Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny w tym roku tzn w przyszłym żadna z nas nikogo już nie straci! Urodzimy śliczne różowe bobaski!
sylvia007, hwesta, Bambi85, mantissa, weronika86, Gosha, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Kupujecie od razu takie nosidło, które posłuży również jako fotelik do samochodu czy kupujecie od razu fotelik ? Są różne przedziały wagowe 0-13kg 0-18kg i 0-25kg .. które najlepsze ?
-
Fasia wrote:Kupujecie od razu takie nosidło, które posłuży również jako fotelik do samochodu czy kupujecie od razu fotelik ? Są różne przedziały wagowe 0-13kg 0-18kg i 0-25kg .. które najlepsze ?
fotelik. W tych 0-18 i 0-25 pozycja nie jest już taka wygodna dla noworodka
-
mimka84 wrote:Ja mam chrapkę na 0-18 kg z recaro.
Fasia, mimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Bo rozumiem, że te 0-18kg to są typowo samochodowe czyli nie zabiorę w nich dziecka np na szybkie zakupy? A te 0-13kg to takie nosidełka ? Dobrze rozróżniam ?
sorki za głupie pytania
Widzę, że recaro króluje -
Rudzia wrote:Fasia jesli chodzi o moj fotelik do do zestawu sa dolaczone adaptery ktore umozliwiaja wpinanie fotelika do stelazu wozka
Tak tak, rozumiemChodzi mi bardziej o to, że te 0-13kg to takie nosidełka co wyciągasz z samochodu i wpinasz do wózka albo bierzesz w nim dziecko do domu. Natomiast te 0-18 z tego co widzę to już typowe foteliki samochodowe w które się dziecko wkłada w samochodzie i wyjmuje np do wózka, ale się ich nie zabiera. Tak mi się wydaje
-
Fasia wrote:Bo rozumiem, że te 0-18kg to są typowo samochodowe czyli nie zabiorę w nich dziecka np na szybkie zakupy? A te 0-13kg to takie nosidełka ? Dobrze rozróżniam ?
sorki za głupie pytania
Widzę, że recaro króluje -
Fasia wrote:Tak tak, rozumiem
Chodzi mi bardziej o to, że te 0-13kg to takie nosidełka co wyciągasz z samochodu i wpinasz do wózka albo bierzesz w nim dziecko do domu. Natomiast te 0-18 z tego co widzę to już typowe foteliki samochodowe w które się dziecko wkłada w samochodzie i wyjmuje np do wózka, ale się ich nie zabiera. Tak mi się wydaje
Tez tak mi sie wydaje.. ale nie wiem -
ADK trzymaj sie, najwazniejsze ze bedziesz pod opieką
Sylwia pewnie masz na mysli Recaro Privia? moj faworyt . Dla mnie osobiscie rok czasu to sporo, a na mniej wiecej tyle starcza ten fotelik. A orientujecie sie, czy jest juz baza do tego Recaro ktora ma pasowac rowniez do tych fotelikow dla starszych dzieci? bo mialo cos takiego wyjsc nie wiem czy to juz? czy nadal w planach blizej nieokreslonych
-
Sylvia może Recaro Privia? Ma 5* w testach ADAC
Rudzia ja też się nie znam hehe
Ida dla mnie badanie krzywej cukrowej jest koszmarne. Miałam je robione już dwa razy w życiu. Teraz od początku ciąży nie jem słodyczy, ba nawet niewiele słodzę herbatę a czasem nawet piję gorzką co kiedyś było nie do pomyślenia, dlatego boje się, ze po prostu zwymiotuję po wypiciu tego cuda ... dwa razy już mi się to prawie zdarzyło i nawet cytryna nie pomagała
My już wózek mamy więc musimy dokupić fotelik do samochodu, a raczej takie nosidełko. Dla mnie te gwiazdki mają ogromne znaczenie. Mogę oszczędzić na wszystkim ale nie na bezpieczeństwie dziecka, dlatego na fotelik nie będzie mi szkoda kasy mimo iz jak teraz patrzę te Recaro 0-13 kosztują prawie 700zł .. -
BAMBI ja wlasnie chcialam Recaro Privia ale o tej baziw czytalam ze nie pasuje do innych fotelikow i zdecydowslam sie na Maxi Cosi
ze wzgedu na te baze wlasnie.. a Maxi Cosi tez maja dobre opinie wiec mi bez roznicy