Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O jaaaa! Sprawdzałam czy w Polsce sa łóżeczka, komody itp tej firmy co tu zakupiłam, no myślimy żeby zjechać do Polski i taka barierkę do łóżeczka chciałam spr... Słuchajcie! W PL za łóżeczka firmy MICUNA to 2000zl trzeba dac, minimum! Tutaj +/- po 200€... co za zdzierstwo...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Sylvia ubranka ile sztuk czego bo ja juz mam wir w glowie .
To taka podstawaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:06
Fasia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:O jaaaa! Sprawdzałam czy w Polsce sa łóżeczka, komody itp tej firmy co tu zakupiłam, no myślimy żeby zjechać do Polski i taka barierkę do łóżeczka chciałam spr... Słuchajcie! W PL za łóżeczka firmy MICUNA to 2000zl trzeba dac, minimum! Tutaj +/- po 200€... co za zdzierstwo...
-
IDA nie słyszałam o tym sklepie na Strzeleckiej. U nas ogólnie lipa z takimi sklepami dla dzieci
A byłaś może w tym ciucholandzie na ZWMie koło kościoła? Tzn to chyba komis dziecięcy jest. Planuję tam na dniach podskoczyć i zobaczyć co mają w asortymencie..
AMY serio ?? Śmiałam się własnie do męża, że zaraz napiszesz, że brzuchol dalej w miejscuale w sumie racja, odnoszę wrażenie, że do przodu już nie rośnie tylko zwiększa swoją wysokość, niedługo podejdzie mi całkowicie pod cycki
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ot, europejskie ceny nie dla Polaków...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 21:08
-
nick nieaktualnyFasia wrote:IDA nie słyszałam o tym sklepie na Strzeleckiej. U nas ogólnie lipa z takimi sklepami dla dzieci
A byłaś może w tym ciucholandzie na ZWMie koło kościoła? Tzn to chyba komis dziecięcy jest. Planuję tam na dniach podskoczyć i zobaczyć co mają w asortymencie..
AMY serio ?? Śmiałam się własnie do męża, że zaraz napiszesz, że brzuchol dalej w miejscuale w sumie racja, odnoszę wrażenie, że do przodu już nie rośnie tylko zwiększa swoją wysokość, niedługo podejdzie mi całkowicie pod cycki
Bo nie urósł
tylko się okrągły pod cycem właśnie robiJuż Ci nie urośnie
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia - ja o tym na Strzeleckiej nie słyszałam, ale czy to nie Ty mi tu na forum napisałaś, że taki istnieje?
Byłam dzisiaj w Lomie na badaniu, więc podskoczyłam.
Do ciucholandów nie chodzę, więc się nie orientuję. Ale skoro to komis dziecięcy to może się wybiorę.
Wiem, że jest jeszcze na Wodociągowej Baby Blue chyba się zwie. Ale co tam jest - nie wiem
Nie, nie. To na pewno nie ja o tym pisałamwłasnie mnie uświadomiłaś, ze takowy istnieje
Jak odwiedzę ten komis do tam znać czy warto
-
Amy wrote:Bo nie urósł
tylko się okrągły pod cycem właśnie robiJuż Ci nie urośnie
Musi urosnąć, bo gdzie to dziecko się pomieści ?Zaznaczam, że głównie rośnie mi prawa strona brzucha
tzn dziecko tam siedzi i ten brzuch taki krzywy jest .. Śmieję się, że po porodzie lewa strona będzie płaska, a na prawej skóra po kolana mi będzie wisieć
-
Spotykam się z podzielonymi zdaniami na temat wielkości mojego brzuszka. Te dziewczyny które mają już dzieci mówią, ze brzuszek mam spory, a te co dzieci nie mają, ze jest malutki i, że w 3 miesiącu już się taki ma
jakie to człowiek może mieć różne spojrzenie na daną rzecz
weronika86 lubi tę wiadomość