza w centrum co inne gdybym ja miala ogród ale na przyszlyvrok juz bedzie wiec luzik .W styczniu moj do pl jedzie po nasze auto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 12:25
-
Amy wrote:Fasia hahaahah pamiętaj że brak postępów w nauce ucznia to porażka nauczyciela
więc to ty masz problem
Okej ide, bawcie się dobrze
Może bym i uwierzyła gdybym miała za uczniów kogoś innego niż Wyw tym przypadku ta teoria się nie sprawdza
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ty chyba też matury nie masz - jak używasz słowo "bynajmniej" ?! szkoliłam, a Wy dalej nic nie załapałyście !!
Czyli to ja taka głupia jestem i dalej nie wiem jak to słowo powinno się używać.
Pisałam już że kupiłam mature, a studia lic. obroniłam po znajomości a mgr obronie na brzuchEwelcia, Bambi85, Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno dobra ja zgłodniałam, idę coś wszamać, a potem do sklepu, muszę kupić folię do pakowania i resztę rzeczy żeby ładnie zapakować mydełka z Lawendowej Farmy polecone przez Helę (pachną nieziemsko, aż mi szkoda ich rozdawać
) do tego po pierniczku dla każdego
Hela85, CzaryMary, Bambi85, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Bambi tak mysle ze mam to dziedziczne ze mi juz wychodzą zylaki ,moja mama ma sporo
Ps. JAGA mnie tez Lilianka bardzo sie podoba, dla dziewczynki bralam wiele imion pod uwage z synkiem jest problem. Nie wiem w ogole po co ludzie komentuja te imiona,mnie co prawda sie nie zdarzylo, ale co kogo obchodzi jak dam mojemu dziecku na imie,Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 12:34
Hela85, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej cioteczki
Nadrukowałyście jak pracowite elfy św. Mikołaja
Witamy się z Synalkiem w nowym tygodniu
[IMG]http://images68.fotosik.pl/461/0e173a60d6a56ac7m Kto reflektuje taką herbatkę zimową ?? Pomarańcze, cytryna, goździki, sok malinowy ... mmmmm pycha!![/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:03
Angela89, Fasia, Hela85, Klaudia90, Ewelcia, Bambi85, Jaga, mantissa, Rudzia, olka30, Amy, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Czary brzuszek cudo
w ogóle macie super urządzone mieszkanie! Mój styl! pięknie
No i podziwiam, że nosisz jeszcze spodnie nie ciążowe. Ja w te sprzed ciązy nie ma szans żebym weszła, zatrzymuja się na kolanach i dalej nie wchodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 12:36
mimka84 lubi tę wiadomość