Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Robotka swieta sa 5.04 czyli w urodziny mojej corki
hehe przezyje nawet jakbym miała w szpitalu z kruszynką leżeć
mąż z córą sobie radę dadząrodzinę mają niedaleko więc będę miała wszystko pod kontrolą
-
nick nieaktualnyRudzia - cudowne ubranka ! A ten pajacyk z kroliczkiem wymiata !
Ja termin porodu mam na 2 kwietnia. Planuje rodzic przez CC i ciekawa jestem czy ustala mi cięcie na ta date.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:42
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A to nie wiem.. te co ja mam ja fajne, mieciutkie i w ogole super. To moze Ci sie trafily jakies badziewne..nie mam pojecia.. ja uwazam ze h&m tez maja dobre jakosciowo ubranka:)
-
Czery Mary a CC nie ustala się przeważnie na 38 tydzień ciąży??
ok dziewczyny ja już zmykam:)
uruchomiłam sobie pakiet internetu w telefonie więc będziemy w kontakcie:)Fasia, sylvia007, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Czery Mary a CC nie ustala się przeważnie na 38 tydzień ciąży??
ok dziewczyny ja już zmykam:)
uruchomiłam sobie pakiet internetu w telefonie więc będziemy w kontakcie:)
Wlasnie wszystkiego dowiem się na następnej wizycie, czyli 14.01 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jade do szpitala. Po pracy zaczelam krwawic, bylam u swojegog ina od razu i dal mi skierowanie na izbe poloznicze zeby mnie na patologie polozyli. Niby nic zlego tam bardzo nie widac ale mam dwa trzy dni polezec w szpitalu. Trzymajcie kciuki!
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Dziewczyny jade do szpitala. Po pracy zaczelam krwawic, bylam u swojegog ina od razu i dal mi skierowanie na izbe poloznicze zeby mnie na patologie polozyli. Niby nic zlego tam bardzo nie widac ale mam dwa trzy dni polezec w szpitalu. Trzymajcie kciuki!
Ehhh, trzymam kciuki z calej sily . wszystko będzie dobrze.
W miarę możliwości dawaj znać jak się czujesz. -
O matko, trzymaj się tam ADK! Jesteśmy myślami z Tobą! :*
Kurczę, tak się pilnowałam a i tak coś mnie bierze.GArdło od rana boli, w nosie kręci i samopoczucie marne. Kupiłam sobie cukierki szałwiowe i płuczę gardło wodą z solą. Mam nadzieję, że coś pomoże i nie rozwinie się dalej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny