Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka84 wrote:dziewczyny kiedy kupujecie wanienki, przewijaki, kocyki itp? Mnie już korci, żeby zamówić na allegro
Mój mąż wczoraj był w IKEI i kupił wanienkę, kołdrę i podusię oraz poszewki na to. Ja za to kupiłam kocyk. Mam już dwa - jeden troszkę cieplejszy, drugi cieńszy więc to mi wystarczy na całe lato. Przewijak dostaliśmy. Więc z tych rzeczy mam wsioUlka84 lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:dziewczyny kiedy kupujecie wanienki, przewijaki, kocyki itp? Mnie już korci, żeby zamówić na allegro
ja właśnie planuję na dniach zamówić miękki przewijak na allegro, a kocyk chyba w smyku kupię
Ida, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Przewijaki zależą od wielkości łóżeczka. Bo jak masz łóżeczko 120x60, a kupisz dłuższy przewijak to może się gibnąć niechcący, więc lepiej kupić pasujący długością.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
AMY biedna Ty! To Ty musisz gdzieś dalej jeździć na zakupy? Wyrazy współczucia chociaż to może i dobrze, tzn dla mnie - byłabym bogatsza, bo jak mam te wszystkie centra pod nosem i wiem, że są wyprzedaże to kuuuusi
A ja mam przewijak ale taki osobny, nie kładziony na łóżeczko. Taka jakby szafka wiklinowa z półkami -
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY biedna Ty! To Ty musisz gdzieś dalej jeździć na zakupy? Wyrazy współczucia chociaż to może i dobrze, tzn dla mnie - byłabym bogatsza, bo jak mam te wszystkie centra pod nosem i wiem, że są wyprzedaże to kuuuusi
Fasia ja jeżdzę na zakupy do Rzeszowa, to jakieś 35 km od moich teściów, owszem jest bliżej (14km) gdzieś jakieś centrum, ale szkoda tam chodzićwięc jak już nas zbiera na zakupy to jedziemy do Rzeszowa do Millenium Hall
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Fasia ja jeżdzę na zakupy do Rzeszowa, to jakieś 35 km od moich teściów, owszem jest bliżej (14km) gdzieś jakieś centrum, ale szkoda tam chodzić
więc jak już nas zbiera na zakupy to jedziemy do Rzeszowa do Millenium Hall
No to jakbym miała centrum 35km od domu to byłabym bogataAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny