Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie będę czytać co tam naskrobałyście bo nie bede miala co jutro robic do godziny odwiedzin
Leżę juz od jakiegos czasu na lozku. Krwawienie na chwile obecna ustalo i mam nadzieje ze juz nie wroci. Mieli mi jeszcze dzisiaj zrobic usg ale chyba juz nic z tego. Ja sie czuje dobrze, Franek byl bardzo aktywny ale teraz juz sie uspokoil, chyba udzielały mu sie moje nerwy. Mam nadzieję, że w środę wyjdę! Jutro ma dyżur moj lekarz prowadzący i mam nadzieje że dobrze się mną zajmie.Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja najpierw kupiłam lóżeczko, a później wózek. Te większe rzeczy lepiej sobie rozłożyć, żeby nie wydawać kilku tyś . na raz.
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj oglądałam w necie ubranka że smyka i reserved. Już się nie mogę doczekać kiedy pojadę na łowy
tylko w zarze nic mnie nie zachwyciło dla Ninki. Za to dla Gabi upatrzyłam sporo ubrań z zary, ale poczekamy na drugą turę wyprzedaży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:40
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nikt mnie dziś o zdjęcie nie prosi ...
O właśnie ! Amy dawaj fotkę w kiecce
Fasia jutro ją ubiorę i zrobię, bo w święta oczywiście było takie zamieszanie, że nie dałam rady nawet pół zdjęcia cyknąć..
wrzucaj, toś nowy tydzień zaczęła!ja jutro wrzucę bo u mnie też już od wczoraj nowy tydzień
Fasia lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Sylvia powiedz mi ty ile rzeczy kupujesz i co bo ty juz doswiadczona ,doradz mi co ile mi potrzeba bede wdzięcznA.
Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ja mam juz wozek (z fotelikiem do auta
), łóżeczko, materacyk zamówiony. Kupiłam ochraniacz do łóżeczka i kołderkę a mi z łóżeczkiem sprezentowali kolejny protektor i kołderkę wsrtosci 100€! Byłam mega szczęśliwa jak przyszło zamowienie
beda teraz 2 komplety
Komoda przyjdzie jutro jest z przybierakiem, ktory jak sie podniesie pod spodem ma wanienkę... Czyli te rzeczy najgrubsze juz mam... Ciuszki używane po chrześniaku, jest waliza, sama nic nie kupiłam, czekam do stycznia na przecenykupiłam jeszcze kocyk z misiem w Ikei, jeden komplet pościeli i 6 pieluch tez w Ikea... I to bedzie chyba na tyle...
W przyszłym tyg kupie sobie piezamie i szlafrok do szpitala... Bo te moje domówki to wstydtymbardziej ze ja śpię zawsze na golaska, to nic szczególnie nie mam...
A ciuszki to bede kupować raczej w sieciówkach typu Zara, H&M czy Prenatal... Taniocha na przecenachale tez bez zbędnej wariacji... Jakas pakę bodziakow itp.
Krysti, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Fajnie nam się trafiło, że możemy na spokojnie teraz na wyprzedażach kupować, jak ktoś ma termin np. na grudzień to już na wyprzedażach nie poszaleje, a można naprawdę zaoszczędzić.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Jakby przeceny dotyczyły wózków, czy łóżeczek to byłoby fajnie...
Hihi a u mnie te rzeczy tez s aprzecenionedo 8 stycznia przeceny sa w KAZDYM sklepie
. No alw niestety ja na razie nie kupuje tych duzych rzeczy bo nie mialabym miejsca gdzie to trzymac
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Jakby przeceny dotyczyły wózków, czy łóżeczek to byłoby fajnie...
ale na ubraniach też sporo zaoszczędzić zwłaszcza jeśli ktoś tak jak ja kupuję wszystkie nowe