Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Dzień dobry
Na marcowkach kłopoty z cukrzycą, na grudniowkach baby blues i kłopoty z karmieniem (choć moim zdaniem w 80% przypadków na własne życzenie)... Oby nas te atrakcje omijały
Gosha trzymaj sie dzielnie, doświadczona jesteś więc na pewno sobie z tym poradzisz, a skoro w poprzedniej ciąży też miałaś ten kłopot to i tym razem pewnie po porodzie wróci wszystko do normy.
Ja dziś mam wizytę na nfz w szpitalu a glukoza za 10dni.
Tylko zastanawiam się co zrobić. Mam pełną morfologię zrobić i tą glukozę...i nie wiem czy na raz można czy jednak tego kucia sporo i rozbić na dwa dni?
Jak myślicie?
Kasia ja też robiłam przy glukozie morfologie i mnie tylko dwa razy kulaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 26 tygodniu
ROBOTKA Ty pierdoło! uważaj na siebie, bo sobie krzywdę zrobisz! No i witaj na L4kuruj się
GOSHA powodzenia z tą cukrzycą i oby okazało się, że jednak dieta wystarczy !
My będziemy mieć kosz mojżesza na pierwsze miesiące życia Julka. Nie mam miejsca w pokoju żeby wstawić łóżeczko więc kupiliśmy kosz. No i pytanie do Was, bo ja się ciągle nad tym zastanawiam - czy taki kosz może służyć jako jedyny mebel do spania dla niemowlaczka np przez 5 miesięcy? Julek będzie tylko w nim spał w ciągu dnia i w nocy .. Boję się o Jego plecki, bo do łóżeczek kupuje się porządne materace, a w tym jest tylko taki piankowy .. Co myślicie ?? bo jestem w kropce ... Nie chcę żeby moje dziecko miało krzywy kręgosłup .. -
nick nieaktualnymimka84 wrote:Jak byłam nianią to dziecko codziennie spało u mnie w turystycznym, ale to były 2 godzinne drzemki. Rodzice to łóżeczko przywieźli i mieli życzenie aby w nim mały spał. Wiem też że jak jechał na tydzień do babci, to też przez cały czas spał u niej w tym łóżeczku. Dla mnie na krótką metę ok, ale całe noce to już raczej nie bardzo.
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Moj mówi ze ja matka czujna jak osa będe
ja nie bede spac ale dziecko bedzie przy mnie i bede pilnowac .Ja juz tak mam .
Moje chłopaki mają twardy sen a mnie każdy szmer budzi. Dokładnie wiem jak często syn sąsiadów się budzi w nocy bo ja od razu się wybudzam i słucham jak płaczeKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:No właśnie
w nocy wcale nie spalam i jakiegoś doła mam a przecież taka piękna pogoda jest, słoneczko świeci i biało na dworze...
Anka1501 lubi tę wiadomość