Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jesli uzywany fotelik to moim zdaniem tylko od kogos znajomego, z allegro uzywki, nawet markowej bym nie brala, bo skad wiemy ze to nie jest fotelik po wypadku? a takie powypadkowe traca wiekszosc swoich wlasciwosci, ktore wlasnie to bezpieczenstwo gwarantuja
Lali lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Też powoli się przestaję łudzić...dziś tak oberwałam w biodro za leżenie na prawym boku że aż się pies wystraszył. Co to będzie, co to będzie!
Mój ostatnio daje takie popisy z rana i z wieczora, że stwierdzam, że mam dziecko z adhdmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Liloe, my nigdy wcześniej nie zamontowaliśmy przodem. Przecież nawet jak wkładasz do markietowego koszyka to dzieć tyłem jedzie, więc mały nie mógł zacwaniakować że tak wolno. Myślę że problem polegał na spacerówce, bo jak miał 5 m-cy to zaczął przodem w niej jeździć i wiadomo, spodobało się. Także biję się w pierś, że pewnie tu popełniliśmy błąd.
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:No właśnie. I o czymś takim myślę
Dlatego na pierwszy ogień najpewniej pójdzie ten systemowy z wózka, a później coś na dłużej
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda to poszukaj jakiś starszy model fotelika który wypada dobrze w testach, rzuciłąm 150 zł bo takie są czasem ceny z licytacji, ale za 200 zł można spokojnie kupić fotelik recaro 0-13 kg ktory posłuży te 4 miesiące i sprzedać za 150 zł, więc koszt fotelika używanego to 50 zł, przy nowszym modelu jak piszesz koszt po sprzedaniu to rónież 50zł, więc mówimy teraz o śmiesznym koszcie nowego modelu...
Starego trzymają pasy. Dziecka pas na utrzyma, bo jest za lekkie i przy zderzeniu auta zapięte w pasy lata po samochodzie jak manekin, dlatego tak ważne jest zabezpieczenie fotelikiem.
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzien dobry!
przyszlo dzis z H&M co zamowilam,bo byly na przeceniebodziak roz 68 i male uggi
Ja bylam na zakupach z siostra w miescie, Sofii dostala cos oczywiscie
pochwale sie
ale jestem zmeczooonaaa..
2 bodziaki te na boku zapinane, te polspiochy dwa i zestawik na wyjscie ze szpitalai te bodziaki tez zabiore do szpitala
Jakie kupowałaś rozmiary tych ciuszków? A tak w ogóle to śliczne[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ehh zgłupiałam już ... Czyli jak dziecko wyrośnie z takiego nosidełka to kupuje się fotelik 0-25kg czy np 9-36kg ??
Bambi85, Ida, Fasia lubią tę wiadomość