Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Jeeeeesuuuu ratunku dziewczyny!
Siedzę w tej cholernej przychodni i czekam na wizytę...opóźnienie 2.5godz
dlatego cenię sobie wizyty prywatne, choćby przez te 2.5 godzinne obsówy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:01
-
nick nieaktualny
-
Ja w lutym zamawiam wozek i fotelik a w marcu juz lozeczko, wanienka i reszta pierdul, pojedziemy wtedy do najwiekszego sklepu z art dzieciecymi w Sztokholmie i tam juz kupie wszystko na raz
Ja mam jednak jutro przyjsc na kontrole do szpitala...dobrze ze jutro ale z drugiej strony sie boje. . Eh,, -
Amy ja też uważam, że w pepco mają szajs. Może że trzy rzeczy kupiłam dla starszego syna i po dwóch czy trzech praniach poszły w kibel. Za to w w lumpie kupuje przeważnie ciuchy Next, Disney, H&M a ostatnio super bluzę Adidas małemu kupiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:05
Angela89, Amy, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Jeeeeesuuuu ratunku dziewczyny!
Siedzę w tej cholernej przychodni i czekam na wizytę...opóźnienie 2.5godz
Ja ostatnio miałam wizytę prywatną na 19.15. Jak przyjechałam byłam 12 w kolejce .. Weszłam o 20.45 tylko dlatego, ze moja lekarka wie, że dojeżdżam do niej z innego miasta no i byłam u niej wtedy pierwszy raz po wyjściu ze szpitala więc chciała mnie szybko zbadać żebym nie musiała czekać. Jak wychodziłam po 21 to w poczekalni czekało jeszcze 6 kobiet .. -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Taa to ty chyba nie byłaś u mojej lekarki
godzinę opóźnienie w okolicach 19 to u niej chyba norma a chodzę prywatnie. Dlatego teraz próbuje się zapisywać jak najszybciej no ale jutro mam na 18 więc pewnie koło 19 wejdę ;/
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Amy ja też uważam, że w pepco mają szajs. Może że trzy rzeczy kupiłam dla starszego syna i po dwóch czy trzech praniach poszły w kibel. Za to w w lampie kupuje przeważnie ciuchy Next, Disney, H&M a ostatnio super bluzę Adidas małemu kupiłam
znaczy się że pepco po prostu głównie ma szajs w sprzedaży -
U mnie tez jak jestem umowiona do gina na konkretna godzine to dokladnie o tej wchodze do gabinetu.. Wspolczuje WaM dziewczyny tyle czekac,, ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 20:06
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:u prywatnych też się zdarza jak się dużo pań pojawi na monitoring. Ale do mnie na komóre położna dzwoni i mi mówi czy jechać czy lepiej jeszcze przy kawce w domku posiedzieć
U mnie jeszcze ani razu nie było takiej sytuacji, gdzie musiałabym czekać dłużej niż 5mini całe szczęście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Takie moje zdanie. Co z tego, że zapłacę za polspiocha np 5,99 skoro po drugim praniu wstyd to dziecku ubrać
ja bez prania bym ich dziecku nie ubrała..
dzisiaj siedziałam i przeglądałam te rzeczy i płakać mi się chciało, że dupa mi zmarzła na marne... ale przynajmniej kaczki nakarmiłam po drodze -
nick nieaktualnyAmy wrote:ja bez prania bym ich dziecku nie ubrała..
dzisiaj siedziałam i przeglądałam te rzeczy i płakać mi się chciało, że dupa mi zmarzła na marne... ale przynajmniej kaczki nakarmiłam po drodze
Kaczki karmiłaś powiadasz, dlatego twoja speeda dostałaAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny