Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Nie potrafię z tel linka wstawić ale wpisz materac do gondoli w wyszukiwanie i tam jest taki za 28zł+przesyłka
Znalazłam, dziękiszkoda tylko, że taki cienki bo ma tylko 2cm ale jakbym dała tekturkę pod spód to zawsze lepszy taki z kokosem w środku niż sama badziewna pianka
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Mnie ostatnio znowu boli brzuch jak wstaję, tzn ciągnie mnie trochę do dołu. Boli mnie prawa strona brzucha ale to przez to, że dziecko tylko po tej stronie jest. Widzę nawet jaki mam krzywy brzuchol - lewa strona mięciutka lekko wklęsła, a prawa twarda jak kamyczek i wypukła. Co to będzie dalej jak Julek urośnie
No i przez te bóle znowu się stresuję, ze mogą oznaczać coś złego chociaż wiem, że tak nie jest, bo pytałam lekarki. Wizyta 12 stycznia więc zobaczymy co tam słychać w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 14:13
-
nick nieaktualny
-
Moja znajoma właśnie urodziła bliźniaki !!
)) chłopca i dziewczynkę, jakie dwa małe cuuuda
))
Anka1501, mimka84, CzaryMary, Bambi85, hwesta, Angela89, Krysti, Klaudia90, Rudzia, Ulka84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Kochana, stany uniesienia póki co miewam jedynie z mężem, ewentualnie jak coś fajnego się przyśni
Po to jest forum, aby dyskutować, wymieniać poglądy. Interesuje mnie opinia innych osób, sama mam swoje preferencje i anty
pociągnęłam Anię za język i zaargumentowała mi swoje zdanie, wiem co miała na myśli, co mnie absolutnie satysfakcjonuje. Bałam się, że jakiś większy "diabeł" czai się w tych łóżeczkach, a ja o nim nie wiedziałam.
wybacz, jakaś flegmatyczna się zrobiłam przez tą chorobę i nadwrażliwa:)
no i super:) ja lubię szczególnie czytać czyjąś wymianę zdańa jak mam coś do powiedzenia konkretnego to dopiero wtedy się udzielam:)
hehe noooo poczekajcie za chwilę 30 tydzień ciąży a potem poleci:)
zresztą....leci cały czas:Dliloe lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Dobrze, że tu na forum jeszcze poświąteczny spokój, przynajmniej nie trzeba dużo nadrabiać. Ja dzisiaj pół dnia planowałam ustawienie łóżeczka i komody z przewijakiem w naszej sypialni, bno na początek właśnie w niej ulokujemy Ninkę.
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem ciekawa jak to u mnie bedzie hihi termin mam na 28marca az sie boje wiec moge byc jedna z pierwszych hihi jeszcze Amy z tego co pamietam ma podobny termin.
Jej 8 stycznia mam wizyte u kardiologa po 2 latach przerwy ciekawa jestem jak tam moje serce ale po samopoczuciu obstawiam ze wsio dobrze. Żadnych zaslabniec jedynie czasem kolatania albo klucia ale to rzadko i pewnie wiekszosc na tle nerwowym. Pewnie dostane skiierowanie na holtera bede miala ukg i ekg a potem kolejna kontrola i dowiem sie co z moim porodem jakie sa wskazania itd. -
nick nieaktualny
-
Co do porodów to te co to niby mają rodzić najwcześniej i nie mówię tu o najszybszym terminie porodu tylko komplikacjach w ciąży mogą urodzić przecież jako ostatnie, a te co mają terminy na końcu kwietnia może się zdarzyć nawet na końcu marca. Każdej z nas życzę przynajmniej tego 38 tygodnia
Rudzia, hwesta lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
przyszlo dzis z H&M co zamowilam,bo byly na przeceniebodziak roz 68 i male uggi
Ja bylam na zakupach z siostra w miescie, Sofii dostala cos oczywiscie
pochwale sie
ale jestem zmeczooonaaa..
2 bodziaki te na boku zapinane, te polspiochy dwa i zestawik na wyjscie ze szpitalai te bodziaki tez zabiore do szpitala
Lali, Fasia, mantissa, Ulka84, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Dla dzidzi im dluzej w brzuszku tym lepiej, wczesniaczki nawet te z 37 tygodnia niestety czesciej miewaja problemy np z nie do konca dojrzalym ukladem pokarmowym. Takze zaciskamy nozki i oby do terminu wytrwac albo chociaz do 38 tyg, mi tam sie az tak nie spieszy
wiadomo, ze sa takie ciaze ktore sa "skazane" na szybsze rozwiazanie, ale jak nie mamy zadnych problemow to na prawde lepiej liczyc na to, ze sie urodzi o czasie a nie przed.
sylvia007, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzien dobry!
przyszlo dzis z H&M co zamowilam,bo byly na przeceniebodziak roz 68 i male uggi
Ja bylam na zakupach z siostra w miescie, Sofii dostala cos oczywiscie
pochwale sie
ale jestem zmeczooonaaa..
2 bodziaki te na boku zapinane, te polspiochy dwa i zestawik na wyjscie ze szpitalai te bodziaki tez zabiore do szpitala