Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie to tak z fotelikiem: gondolkę z wózka bedzie służyła jako fotelik jak dzidzia bedzie mała. Nie chodzi tu o oszczędność, bo akurat mój przeszedł testu wbrew panującej tu opinii... Nie ma 5 gwiazdek w atestach ADAC, OEMATC bo ma 4 ale jest to bardzo wysoka punktacja. Dzidzia leży w nim na płasko (!) lub robie taki mały fotelik w stylu nosidełka.
Kolejny zakup to bedzie fotelik 1-2-3 jest to grupa wiekowa. Od 9 miesięcy do 12 lat... Sa bardzo dobre, wtedy trzeba zainwestować w dobry bo bedzie na całe potrzebne życie fotelikowe naszych pociech.Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj podeszłam do pepco zobaczyć czy jest coś fajnego i te ciuchy są po prostu z DUPY! Bodziaki nie warte tych 10 zł czy nawet po przecenie 5zł... nie wiem czy to moje pepco ma takie gówno w sprzedaży czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 19:29
-
Jeszcze jedno kobietki, jak moge doradzić... Popytajcie swoich mężczyzn czy macie Isofix w autach, w większości aut po 2005 roku juz były montowane. Kolejna wygodna, bezpieczna sprawa o której warto wiedzieć... Nie motamy sie wtedy z pasami.
mimka84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:A ja dzisiaj podeszłam do pepco zobaczyć czy jest coś fajnego i te ciuchy są po prostu z DUPY! Bodziaki nie warte tych 10 zł czy nawet po przecenie 5zł... nie wiem czy to moje pepco ma takie gówno w sprzedaży czy co?
Całkiem możliwe że towar już przebrany, u mnie nie raz są takie ciuchy że lepsze w ciuchlandzie wybieram a nie raz są ubranka jakościowo porównywalne do h&m. -
Amy też mam zamiar wybrać się do Pepco. Dam znać jak to wygląda u nas. Ja ostatnio byłam w ciucholandzie i kupiłam kilka bardzo ładnych ciuszków za kilka złoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 19:31
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyAndzia - u mnie nie było przebrane, bo ja zachodzę do pepco już od 2 miesięcy i widzę że ciuchy są po prostu nie warte ani grosza!
Zachodziłam bo na blogach czytałam że coś z pepco za śmieszne pieniądze, ale jak ja to oglądam, to ręce mi opadają...
Ulka - do ciucholandów też czasem chodzę na rozeznanie i powiem Ci, że wolę dać 10zł w ciucholandzie za cos używanego, niż 10 zł w pepco za nówkę sztukę, bo w moim odczuciu nie warte to ani złotówki -
nick nieaktualnyUlka84 wrote:dziewczyny kiedy kupujecie wanienki, przewijaki, kocyki itp? Mnie już korci, żeby zamówić na allegro
u mnie to chyba nie będzie pory, nie mam weny do kupowania czegokolwiek, wóżek będę odkładała możliwie najdłużej, to samo wanienki łóżeczka kocyki czy przybory dla dziecka
mam tylko kilka sztuk ubranek które kiedyś wklejałamWSTYD!!!!!
Ulka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:dziewczyny kiedy kupujecie wanienki, przewijaki, kocyki itp? Mnie już korci, żeby zamówić na allegro
Ja już mam przwijak, kocyk. Wannę mieliśmy kupować ale stwierdziliśmy że po świętach zagracimy się do końca.
A w Auchanie są wkładki laktacyjne za 14 zł 2 opakowania po 40 szt bodajże w promocji.Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja już mam przwijak, kocyk. Wannę mieliśmy kupować ale stwierdziliśmy że po świętach zagracimy się do końca.
A w Auchanie są wkładki laktacyjne za 14 zł 2 opakowania po 40 szt bodajże w promocji.
a ja wczoraj byłam na jakiejś stronie i widziałam wkładki 72 szt za 7 zł z groszami chyba... -
nick nieaktualny